Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια προσέγγιση της διατροφής… Από το εργαστήριο της φύσης στο εργαστήριο της κουζίνας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια προσέγγιση της διατροφής… Από το εργαστήριο της φύσης στο εργαστήριο της κουζίνας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια προσέγγιση της διατροφής… Από το εργαστήριο της φύσης στο εργαστήριο της κουζίνας.

2 Διατροφή και Πολιτιστικά Συντελεστές (με αλφαβητική σειρά): Αγγελάκη Ελένη Κοτρογιάννη Δώρα Μαντζάκος Γιώργος Παππάς Γιώργος ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3 Η λογοτεχνία στρώνει τραπέζι…

4 Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

5 Μόμπι Ντικ

6 Όλιβερ Τουίστ

7 Χάιντι

8 Ας μιλήσουμε λιγάκι τώρα για το Savoir Vivre...

9 Τι σημαίνει; Τι είναι το Savoir Vivre ;

10 Wine and Cheese I Silvia Vassileva

11 Το Savoir Vivre στο τραπέζι!!

12 Still Life with Apples Hazelnuts and Holly 1898. Eloise Harriet Stannar

13 Εκπομπές μαγειρικής. Γιατί τις παρακολουθούμε;

14 Ας πάρουμε τώρα και μία ιδέα από ένα απόσπασμα του λογοτεχνικού έργου «Λωξάντρα» που σχετίζεται με το φαγητό…

15 Το φαγητό στον κινηματογράφο…

16 Μερικές ταινίες στις οποίες συναντούμε το φαγητό:

17 Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας.

18 Το δείπνο της Μπαμπέτ.

19 Πολίτικη Κουζίνα.

20


Κατέβασμα ppt "Μια προσέγγιση της διατροφής… Από το εργαστήριο της φύσης στο εργαστήριο της κουζίνας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google