Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν γνωριζόνουσαν, έτυχε συμπτωματικά να βρεθούν στην ίδια δίκλινη καμπίνα (που είχε μείνει τελευταία) ενός Ferry..

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν γνωριζόνουσαν, έτυχε συμπτωματικά να βρεθούν στην ίδια δίκλινη καμπίνα (που είχε μείνει τελευταία) ενός Ferry.."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν γνωριζόνουσαν, έτυχε συμπτωματικά να βρεθούν στην ίδια δίκλινη καμπίνα (που είχε μείνει τελευταία) ενός Ferry..

2 Έπειτα από την αμηχανία της αρχικής στιγμής, και οι δύο ξάπλωσαν
Έπειτα από την αμηχανία της αρχικής στιγμής, και οι δύο ξάπλωσαν. Ο άνδρας στη πάνω κουκέτα της καμπίνας ενώ αυτή στην κάτω.

3 Τα μεσάνυχτα, ο άνδρας από την πάνω κουκέτα γέρνει το κεφάλι του προς τα κάτω, ξυπνά τη γυναίκα και της λέει :  -Συγνώμη που σας ξυπνάω, αλλά νιώθω ένα κρύο τσουχτερό. Θα μπορούσα να χωθώ και γω στην κάτω κουκέτα?  Η γυναίκα γέρνει και αυτή το κεφάλι της προς το μέρος του και κλίνοντάς του το μάτι του λέει :  -’Εχω μια καλύτερη ιδέα, μόνο γι αυτή τη νύχτα... κάνουμε την υπόθεση πως είμαστε παντρεμένοι?

4 Πάρε τη κωλο-κουκέτα ολοδικιά σου, παλιό ΜΑΛΑΚΑ
Ο άντρας, έκπληκτος, λέει: - Σύμφωνοι, Τέλεια! Τότε η γυναίκα του λέει Πάρε τη κωλο-κουκέτα ολοδικιά σου, παλιό ΜΑΛΑΚΑ

5 Εάν γούσταρες, στείλτη σε ένα φιλαράκι...
μπορείς να στείλεις ένα link με αυτό το αστείο Πολλές άλλες στο


Κατέβασμα ppt " Ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν γνωριζόνουσαν, έτυχε συμπτωματικά να βρεθούν στην ίδια δίκλινη καμπίνα (που είχε μείνει τελευταία) ενός Ferry.."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google