Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Thessaloniki September 2011

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Thessaloniki September 2011"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Thessaloniki September 2011
Meet Mary Katrantzou !   Thessaloniki September 2011

2 Μια διάσημη ελληνίδα… Η διάσημη ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί την πρώτη ατομική της παρουσίαση στην Ελλάδα, καλεσμένη της Άννας Καψάλη της boutique STYLE FAX, που θα φιλοξενεί από τον Σεπτέμβριο του 2011 την συλλογή της.

3 About Mary… Η Μαίρη Κατράντζου είναι γεννημένη στην Αθήνα, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Αποφοίτησε από το Central Saint Martins το 2008 Τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2010 λάνσαρε για το London Fashion Week την πρώτη συλλογή της Τον Νοέμβριο του 2010 κέρδισε το βραβείο του Swiss Textile Award προκάτοχοι του οποίου ήταν ο Marios Swab και ο Alexander Wang. Τα ρούχα της Μαίρης διατίθενται σε 70 καταστήματα σε 30 χώρες σε όλον τον κόσμο, ενώ για τις δουλειές της έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από περιοδικά όλου του πλανήτη.  Δημιουργίες της έχουν φορέσει μεταξύ άλλων η Claudia Shiffer, η Yasmin le Bon, η Karolina Kurkova, η Anna Dello Russo Για την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2011 το atelier Swarovski επέλεξε την Μαίρη για να συνεργαστούν για την δημιουργία των κοσμημάτων του show

4 Μία ιδιαίτερη εκδήλωση….
Η Μαίρη Κατράντζου έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη για να παρευρεθεί στην πιο ιδιαίτερη εκδήλωση της χρονιάς… που θα περιλαμβάνει: Ένα fashion dinner στο ειδικά διαμορφωμένο LOFT του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών (NOESIS). Το μενού του δείπνου είναι δημιουργία του γνωστού σεφ Χριστόφορου Πέσκια. Μία έκθεση με αντιπροσωπευτικά κομμάτια από προηγούμενες συλλογές της σχεδιάστριας. Το concept της έκθεσης έχει μεταφερθεί από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Δουβλίνου.

5 Ένα πρωτότυπο catwalk με την συλλογή
fw … Μια live συνέντευξη της σχεδιάστριας που θα συζητηθεί… Και όλα αυτά για ένα σκοπό: Την ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

6 Χορηγική πρόταση Η συμμετοχή των χορηγών στην εκδήλωση προσφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Επίσης το φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό μπορεί να αποτελέσει βάση για περαιτέρω ενέργειες δημοσιότητας του χορηγού. Τα αναφερόμενα παρακάτω ανταποδοτικά οφέλη μπορούν να προσαρμοστούν σε ειδικές ανάγκες των χορηγών ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους και τις ειδικές στοχεύσεις τους

7 Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών
Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών Εμφάνιση λογότυπου του χορηγού: Σε όλα τα διαφημιστικά υλικά της εκδήλωσης (αφίσα / poster / πρόσκληση /κατάλογος σε μορφή free press) σε παραγωγή της διοργάνωσης, κατόπιν τελικής έγκρισης του χορηγού. Στην σελίδα της εκδήλωσης σε Facebook/Twitter Στα s που θα σταλούν για την εκδήλωση Έντυπο υλικό του χορηγού στις τσάντες/δώρο της εκδήλωσης, ειδικά σχεδιασμένες από την Μαίρη Κατράντζου Προφορική αναφορά του χορηγού στην εκδήλωση.

8 Παρουσία του χορηγού με λογότυπο (small size) στο publicity banner στην είσοδο της εκδήλωσης, για τις ανάγκες φωτογράφισης των καλεσμένων. Οποιαδήποτε tailor made ενέργεια προταθεί από τον χορηγό σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.

9 Press release Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι των media από όλη την Ελλάδα. Δελτία τύπου και φωτογραφίες της εκδήλωσης θα διανεμηθούν πανελλαδικά και θα δημοσιευθούν σε όλα τα έντυπα περιοδικά και εφημερίδες με αναφορά στους χορηγούς. Τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης από μεγάλα κανάλια Φωτογραφίες της εκδήλωσης θα αναρτηθούν σε σχετικά sites στο internet και στα social media

10 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤSAKALOU Interactive PR Μητρ.Ιωσηφ 10 54622 Θεσσαλονίκη Πληροφορίες : κα Μαρία Τσακάλου


Κατέβασμα ppt "Thessaloniki September 2011"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google