Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Προσπάθειες του σατανά να εμποδίσει το σχέδιο του Θεού

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Προσπάθειες του σατανά να εμποδίσει το σχέδιο του Θεού"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Προσπάθειες του σατανά να εμποδίσει το σχέδιο του Θεού

2 . Εισαγωγή τις ανυπακοής χρησιμοποιώντας την Εύα (Γέν. 3:1 [Φίλος ])
ΤΟ φίδι, μάλιστα, ήταν το φρονιμότερο από όλα τα ζώα τού χωραφιού, που έκανε ο Κύριος ο Θεός· και [το φίδι] είπε στη γυναίκα: Στ' αλήθεια, είπε ο Θεός: Μη φάτε από κάθε δέντρο τού παραδείσου; (1Σαμ. 15:22 [Φίλος ]) Και ο Σαμουήλ είπε: Μήπως ο Κύριος αρέσκεται στα ολοκαυτώματα και στις θυσίες, όπως στο να υπακούμε στη φωνή τού Κυρίου; Δες, η υποταγή είναι καλύτερη από τη θυσία· η υπακοή, παρά το πάχος των κριαριών· (1Σαμ. 15:23 [Φίλος ]) επειδή, η απείθεια [είναι όπως] το αμάρτημα της μαγείας· και το πείσμα, [όπως] η ασέβεια και η ειδωλολατρεία· επειδή, εσύ απέρριψες τον λόγο του Κυρίου, [γι' αυτό] και ο Κύριος σε απέρριψε από το να είσαι βασιλιάς. .

3 . ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ
(Γέν. 6:5 [Φίλος ]) Και ο Κύριος είδε ότι η κακία τού ανθρώπου πληθυνόταν επάνω στη γη, και όλοι οι σκοποί των διαλογισμών της καρδιάς του [ήσαν] μόνον κακία όλες τις ημέρες 3.ΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (Γέν. 12:10 [Φίλος ]) Και έγινε πείνα σ' [αυτή] τη γη· και ο Άβραμ κατέβηκε στην Αίγυπτο για να παροικήσει εκεί· επειδή, η πείνα στη γη [ήταν] βαριά. ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (Έξ. 1:22 [Φίλος ]) Και ο Φαραώ πρόσταξε ολόκληρο τον λαό του, λέγοντας: Κάθε αρσενικό που θα γεννηθεί, να το ρίχνετε στον ποταμό· και κάθε θηλυκό να το αφήνετε να ζει. .

4 . ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΝ ΔΑΒΙΔ (1Σαμ. 18:8 [Φίλος ])
Και ο Σαούλ παροξύνθηκε σε υπερβολικό βαθμό, και φάνηκε δυσάρεστος στα μάτια του αυτός ο λόγος, και είπε: Απέδωσαν στον Δαβίδ τις μυριάδες, και σε μένα απέδωσαν τις χιλιάδες· και [τι απολείπεται] πλέον σ' αυτόν παρά η βασιλεία; (1Σαμ. 18:10 [Φίλος ]) Και την επόμενη ημέρα ήρθε επάνω στον Σαούλ ένα πονηρό πνεύμα από τον Θεό, και προφήτευε μέσα στο σπίτι· και ο Δαβίδ έπαιζε με το χέρι του κιθάρα, όπως κάθε ημέρα· και [υπήρχε] ένα μικρό δόρυ στο χέρι τού Σαούλ· (2Σαμ. 11:2 [Φίλος ]) Και προς την εσπέρα, όταν ο Δαβίδ σηκώθηκε από το κρεβάτι του,περπατούσε επάνω στην ταράτσα τού βασιλικού σπιτιού· και από την ταράτσα είδε μία γυναίκα να λούζεται· και η γυναίκα [ήταν] υπερβολικά ωραία στην όψη. (2Σαμ. 13:1 [Φίλος ]) ΥΣΤΕΡΑ δε απ' αυτά, ο Αβεσσαλώμ ο γιος τού Δαβίδ είχε μια ωραία ​​αδελφή, με το όνομα Θάμαρ, και ο Αμνών, ο γιος τού Δαβίδ, την αγάπησε. .

5 . ΗΡΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΩ 2 ΕΤΩΝ (Ματθ. 2:16 [Φίλος ])
Τότε, ο Ηρώδης, βλέποντας ότι ξεγελάστηκε από τους μάγους, θύμωσε υπερβολικά, και, στέλνοντας, φόνευσε όλα τα παιδιά που ήσαν στη Βηθλεέμ, και σε όλα τα όριά της, από δύο χρόνων και κάτω, σύμφωνα με τον καιρό που εξακρίβωσε από τους μάγους. ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ (Ματθ. 4:3 [Φίλος ]) Και αφού ήρθε σ' αυτόν ο πειράζων, είπε: Αν είσαι Υιός τού Θεού, πες αυτές οι πέτρες να γίνουν ψωμιά………. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ (Λουκ. 4:29 [Φίλος ]) Και αφού σηκώθηκαν, τον έβγαλαν έξω από την πόλη· και τον έφεραν μέχρι την άκρη τού βουνού, επάνω στο οποίο ήταν κτισμένη η πόλη, για να τον ρίξουν στον γκρεμό. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ (Ματθ. 8:24 [Φίλος ]) Και ξάφνου, μια μεγάλη τρικυμία έγινε στη θάλασσα, ώστε το πλοίο σκεπαζόταν από τα κύματα· κι αυτός κοιμόταν. .

6 . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗς ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
(1Σαμ. 15:3 [Φίλος ]) πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, και παιδί και βρέφος που θηλάζει, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι. (1Σαμ. 15:8 [Φίλος ]) Και συνέλαβε ζωντανό τον Αγάγ, τον βασιλιά των Αμαληκιτών, και ολόκληρο τον λαό τον εξολόθρευσε με μάχαιρα.  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Της ΑΝΥΠΑΚΟΗς (Εσθ. 3:6 [Φίλος ]) Και στοχάστηκε ταπεινό να βάλει χέρι μονάχα επάνω στον Μαροδοχαίο· επειδή, του είχαν φανερώσει τον λαό τού Μαροδοχαίου· γι' αυτό, ο Αμάν ζητούσε να αφανίσει όλους τούς Ιουδαίους, που βρίσκονταν σε ολόκληρο το βασίλειο του Ασσουήρη, τον λαό τού Μαροδοχαίου. ΑΜΑΝ τον γιο τού Αμμεδαθά, του Αγαγίτη ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ (2Σαμ. 16:5 [Φίλος ]) Και όταν ο βασιλιάς Δαβίδ ήρθε μέχρι τη Βαουρείμ, να, έβγαινε από εκεί ένας άνθρωπος, από τη συγγένεια της οικογένειας του Σαούλ, που λεγόταν Σιμεϊ, γιος τού Γηρά· και αφού βγήκε, άρχισε να καταριέται. .

7 28 Και εγώ δίνω σ' αυτά αιώνια ζωή· και δεν θα χαθούν στον αιώνα, και κανένας δεν θα τα αρπάξει από το χέρι μου. 29 Ο Πατέρας μου, ο οποίος μου τα έδωσε, είναι μεγαλύτερος από όλους· και κανένας δεν μπορεί να τα αρπάξει από το χέρι τού Πατέρα μου. (Εφεσ. 2:10 [Φίλος ]) Επειδή, δικό του δημιούργημα είμαστε, καθώς κτιστήκαμε στον Ιησού Χριστό για καλά έργα, που ο Θεός προετοίμασε, για να περπατήσουμε μέσα σ' αυτά. .


Κατέβασμα ppt "Προσπάθειες του σατανά να εμποδίσει το σχέδιο του Θεού"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google