Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΟΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Α.Ε.Μ. :10028 ΧΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ε.Μ. :10037 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ' ΕΞΑΜΗΜΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΟΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Α.Ε.Μ. :10028 ΧΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ε.Μ. :10037 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ' ΕΞΑΜΗΜΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΟΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Α.Ε.Μ. :10028 ΧΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ε.Μ. :10037 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ' ΕΞΑΜΗΜΟ

2 Το οδοντιατρικό παιχνίδι που θα παρουσιάσουμε ονομάζεται : '' DENTAL DAMAGE ” και μπορεί να το βρει κάποιος πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο :http://www.dentalgames.org/oyna.php?ID=3http://www.dentalgames.org/oyna.php?ID=3

3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το παιχνίδι DENTAL DAMAGE δίνει την δυνατότητα στον καθένα να πάρει έστω και για λίγο τον ρόλο του οδοντιάτρου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να εξοντώσει τους μικροοργανισμούς πριν αυτοί καταστρέψουν τα δόντια. Όταν η τερηδόνα εξαπλωθεί αρκετά τότε θα χρειαστεί να επεναίβει και στον ριζικό σωλήνα, ενώ για μερικά τερηδονισμένα δόντια μπορεί να χρειασθεί εξαγωγή.

4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το ποντίκι χρησιμοποιείται για το χειρισμό του οδοντιατρικού τροχού. Με το πάτημα του αριστερού ''κλικ'' επενεργούμε στο πλησιέστερο δόντι. Αν αφήσουμε κάποιο αθεράπευτο δόντι θα πρέπει στη συνέχεια να επεναίβουμε στον ριζικό του σωλήνα. Αν δεν γίνει έγκαιρα αυτό τότε προβαίνουμε σε εξαγωγή, ενώ αν αποτύχει και αυτή τότε το δόντι καταστρέφεται ανεπανορθωτα.

5 ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

6 ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το παραπάνω παιχνίδι δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε να πάρει τον ρόλο του οδοντιάτρου έστω και για λίγο. Ο παίκτης έχει να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό στο οποίο αν δεν ανταπεξέλθει σωστά και έγκαιρα επέρχονται συνέπειες στην οδοντοστοιχία του όμοιες με αυτές της πραγματικότητας. Επομένως γίνεται προσομοίωση ενός πραγματικού περιστατικού μέσα σε ψυχαγωγικά πλαίσια.

7 ΠΗΓΗ Το παιχνίδι το βρήκαμε ύστερα από αναζήτηση στο google χρησιμοποιώντας την λέξη-κλειδί ''dental games'' και επιλέγοντας στα διάφορα αποτελέσματα την ιστοσελίδα www.dentalgames.org


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΟΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Α.Ε.Μ. :10028 ΧΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ε.Μ. :10037 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ' ΕΞΑΜΗΜΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google