Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Νέα Εποχή θρησκεία ή περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ υπό Αρχιμανδρίτου Χριστοφόρου Τσιάκκα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Νέα Εποχή θρησκεία ή περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ υπό Αρχιμανδρίτου Χριστοφόρου Τσιάκκα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Νέα Εποχή θρησκεία ή περιρρέουσα ατμόσφαιρα

2 Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ υπό Αρχιμανδρίτου Χριστοφόρου Τσιάκκα Εντεταλμένου της Εκκλησίας της Κύπρου στην ΙΑ' Πανορθόδοξη ΣυνδιάσκεψηΧριστοφόρου ΤσιάκκαΙΑ' Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη

3 Τι είναι τα Ζώδια; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΖΩΔΙΑ»; ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ του Ανδρέα Μήλια

4

5 Η θεωρία της εξελίξεως η οποία δεν έχει αποδειχθεί από την επίσημη επιστήμη και με ψευδή επιχειρήματα θέλει να αναιρέσει την δημιουργία μας από τον Θεό. το παράδειγμα με τον εκπαιδευμένο πίθηκο σε θέατρο όπου όταν του πέταξαν λίγα φιστίκια παράτησε το ρόλο του για να φάει.

6 U. F. O. Όλα ξεκίνησαν όταν πετούσε πάνω από από την Ουάσιγκτον… και είπε ότι είδε κάτι παράξενο να πετάει μαζί του και μετά να χάνεται,μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει αποδειχθεί τίποτα…

7 Yoga=σύζευξη-’’άσκηση’’… βασίζεται στην γυμναστική αλλά και σε ινδουϊστικές μυήσεις σε θρησκεία και αποκρυφισμό

8 21ΧΡΟΝΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΩΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ενώ είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός και λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο, λίγες μόνο ώρες πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη έθιξαν το ζήτημα της δωρεάς οργάνων στην οικογένεια του ασθενούς, Π.χ. οι 2 ποδοσφαιριστές με ατύχημα στον ένα δώρ … ο άλλος ξύπνησε μετά από 6 μήνες.

9

10 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ‘ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ’: ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ή ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ;

11 Η «θεολογία» του ιδρυτή της Ομοιοπαθητικής Η «θεολογία» του ιδρυτή της Ομοιοπαθητικής Ἡ Ὁμοιπαθητική «ἰατρική» ὡς ἀσυμβίβαστη μέ τή Χριστιανική πίστη (Α’)

12 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ TYRELL DUECK Με λαετρίλη (ουσία από τα κουκούτσια βερίκοκου) προσπάθησαν οι εναλλακτικοί «θεραπευτές» να θεραπεύσουν το σάρκωμα του 13χρονου παιδιού! Θυμηθείτε τα εναλλακτικά "παπαγαλάκια" του διαδικτύου τα οποία διαφημίζουν αυτές τις δολοφονικές μεθόδους ως θεραπευτικές λύσεις σε καρκινοπαθείς!

13 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

14 7 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ: ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ! Πολλαπλές μεταστάσεις στα ζωτικά της όργανα υπέστη μια γυναίκα, που έπασχε από καρκίνο του μαστού, νόσο ιάσιμη στο 95% των περιπτώσεων, όταν πείστηκε από γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο στην ειδικότητα, που της είχε συστηθεί και ως «ολιστικός», να εγκαταλείψει την ενδεδειγμένη θεραπεία (χειρουργείο- χημειοθεραπείες) και να καταφύγει στα... άλατα και στα πανάκριβα βοηθήματα διατροφής που της χορηγούσε ο ίδιος.

15 Η συγκλονιστική μαρτυρία ανθρώπου που παρασκεύαζε ομοιοπαθητικά “φάρμακα” Λοιπόν, εγώ δούλευα σε φαρμακείο με ομοιοπαθητικά…… τις κάψουλες που παίρνουν πολλοί, εμείς τις γεμίζαμε, ανάλογα βέβαια με την συνταγή του κάθε γιατρού. Το 90% από τις κάψουλες, τις γεμίζαμε με…….. άχνη ζάχαρη!!! όχι βέβαια γιατί εμείς έτσι κάναμε κέφι, αλλά γιατί υπάρχει συγκεκριμένη δυναμικότητα στα ομοιοπαθητικά η οποία απλά δεν υπάρχει !! Οπότε γνωρίζαμε πολύ καλά πως μόλις ο γιατρός έγραφε την συγκεκριμένη δυναμικότητα ήταν για να βάλουμε ζαχαρίτσα……. Τώρα για τις υπόλοιπες δυναμικότητες, είχαμε ένα άλλο μπουκάλι με σκόνη, την οποία δεν γνωρίζω καθόλου από τι ήταν, μας την έφερναν και απλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω την φαρμακοποιό. Μου αρκούσε που έβλεπα τι γινόταν με την άχνη ζάχαρη και έμενα σ’αυτό. Τα μπουκαλάκια με τις σταγόνες που ποτίζαμε την “καλή-άγνωστη” σκόνη, ήταν όλα ληγμένα περίπου εδώ και 4-5 χρόνια………! Βέβαια δεν γνωρίζω αν αυτό ήταν τακτική της συγκεκριμένης φαρμακοποιού ή όλοι το ίδιο κάνουν, αλλά ισχυριζόταν ότι είναι πανάκριβα, ότι ούτως ή άλλως είναι τόση μηδαμινή η δυναμικότητά τους που είναι σαν μην βάζεις τίποτα……οπότε δεν βλάπτει κανέναν και κανένας βέβαια δεν καταλαβαίνεικάτι. Όλοι έτσι κάνουν, μου έλεγε.” Εδώ και το σχετικό link. Βέβαια πολλοί θα πούνε “και που ξέρουμε ότι λέει αλήθεια;” Ας πούμε ότι θέλω να φτιάξω ένα “σωστό” ομοιοπαθητικό φάρμακο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ομοιοπαθητική δεν έχει καμια παντελώς σχέση με τα βότανα. Γιατί στην χρήση βοτάνων υπάρχει ολόκληρη φιλολογία με εμπειρία χιλιετιών. Ποιό μέρος του φυτού, ποιά εποχή και σε τι στάδιο να διαλύσω; Να το διαλύσω σε τι; Για πόσο καιρό; Εδώ και το σχετικό link Έχει τεράστια διαφορά ο καθένας από αυτούς τους παράγοντες. Φανταστείτε όμως ότι μετά από αυτό το μπάχαλο, παίρνουν οι ομοιοπαθητικοί μια σταγόνα και την διαλύουν σε 30 φορές όλους τους ωκεανούς της γης. Βάζουν ή δεν βάζουν μετά και ζάχαρη άχνη και εσείς θεραπεύεστε! Και κανένας έλεγχος δεν γίνεται, ούτε μπορεί να γίνει ουσιαστικά αφού και επίσημα η ομοιοπαθητική παραδέχεται ότι τα “φάρμακα” δεν έχουν καμία ανιχνεύσιμη ποσότητα της αρχικής ουσίας. Ακόμα και αν ίσχυε η ομοιοπαθητική και είχε μνήμη το νερό, αυτό που παίρνουν οι άνθρωποι ως ομοιοπαθητικό σκεύασμα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρουνε τι είναι!

16 Η ομοιοπαθητική λειτουργεί μόνον μέσω του φαινομένου placebo ("επειδή οι ασθενείς πιστεύουν ότι θα θεραπευθούν"). Η χειροπρακτική μπορεί να προκαλέσει πόνους, ζαλάδες, βλάβη των αρτηριών στον λαιμό και τελικά ακόμη και θάνατο, όπως συνέβη στην περίπτωση μιας 20χρονης καναδής Οι βοτανοθεραπείες είναι επικίνδυνες, διότι κάποια από τα βότανα που χορηγούνται είναι τοξικά. O βελονισμός, πέρα από το να θεραπεύει 2 κάποιους πόνους στο πίσω μέρος του σώματος και ορισμένα προβλήματα ναυτίας, δεν προσφέρει τίποτε άλλο. Η αρωματοθεραπεία δεν θεραπεύει καμία αρρώστια. H αγιουρβέδα δεν μπορεί να αξιολογηθεί. H θεραπεία με ιάματα Βach είναι χάσιμο χρημάτων H οστεοπαθητική, έχει αποτύχει να δώσει πειστικά αποτελέσματα H θεραπεία με κρυστάλλους είναι μια αποτυχία. Η οξυγονοθεραπεία και η οζονοθεραπεία έξω από απαράδεκτη H ρεφλεξολογία, δεν ξεπερνά το επίπεδο ενός καλού μασάζ στα πόδια.. «ΚΟΛΠΟ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑ:Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΔΙΚΗ» ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.000 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ «ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» ΚΩΣΤΑΣ Χ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ Το βιβλίο που έκανε πάταγο όταν κυκλοφόρησε στην Αγγλία του φυσικού Simon Singh 1 και του γνωστού καθηγητή των εναλλακτικών «θεραπειών» Εdzard Εrnst αποκαλύπτει τις λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες. Οι δυο επιστήμονες για τις ανάγκες της ερευνας πραγματοποίησαν περισσότερες από 4.000 ερευνητικές εργασίες και εξέτασαν πολύ αυστηρά όλες τις εναλλακτικές μεθόδους «θεραπείας». Τα αποτελέσματα; Οι δυο ερευνητές αποφάνθηκαν ότι «στην πλειονότητά τους φαίνεται ότι είναι κλινικά αναποτελεσματικές και μερικές είναι απευθείας επικίνδυνες» και πως «Το έθνος δεν μπορεί να βοηθηθεί προωθώντας αναποτελεσματικές και ενίοτε επικίνδυνες εναλλακτικές θεραπείες».


Κατέβασμα ppt "Νέα Εποχή θρησκεία ή περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ υπό Αρχιμανδρίτου Χριστοφόρου Τσιάκκα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google