Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεOmega Rodino Τροποποιήθηκε πριν 10 χρόνια
1
Τρώγεται μόνο ψημένο και είναι νόστιμο πολύ. Σας αρέσει πολύ! Τι είναι;
Κρέας
2
Το τρως λίγο σε γιατρεύει Το τρως πολύ σε αρρωσταίνει
Θετικά κρέατος: 1. Το κρέας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες
3
2. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες B
4
3. Είναι πλούσιο σε σίδηρο
5
Αρνητικά - Κίνδυνοι από την υπερβολική κατανάλωση κρέατος
Το κρέας περιέχει πολύ λίπος, συγκεκριμένα χοληστερόλη που δημιουργεί προβλήματα καρδιοπαθειών. Πώς;
7
Τι μπορεί να αντικαταστήσει το κρέας στη διατροφή μας;
8
Έχετε ακούσει για το κόκκινο και το άσπρο κρέας;
Ποια η διαφορά στην εμφάνιση; Από ποια ζώα παίρνουμε το κόκκινο και από ποια ζώα το άσπρο; Κόκκινο κρέας Άσπρο κρέας Βοδινό Κοτόπουλο Αρνίσιο Γαλοπούλα Κατσικίσιο Κουνέλι Χοιρινό Κυνήγια
9
Βοδινό Αρνίσιο
10
Xοιρινό
11
Άσπρο κρέας
12
Με ποια συχνότητα πρέπει να καταναλώνουμε το κρέας;
13
Τι επισημαίνετε για το άσπρο και το κόκκινο κρέας; Γιατί ;
14
Με ποιες μεθόδους ψήνουμε το κρέας;
1. Βράσιμο Στη σχάρα 3. Τηγάνισμα
15
Ποια μέθοδος είναι ανθυγιεινή και γιατί;
Ποια μέθοδος είναι υγιεινή;
16
Οι μορφές του κρέατος στην αγορά
Α. Φρέσκο
17
Β. Διατηρημένο 1. Κατεψυγμένο
Τι είναι αυτό που τα διατηρεί στην κατάψυξη και δε χαλά το κρέας;
18
2. Κονσερβοποιημένα Τι είναι αυτό που διατηρεί το κρέας στην κονσέρβα για πολλά χρόνια;
19
3. Αλλαντικά - Καπνιστά
20
Μελετήστε τις κονσέρβες . Ποιες πληροφορίες αναγράφονται πάνω;
Μελετήστε τις κονσέρβες . Ποιες πληροφορίες αναγράφονται πάνω; Ημερομηνία παραγωγής και λήξης Συστατικά Χώρα προέλευσης Πίνακας θρεπτικής αξίας Βάρος
21
Τι είναι αυτό που ανάγκασε τους ανθρώπους (από τα προϊστορικά χρόνια ) να επινοήσουν μεθόδους για να διατηρούν το κρέας;
22
Ποια νομίζετε ότι είναι η πιο αρχαία μέθοδος;
23
Από ποιο κρεοπωλείο θα αγοράζατε κρέας και γιατί;
25
Αλλαντικά Γιατί περιέχουν περισσότερη χοληστερόλη από τα φρέσκα κρέατα;
26
Όταν πάρουμε το κρέας τι πρέπει να προσέξουμε;
27
Το κρέας να είναι σφραγισμένο
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.