Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Madeleine Peyroux Ημερομηνία Γέννησης: 1974

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Madeleine Peyroux Ημερομηνία Γέννησης: 1974"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Madeleine Peyroux Ημερομηνία Γέννησης: 1974
Μουσική Κατηγορία: Blues & Jazz. Επαγγέλματα: Στιχουργός, Τραγουδίστρια & Κιθαρίστρια. Madeleine Peyroux

2 Γιατί την επέλεξα; Επέλεξα την Madeleine Peyroux ως θέμα της εργασίας αυτής για το τεράστιο φωνητικό της ταλέντο και για την επιλογή της να τραγουδά Jazz & Blues, που είναι από τα αγαπημένα μου ακούσματα. Ειδικά το άλμπουμ της Dreamland είναι από τα αγαπημένα μου, διότι περιέχει και κομμάτια άλλων τραγουδιστών/τραγουδοποιών. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην καλλιτέχνιδα αυτή είναι οι απλοί, κατανοητοί αλλά βαθιοί σε νόημα στίχοι των τραγουδιών της.

3 Μικρή αναδρομή H Madeleine Peyroux γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα των ΗΠΑ. Αξιοσημείωτο σε αυτή την τραγουδίστρια είναι, σύμφωνα με πολλούς, οι ιδιαίτερες διακυμάνσεις στη φωνή της, που θυμίζουν τη φωνή του Billie Holiday. Χαρακτήριζε τους γονείς της εκκεντρικούς – ο πατέρας της άκουγε συνεχώς παλιά τραγούδια και η μητέρα της είχε ένα ukulele το οποίο της έμαθε να παίζει.

4 Μικρή αναδρομή (2) H Madeleine Peyroux άρχισε να τραγουδά στα 15 της (παλαιότερα προόριζε τον εαυτό της για μια καριέρα στο θέατρο). Στα δεκαέξι της ένωσε τις δυνάμεις της με τους Lost Wandering Blues and Jazz Band και οργάνωσε περιοδείες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι εμπειρίες που αποκόμισε την οδήγησαν στο να δημοσιεύσει το πρώτο της άλμπουμ το 1996: Dreamland!

5 Άλμπουμ της Madeleine Peyroux
1996: Dreamland 2004: Got you on my mind/Careless Love 2006: Half the Perfect World 2009: Bare Bones 2011: Standing on the Rooftop


Κατέβασμα ppt "Madeleine Peyroux Ημερομηνία Γέννησης: 1974"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google