Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔhΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔhΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔhΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

2 Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ Ο πύργος του Άιφελ είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης του Παρισιού. Κατασκευάστηκε το 1889 από τον μηχανικό Γουστάβο Άιφελ και σήμερα αποτελεί ένα από τα γνωστότερα κτίρια στον κόσμο. Με ύψος 325 μέτρα

3 BURJ AL ARAB Ο ουρανοξύστης Μπουρτζ Αλ Αράμπ, αποδίδεται στα ελληνικά ως "Πύργος των Αράβων", είναι ξενοδοχείο πολυτελείας και βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο.

4 ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Το άγαλμα της Ελευθερίας είναι μεγάλου μεγέθους γλυπτό, το οποίο εικονίζει την Ελευθερία ως γυναικεία μορφή, να κρατά στο υψωμένο δεξί της χέρι πυρσό και στο αριστερό μια πλάκα στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία «4 Ιουλίου 1776», ημέρα ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

5 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Ο Λευκός Πύργος
Ο Λευκός Πύργος  της Θεσσαλονίκης είναι οχυρωματικό έργο οθωμανικής[κατασκευής του 15ου αιώνα (χτίστηκε πιθανόν μεταξύ ). Σήμερα θεωρείται χαρακτηριστικό μνημείο της Θεσσαλονίκης και είναι ότι έχει σωθεί από την κατεδαφισμένη οθωμανική οχύρωση της πόλης.

6 ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

7 ΗΛΙΑΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΠΑΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΡΤΣΗ ΓΡΑΜΟΥΛΕΣ??????????????????????? PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔhΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google