Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το αγαπημένο μου συγκρότημα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το αγαπημένο μου συγκρότημα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το αγαπημένο μου συγκρότημα
One Direction

2 Ομάδα εργασίας Άντζελα Αλιράι Άννα Σενγελία

3 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ζωή του
Λίγα λόγια για την επιλογή μας… Πληροφορίες για την παιδική τους ηλικία Πληροφορίες για την ζωή του Επιτυχημένα τραγούδια

4 Λίγα λόγια για την επιλογή μας…
Στην αρχή ακούσαμε το πρώτο τους τραγούδι το ‘ What Makes you beautiful’ και από τότε αρχίσαμε να ακούμε συνέχεια τραγούδια τους, σιγά - σιγά μαθαίναμε πληροφορίες για τους One Direction….

5 Πληροφορίες για την ζωή τους
Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band με έδρα το Λονδίνο, το οποίο αποτελείται από τα μέλη Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Record του Σάιμο Κόουε αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X Factor το Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι δύο τους δίσκοι Up All Night (2011) και Take Me Home (2012), έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "What Makes You Beautiful" και "Live While We're Young".

6 Πληροφορίες για την παιδική ζωή του Liam Payne
Liam Payne (γεννημένος Liam Payne στο London , Αγγλία στις 29 Αυγούστου, 1993) είναι μέλος της βρετανικής μπάντας των αγοριών One Direction. Για πρώτη φορά στην οντισιόν για την πέμπτη σειρά The X-Factor το 2008, αλλά ο Simon Cowell σκέφτηκε ότι ο Liam δεν ήταν έτοιμος για τον ανταγωνισμό και του ζήτησε να επανέλθει σε ένα-δύο χρόνια. Liam επέστρεψε το 2010, και το τραγούδι στην οντισιόν του “Cry me" έλαβε μια μόνιμη επευφημία από το ακροατήριο και Simon, ο οποίος αργότερα αποτέλεσε τους One Direction με τον Liam και άλλα X Factor σόλο διαγωνιζόμενοι Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles και Zayn Malik. Προσωπική ζωή: Μετά o Liam χώρισε με τη φίλη του πάνω από δύο χρόνια Danielle Peazer, o Liam άρχισε να χρονολογείται την Sophia Smith. Έχει επίσης συνδεθεί με την τραγουδίστρια Λεονες Λεινς

7 Πληροφορίες για την παιδική ζωή του Harry Styles
O Harry Styles γεννήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου το 1994, στο Evesham Worcestershire.Είναι από το χωριό Holmes Chapel,Cheshire της Αγγλίας και ήταν μαθητής στο Holmes Chapel Comprehensive School,που ήταν μονοτάξιο σχολείο.Η μητέρα του ονομάζετε Anne και ο πατέρας του Des,έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή την Gemma.Ήταν επτά ετών όταν οι γονείς του χώρισαν: Η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε με τον Twist Robin.Ο Harry ήταν ένα παιδί που αγαπούσε το τραγούδι και θαύμαζε πολύ το Elvis Presley ο οποίος τον επηρέασε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

8 Πληροφορίες για την παιδική ζωή του Zayn Malik
Zayn Malik (γεννημένος Zayn Javadd Malik γεννημένος στην Αγγλίας στις 12 Ιανουαρίου, 1993) είναι μέλος του βρετανικού συγκροτήματος One Direction. Η οντισιόν για την έβδομη σεζόν του The X-Factor το 2010 ως σόλο καλλιτέχνης και σχεδόν εξαλειφθεί επειδή αρνήθηκε να χορεύει. Όταν Zayn απέτυχε να προκριθεί ατομικά για την παράσταση, Simon Cowell τον προστεθεί στο One Direction, το οποίο ίδρυσε με άλλους διαγωνιζόμενους του X Factor. Προσωπική ζωή: Στην προσωπική του ζωή,. Zayn άρχισε να βγαίνει με την Perrie Edwards της ομάδας little Mix τον Δεκέμβριο του 2011, και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2013.

9 Πληροφορίες για την παιδική ζωή του Niall Horan
O Niall Horan γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1993, στην Ιρλανδία. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων, έδειξε το ταλέντο για το τραγούδι και την εκτέλεση. Στην ηλικία των 16, που ήταν η οντισιόν για την τηλεόραση δείχνουν το The X-factor και έγινε δεκτός στο διαγωνισμό. Αν και δεν έκανε τις τελικές γύρους ως τραγουδιστής σόλο, ένωσε τις δυνάμεις του με άλλους τέσσερις διαγωνιζόμενοι για να σχηματίσουν το επιτυχημένο συγκρότημα One Direction.

10 Πληροφορίες για την παιδική ζωή του Louis Tomlison
Louis Tomlinson γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1991, στην Αγγλία. Ως παιδί και έφηβος ενήργησε και τραγούδησε στην τηλεόραση και σε παραγωγές του σχολείου. Η οντισιόν με επιτυχία για τον ανταγωνισμό του ταλέντου τηλεοπτική X-Factor το 2010, και οι δικαστές της επίδειξης του, του πρότειναν συνεργαστεί με τέσσερις άλλους διαγωνιζόμενους να κάνει μια πάντα αγοριών. Εκτέλεση ως One Direction, αυτή η ομάδα έγινε ένα διάγραμμα-ολοκληρώνοντας pop αίσθηση.

11 Επιτυχημένα τραγούδια
Kiss you One thing Rock me Little things One way or another Up all night Take me home What Makes You Beautiful Live While We're Young More than this I would Another World Nobody Magic You and I Little dark dress

12 Το επιτυχημένο και καινούριο τραγούδι τους
Story of my life

13 Το αγαπημένο μας τραγούδι από τους One direction
I would

14 Πηγές για τα τραγούδια τους
Irresistible Kiss you Taken I would

15 Σας ευχαριστούμε Σας ευχαριστούμε που είδατε το αγαπημένο μας συγκρότημα……  Ελπίζουμε να περάσατε καλά  

16 ΠΗΓΕΣ http://el.wikipedia.org/wiki/One_Direction


Κατέβασμα ppt "Το αγαπημένο μου συγκρότημα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google