Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεAntaeus Georgiades Τροποποιήθηκε πριν 10 χρόνια
1
Μια προσέγγιση της διατροφής… Από το εργαστήριο της φύσης στο εργαστήριο της κουζίνας.
2
Διατροφή και Πολιτιστικά Συντελεστές (με αλφαβητική σειρά): Αγγελάκη Ελένη Κοτρογιάννη Δώρα Μαντζάκος Γιώργος Παππάς Γιώργος ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
3
Η λογοτεχνία στρώνει τραπέζι…
4
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
5
Μόμπι Ντικ
6
Όλιβερ Τουίστ
7
Χάιντι
8
Ας μιλήσουμε λιγάκι τώρα για το Savoir Vivre...
9
Τι σημαίνει; Τι είναι το Savoir Vivre ;
10
Wine and Cheese I Silvia Vassileva
11
Το Savoir Vivre στο τραπέζι!!
12
Still Life with Apples Hazelnuts and Holly 1898. Eloise Harriet Stannar
13
Εκπομπές μαγειρικής. Γιατί τις παρακολουθούμε;
14
Ας πάρουμε τώρα και μία ιδέα από ένα απόσπασμα του λογοτεχνικού έργου «Λωξάντρα» που σχετίζεται με το φαγητό…
15
Το φαγητό στον κινηματογράφο…
16
Μερικές ταινίες στις οποίες συναντούμε το φαγητό:
17
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας.
18
Το δείπνο της Μπαμπέτ.
19
Πολίτικη Κουζίνα.
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.