Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ως προς τα εξής χαρακτηριστικά:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ως προς τα εξής χαρακτηριστικά:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ως προς τα εξής χαρακτηριστικά:
Αξιολόγηση μαθητών Ως προς τα εξής χαρακτηριστικά: Παρουσίαση Συνεργασία-Ρόλοι Ορθότητα των απαντήσεων στα φύλλα εργασίας Κάλυψη των ζητουμένων της εργασίας.

2 Με τους χαρακτηρισμούς:
Αξιολόγηση μαθητών Με τους χαρακτηρισμούς: Ελλιπής ( 1 βαθμός) Επαρκής (2 βαθμοί) Πολύ καλή (3 βαθμοί) Εξαιρετική (4 βαθμοί)

3 Παρουσίαση Ελλιπής : Απόλυτη έλλειψη εποπτικότητας, επίπεδη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, ελλιπής σχολιασμός. Επαρκής: Ενδιαφέρουσα παρουσίαση ,χωρίς ωστόσο κάτι διαφορετικό ή ξεχωριστό ως προς το περιεχόμενο. Πολύ καλή: Υπάρχει ποικιλία μέσων, υπάρχει πρωτοτυπία, λείπει η καινοτομία. Εξαιρετική: Άρτια παρουσίαση, αμεσότητα του κειμένου και ποικιλία σχολίων που καλύπτουν μεγάλο εύρος συμπερασμάτων.

4 Συνεργασία-Ρόλοι Ελλιπής: Δεν υπήρξε ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, λίγοι μαθητές αναλαμβάνουν τον ρόλο άλλων. Επαρκής: Τα μέλη της ομάδας συνεργάζονται τόσο ώστε να φέρουν σε πέρας την εργασία που τους ανατέθηκε. Μετά το πέρας της εργασίας οι μαθητές μπορεί να επιθυμούν να αλλάξουν ομάδα. Πολύ καλή: Υπάρχει θετική αλληλεξάρτηση μεταξύ των μελών της ομάδας. Εξαιρετική: Όλοι ανέλαβαν ρόλους, τήρησαν χρονοδιαγράμματα, επιτέλεσαν το έργο τους με υπευθυνότητα.

5 Ορθότητα των απαντήσεων στα φύλλα εργασίας
Ελλιπής: Τα μέλη της ομάδας έλαβαν σκόρ 35% στα φύλλα εργασίας επί του συνόλου των απαντήσεων. Επαρκής: Τα μέλη της ομάδας έλαβαν σκόρ 58% στα φύλλα εργασίας επί του συνόλου των απαντήσεων. Πολύ καλή: Τα μέλη της ομάδας έλαβαν σκόρ 80% στα φύλλα εργασίας επί του συνόλου των απαντήσεων. Εξαιρετική:Τα μέλη της ομάδας έλαβαν σκόρ 95% στα φύλλα εργασίας επί του συνόλου των απαντήσεων.

6 Κάλυψη των ζητουμένων της εργασίας
Ελλιπής: Τα μέλη της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν σε κανένα ζητούμενο. Επαρκής: Τα μέλη της ομάδας ανταποκρίθηκαν σε ορισμένα από τα ζητούμενα με απλό τρόπο. Πολύ καλή:Τα μέλη της ομάδας κάλυψαν στο μεγαλύτερο ποσοστό όλα τα ζητούμενα ,με ορισμένες ελλείψεις. Εξαιρετική: Τα μέλη της ομάδας ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους καλύπτοντας όλα τα ζητούμενα που τέθηκαν.

7 Τελική βαθμολογία Η τελική βαθμολογία της κάθε ομάδας προκύπτει προσθέτοντας τους αριθμούς που αντιστοιχούν στον χαρακτηρισμό που της αποδόθηκε.


Κατέβασμα ppt "Ως προς τα εξής χαρακτηριστικά:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google