Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σοκολατοβιομηχανία Chocohouse A.E.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σοκολατοβιομηχανία Chocohouse A.E."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σοκολατοβιομηχανία Chocohouse A.E.
Τάξη : Β΄5 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής Μάθημα: Τεχνολογία Καθηγήτρια: Στανίτσα Μαλ. Σχολ. Έτος:

2 Chocohouse Οι εγκαταστάσεις μας

3 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Ονομασία Λογότυπος Σλόγκαν Chocohouse AE Σοκολατοβιομηχανία Σοκολατένια απογείωση

4 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Δ/ντής Υγιεινής & Ασφάλειας Καλτσίδης Βασίλης Δ/ντής Προσωπικού Ασπρογιαννίδης Γιώργος Αν. Δ/ντρια Marketing Ηλίδου Βερόνικα Γεν. Δ/ντής Ασπρογιαννίδης Γιώργος Ολ. Δ/ντής Δημ. Σχέσεων Ντόντης Δημήτρης Δ/ντής Προμηθειών Σιδηρόπουλος Γιώργος Δ/ντής Παραγωγής Στοΐνοβιτς Χρήστος Δ/ντρια Σχεδ.Προϊόντων Σαββουλίδου Σοφία Δ/ντρια Μηχανοργάνωσης Σισμανίδου Στεφανία Δ/ντρια Οικονομικών Θεοχαρίδου Κωνσταντίνα

5 ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ονοματεπώνυμο Στελέχους Διεύθυνση Τμήματος Chocohouse AE Σοκολατοβιομηχανία Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής Τηλ Chocohouse AE

6 ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Η εταιρία
Tο όνομα Chocohouse έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της σοκολάτας στην Ελλάδα χάριν στην προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της. Η Chocohouse, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο της σοκολάτας, κατέχει πολλές πρωτιές στο χώρο ως προς τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά αλλά και ως προς την επικοινωνία της, την οργάνωση της και την κοινωνική προσφορά της. Αλλά και ως προς την οργάνωση των πωλήσεων της, την διανομή και την εξυπηρέτηση των πελατών της η Chocohouse έφερε καινοτομίες για την ελληνική πραγματικότητα. Με δικά της κέντρα διανομής σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Αθήνα δικό της δίκτυο πωλητών και αντιπροσώπων, καλύπτει και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής αγοράς. Επίσης, και η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σταθερά με στόχο κυρίως τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, του Αραβικού Κόσμου της Δυτικής Αμερικής και της Άπω Ανατολής (Ιαπωνία).

7 ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Οι αξίες μας:
Η απόλυτη ποιότητα και αξιοπιστία είναι οι κύριοι στόχοι της Chocohouse σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, όπως: Στα προϊόντα που παράγει και διαθέτει. Στην σχέση της με την αγορά (πελάτες και καταναλωτές) Στην σχέση της με τους εργαζομένους της Στην σχέση της με τους προμηθευτές της Σκοπός της εταιρείας είναι η προσφορά προϊόντων απόλαυσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας ώστε ο καταναλωτής να συνεχίσει να έχει ως πρώτη του επιλογή το όνομα Chocohouse.

8 Το δέντρο του κακάο Το δέντρο του κακάο είναι ένα τροπικό φυτό που ευδοκιμεί αποκλειστικά σε τροπικά κλίματα, εκεί που υπάρχει ζέστη και πολύ υγρασία. Είναι δέντρο ύφους 6-8 μέτρων με πυκνή φυλλωσιά και χρειάζεται περίπου 4 χρόνια από τη στιγμή που φυτεύεται για να αποδώσει καρπούς. Κάθε δέντρο παράγει κατά μέσο όρο 20 με 30 καρπούς το χρόνο από τους οποίους συλλέγονται 2 κιλά κόκκοι κακάο. H συγκομιδή των ώριμων καρπών γίνεται με τη βοήθεια μιας λεπίδας προσαρμοσμένης σε ένα μακρύ κοντάρι. Οι καρποί ανοίγονται στη μέση από όπου ξεπροβάλλουν οι κόκκοι του κακάο, τυλιγμένοι μέσα σε ένα άσπρο πολτό. Οι κόκκοι του κακάο αποχωρίζονται από το εξωτερικό περίβλημα του καρπού και τοποθετούνται σε μεγάλα καλάθια για να υποστούν τη ζύμωση που είναι απαραίτητη για να αποβληθεί ο πολτός και να ξεχωρίσουν οι κόκκοι. Τα καλάθια σκεπάζονται με πλατιά φύλλα μπανανιάς. Αναπτύσσεται έτσι θερμοκρασία 50 βαθμών Κελσίου, ο πολτός λειώνει και παραμένουν καθαροί οι κόκκοι του κακάο. Στη συνέχεια απλώνονται σε μεγάλες ψάθες πάνω στο έδαφος και εκτίθενται στον ήλιο, προκειμένου να ξεραθούν. Εκεί παίρνουν το καφέ χρώμα τους και αρχίζει να αναπτύσσεται το λεπτό άρωμά τους. Έτοιμοι πια συσκευάζονται σε σάκους και παίρνουν το δρόμο για εξαγωγή. Οι ποικιλίες ταυ κακάο είναι πολλές. Η κάθε μια έχει τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο συνδυασμός όμως των διαφόρων ποικιλιών είναι απαραίτητος για τη δημιουργία της ιδιαίτερης γευστικής απόλαυσης κάθε είδος σοκολάτας .

9 Η ιστορία της Σοκολάτας
Η ιστορία της σοκολάτας στην Ευρώπη ξεκινάει με την ανακάλυψη της Αμερικής, πριν από 500 περίπου χρόνια. Μέχρι τότε οι κάτοικοι της Ηπείρου μας, δεν ήξεραν τίποτα για το συναρπαστικό αυτό φυσικό και απολαυστικό προϊόν, που έμελλε να γίνει η πιο αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για την καλλιέργεια κακαόδεντρων είναι από την εποχή του πολιτισμού των Μάγια κάπου στο 600 μ.Χ. Στην εποχή των Αζτέκων το είδος ήταν σπάνιο και άξιζε όσο και το χρυσάφι. Οι καρποί προσφέρονταν συνήθως στους Θεούς και τους βασιλιάδες και χρησίμευαν ακόμα ως μέσο εμπορικών συναλλαγών, ως χρήμα. H σοκολάτα όμως δεν ήταν τότε γνωστή με τη σημερινή στερεά μορφή της. Οι Αζτέκοι χρησιμοποιούσαν τους καρπούς του κακάο - αφού πρώτα τους έτριβαν μεταξύ τους και τους έκαναν σκόνη - για την παρασκευή ενός ροφήματος που το ονόμαζαν "Choclatl". Το ρόφημα αυτό, στο οποίο πρόσθεταν και άλλα μπαχαρικά, το έπιναν ζεστό και θεωρούσαν ότι ήταν χωνευτικό, δυναμωτικό και το καλύτερο φάρμακο της εποχής εκείνης, που μπορούσε να γιατρέψει κάθε αρρώστια. O πρώτος Ευρωπαίος που ανακάλυψε και έφερε το κακάο στην Ευρώπη είναι o Hernando Cortez, o οποίος το Πάσχα του 1519 προσάραξε με το στόλο του στη χερσόνησο Γιουκατάν. Εκεί τον υποδέχτηκε ο βασιλιάς των Αζτέκων, Μοντεζούμα, που του πρόσφερε χρυσάφι, πολύτιμους λίθους και ένα καλάθι γεμάτο με κόκκους κακάο. Κατά την επιστροφή του στην Ισπανία το 1528, o Cortez έφερε μαζί του τους πρώτους καρπούς του κακάο και τα απαραίτητα σύνεργα για την προετοιμασία του ροφήματος "Choclatl". Το νέο αυτό ρόφημα κατέκτησε αμέσως τη Βασιλική Αυλή της Ισπανίας και απέκτησε σύντομα πιστούς φίλους μεταξύ της Ισπανικής αριστοκρατίας. Στα επόμενα χρόνια το ρόφημα έγινε μόδα, που απλώθηκε σιγά - σιγά σε όλη την Ευρώπη. Για πρώτη φορά σοκολάτα σε στερεά μορφή παρασκεύασε το παραδοσιακό μαγαζί του Λονδίνου "Ο Μύλος του Καφέ", που το 1674 παρουσίασε σοκολατένια ραβδάκια "αλά ισπανικά" και ένα γλύκισμα σοκολάτας σε συμπαγή μορφή.

10 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Εγκαταστάσεις
Η εταιρία Choco house A.E.,διαθέτει τις πιο σύγχρονες,τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις στο χώρο της σοκολαταβιομηχανίας. Υπάρχουν οι παρακάτω κτηριακές μονάδες: Ειδικοί αποθηκευτικοί χώροι πρώτων υλών(σιλό). Θερμαινόμενες μεταλλικές δεξαμενές Ψυγεία, με σκοπό τη στερεοποίηση. Αποθήκες διαφόρων χρήσεων. Γραφεία διοικητικών υπηρεσιών.

11 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Σκόνη κακάο Βούτυρο κακάο Ζάχαρη Γαλακτοματοποιητής(λεκιθίνη) Αρωματικές ουσίες(βανίλια, κανέλα, μοσχοκάρυδο) Σκόνη γάλακτος Ηλιέλαιο(σε ελάχιστη ποσότητα) Ξηροί καρποί(σε κάποια είδη) Συγκομιδή καρπών κακάο Καβούρντισμα Άλεση Ανάμειξη Ραφινάρισμα Κονσάρισμα Τελικό Στάδιο

12 Τα είδη σοκολάτας στην Ελλάδα
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Τα είδη σοκολάτας στην Ελλάδα ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Φτιάχνεται από βούτυρο κακάο,ζάχαρη και κακαόμαζα. Όσο μεγαλύτερη η περιεκτικότητά της σε κακάο τόσο πιο πικρή γεύση αποκτά. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Όρος που χρησιμοποιείται για σοκολάτες πλούσιες σε βούτυρο κακάο, με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο. Χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική. ΓΑΛΑΚΤΟΣ Φτιάχνεται από βούτυρο κακάο, κακαόμαζα,κακάο, γάλα και ζάχαρη.Οι Η.Π.Α.,απαιτούν 10% περιεκτικότητα σε κακάο,ενώ η Ε.Ε., απαιτεί 25%. ΛΕΥΚΗ Αποτελείται από ζάχαρη,γάλα και βούτυρο κακάο και έχει συνήθως ένα υποκίτρινο χρώμα. Δεν περιέχει κακάο, κύριο συστατικό της γνήσιας σοκολάτας. ΓΕΜΙΣΤΗ Σε όλα τα είδη σοκολάτας μπορούν να προστεθούν επιπλέον υλικά,όπως,ξηροί καρποί,αποξηραμένα φρούτα,ή γέμιση,όπως,πραλίνα,πορτοκάλι,καραμέλα,κ.ά.

13 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Στόχοι: Έχει την ευθύνη της προώθησης των πωλήσεων τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στο εξωτερικό. •Συντάσσει τον ετήσιο προϋπολογισμό πωλήσεων κατά περιοχή και κατά προϊόν και παρακολουθεί την πιστή εξέλιξη του σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. •Διατηρεί καλές σχέσεις με τους πελάτες και επισκέπτεται συχνά την αγορά για την παρακολούθηση της πορείας πωλήσεων, τόσο των προϊόντων της εταιρείας όσο και του ανταγωνισμού. •Συνεργάζεται στενά με τον διευθυντή παραγωγής, τον οποίο εφοδιάζει έγκαιρα με το πρόγραμμα πωλήσεων , προκειμένου να προετοιμάσει το αντίστοιχο πρόγραμμα παραγωγής και τον ενημερώνει για τυχόν αλλαγές. Chocohouse

14 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Δημιουργία ερωτηματολογίου για την επιλογή νέου προϊόντος. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (Για νέο προϊόν σοκολάτας) Φύλο: Άνδρας Γυναίκα Ηλικία: < 1.Ποια από τις παρακάτω νέες γεύσεις θα προτιμούσατε σε μία νέα σοκολάτα (επιλέξτε μία απάντηση) Μπισκότο Cookies Cappucino Blackberry 2.Tι είδος σοκολάτας σας αρέσει περισσότερο (επιλέξτε 2 απαντήσεις) Γάλακτος Λευκή Υγείας 3.Ποια από τις παρακάτω συσκευασίες θα προτιμούσατε (επιλέξτε 2 απαντήσεις) Μπάρα Πλάκα Kύβος Kαι τις 3 4.Ποιο όνομα σας αρέσει περισσότερο από τα παρακάτω(επιλέξτε 1 απάντηση) Choco-diamond Chocodiva Chocolove Σας ευχαριστούμε ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

15 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Περίεργες χρήσεις της Σοκολάτας -Ψάρι που τρέφεται μόνο με Σοκολάτα Ο "Γκάρι", το γιγαντιαίο γκουράμι, ένα είδος ψαριού που προέρχεται από τη νοτιοανατολική Ασία, έχει μήκος 40 εκατοστά και ζυγίζει 4 κιλά.Η άρνηση του Γκάρι να φάει είχε φέρει σε απόγνωση το προσωπικό του ενυδρείου, μέχρι που ανακάλυψαν ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του ψαριού το τάιζαν αποκλειστικά γκοφρέτες Kit Kat. -Η πιο ακριβή πραλίνα του κόσμου -Σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι

16 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Περιβαλλοντική διαχείριση Η εταιρεία Chocohouse A.E. αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και υιοθέτηση παραγωγικών διαδικασιών περιβαλλοντικά ανεκτών, στοχεύει σε μία ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη σε αρμονία με τη φύση. Ακολουθώντας μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, επιδιώκει τη συνετή και ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις αρνητικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον. Η Chocohouse A.E. υιοθετεί Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τις αρχές του Προτύπου ISO 14001:2004. Η Πολιτική της εταιρείας για τη διασφάλιση της Προστασίας του Περιβάλλοντος στηρίζεται στις εξής αρχές: Λαμβάνει μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος συμμορφούμενη με την Περιβαλλοντική Νομοθεσία και τους περιβαλλοντικούς όρους. Εφαρμόζει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, στο σύνολο των δραστηριοτήτων της παραγωγικής της διαδικασίας.. Καθορίζει Αντικείμενα και Σκοπούς Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων. Αξιολογεί και βελτιώνει την συνολική Περιβαλλοντική της Επίδοση, με κατάρτιση και υλοποίηση Προγραμμάτων Δράσης για την επίτευξη των συγκεκριμένων Περιβαλλοντικών Σκοπών και Στόχων και πάντα με καθορισμένο χρονικό διάστημα υλοποίησης.. Υιοθετεί συγκεκριμένους κανόνες περιβαλλοντικών ελέγχων στην εσωτερική παραγωγική λειτουργία της.

17 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ποιοτικός Έλεγχος Τα παραγόμενα από την εταιρεία Chocohouse προϊόντα πληρούν τις τεθείσες για κάθε προϊόν προδιαγραφές (οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές και από τον καταναλωτή) και εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή. Για την επίτευξη αυτών των στόχων λειτουργεί σύστημα ποιοτικού ελέγχου και σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει έλεγχο Α’υλών, υλικών συσκευασίας, ενδιαμέσων προϊόντων, παραγωγικών διαδικασιών και τελικών προϊόντων. Γίνονται όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγής και καθημερινός οργανοληπτικός έλεγχος όλων των παραγομένων ειδών. Γίνονται τακτικοί έλεγχοι όλων των παρτίδων Α’ υλών. Επίσης γίνονται αναλύσεις στο κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο. Οι εφαρμοζόμενες μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου είναι οι διεθνώς εφαρμοζόμενες για τα αντίστοιχα προϊόντα. Η εφαρμογή του συστήματος HACCP σύμφωνα με την οδηγία 93/43 της Ε.Ε., εξασφαλίζει τον καταναλωτή από φυσικούς, χημικούς και μικροβιολογικούς κινδύνους.

18 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πιστοποιήσεις Η ΕταιρείαChocohouse AE,εφαρμόζει συστήματα ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας για την ορθή εφαρμογή τους ,από Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης. Συγκεκριμένα: ISO 22000:2005. Πρότυπο για την Πιστοποίηση εφαρμογής συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. ISO 9001:2008. Πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας. ISO 14001:2004. Πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Περιβαντολλογικής Διαχείρισης.

19 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ
H LRQA παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες αξιολόγησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης σύμφωνα με το πρότυπο αυτό. Η πιστοποίηση κατά ISO από την LRQA, φέρει διαπίστευση από το UKAS. Οι επιθεωρητές της LRQA εστιάζουν στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εκάστοτε επιχείρηση. Ο απώτερος σκοπός είναι η επιχείρηση να εντοπίσει, να περιορίσει και να διαχειριστεί τις σημαντικές περιβαλλοντικές πλευρές της και να εστιάσει σε ουσιαστικά για την επιχείρηση οφέλη, όπως αυτά μπορούν να προκύψουν από ένα αποτελεσματικό Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Το πρότυπο αυτό δύναται να εφαρμοστεί σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδους και μεγέθους, δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση επηρεάζει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη συνολικής συμβολής στην προστασία του περιβάλλοντος και στην πρόληψη της ρύπανσης, η εφαρμογή ενός ΣΠΔ κρίνεται πλέον απαραίτητη.

20 Δ/ΝΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η αποθέωση της σοκολάτας Η σοκολάτα είναι ένα φυσικό προϊόν, από τα πιο θρεπτικά. Τα συστατικά της περιέχουν όλες τις βασικές πηγές ενέργειας, όπως υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά, στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη του οργανισμού. Εκτός από τις βασικές πηγές ενέργειας η σοκολάτα περιέχει ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ένα πλήθος από βιταμίνες όλων των κατηγοριών. Ακόμα περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος εμποδίζοντας τη δημιουργία θρόμβων στις αρτηρίες. Η σοκολάτα: Δίνει δύναμη και χαρίζει ευεξία. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια. Βοηθά τους αθλητές σε κάθε είδους άσκηση. Δημιουργεί στιγμές απόλαυσης για μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να βρει κάποιος τόσα θρεπτικά συστατικά και τόσες πολλές ευεργετικές ιδιότητες συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο φυσικό προϊόν.

21 "Πολυβιταμινούχο και πλούσιο σε ενέργεια προϊόν, η σοκολάτα!"
ΤΜΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Διατροφή & Σοκολάτα "Πολυβιταμινούχο και πλούσιο σε ενέργεια προϊόν, η σοκολάτα!" Πλούσιο σε ενέργεια προϊόν, το οποίο επιπλέον περιέχει βιταμίνη Ε, ασβέστιο και χαλκό. Η σοκολάτα αποτελεί βασική πηγή διατροφικού χαλκού, όπως απέδειξε έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α., η μαύρη σοκολάτα και τα ζαχαρωτά καλύπτουν από μόνα τους τη μέση ημερήσια πρόσληψη χαλκού για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σοκολάτα περιέχει, επίσης, αντιοξειδωτικούς παράγοντες, οι οποίοι αποτρέπουν τη μετατροπή του λίπους στη σοκολάτα σε οξείδωση (τάγγιασμα) και αυτοί οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη υγεία. "Ένα κομμάτι σοκολάτας 40 γρ. περιέχει την ίδια ποσότητα αντιοξειδωτικών παραγόντων, όπως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί». Αν και η σοκολάτα περιέχει αρκετή ποσότητα λίπους, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η κατανάλωσή της έχει αρνητικές επιδράσεις στις παραμέτρους του μεταβολισμού, όπως τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, χαρακτηρίζοντας μοναδική τη σύνθεση του λιπαρού οξέως στο βούτυρο κακάο (35στεατικό οξύ, 35ελαϊκό οξύ).

22 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Η Σοκολάτα Τα Προϊόντα Επικοινωνία Η εταιρία Tο όνομα Chocohouse έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της σοκολάτας στην Ελλάδα χάριν στην προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της. Η Chocohouse, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο της σοκολάτας, κατέχει πολλές πρωτιές στο χώρο ως προς τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά αλλά και ως προς την επικοινωνία της, την οργάνωση της και την κοινωνική προσφορά της. Αλλά και ως προς την οργάνωση των πωλήσεων της, την διανομή και την εξυπηρέτηση των πελατών της η Chocohouse έφερε καινοτομίες για την ελληνική πραγματικότητα. Με δικά της κέντρα διανομής σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Αθήνα δικό της δίκτυο πωλητών και αντιπροσώπων, καλύπτει και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής αγοράς. Επίσης, και η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σταθερά με στόχο κυρίως τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, του Αραβικού Κόσμου της Δυτικής Αμερικής και της Άπω Ανατολής (Ιαπωνία).

23 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Η Σοκολάτα Τα Προϊόντα Επικοινωνία

24 ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Η Σοκολάτα Τα Προϊόντα Επικοινωνία Τα προϊόντα μας

25 Αποστολή Όνομα:* Επώνυμο:* Έταιρεία:* Τηλέφωνο:* Θέμα: e-mail:*
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Η Σοκολάτα Τα Προϊόντα Επικοινωνία Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά Όνομα:* Επώνυμο:* Έταιρεία:* Τηλέφωνο:* Θέμα: * Μήνυμα: Αποστολή

26 Η κατασκευή μας

27 Οι Συντελεστές της κατασκευής

28 Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας!!! ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Σοκολατοβιομηχανία Chocohouse A.E."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google