Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αστέριος Μαστρογιάννης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αστέριος Μαστρογιάννης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αστέριος Μαστρογιάννης
17/9/15 Στ΄2

2 Στην άκρη του κόσμου ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ

3 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια μέρα στην άκρη του τότε γνωστού κόσμου φτιάχτηκε ένας φάρος που των φύλαγαν τρεις φύλακες. Εκεί είχαν ναυαγήσει πολλοι ληστές που κατάκτησαν τον φάρο και τους σκοτώνουν άλλα ο ένας τους ξεφεύγει. Αυτοί θέλουν να επισκευάσουν το καράβι τους για να το σκάσουν. Μια μέρα ένα καράβι ναυαγεί στο νησί, ένας άνθρωπος σώζεται και τον μαζεύει ο τρίτος φύλακας.

4 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στη συνέχεια σταματούν τους ληστές με ένα κανόνι πυροβολώντας το πλοίο τους.

5 Ζωγραφίζω ότι με εντυπωσίασε

6 Λίγα λόγια για τον ήρωα Ο ήρωας είναι ένας σαραντάρης ψηλός, δυνατός, έξυπνος και αν νευριάσει θα πάρει εκδίκηση σίγουρα .

7 Προσθέτο έναν δικό μου ήρωα και του δίνω ρόλο Προσθέτω έναν δικό μου ήρωα και του δίνω ρόλο
Ο ήρωας που θα προσθέσω είναι ένα μικρό παιδί που θα κατασκοπεύει τους κακούς ληστές άλλα μια μέρα το πιάνουν. Την άλλη μέρα σκοτώνει τον έναν ληστή που τον φύλαγε και δραπετεύει . Έτσι σώθηκε .

8 Γράφω τι γίνεται στο τέλος
Στο τέλος έρχεται το πλοίο που θα έπαιρνε τους φύλακες του φάρου άλλα φεύγουν οι ληστές. Εκείνη την στιγμή έρχεται ο τρίτος φύλακας , ανάβει τον φάρο και το φως μαρτύρα τους ληστές. Οι ληστές καταφεύγουν στο νησί άλλα χωρείς φαγητό και τους ανθρώπους να τους κυνηγούν. Όλοι τους στο τέλος πεθαίνουν.

9 Γράφω ένα δικό μου τέλος
Το δικό μου τέλος θα είναι ότι τελικά τους δυο φύλακες δεν θα τους είχαν σκοτώσει άλλα θα τους είχαν αιχμαλωτίσει. Έτσι μια μέρα δραπέτευσαν και σκότωσαν μερικούς ληστές.

10 Γράφω τη γνώμη μου για το βιβλίο
Το βιβλιο ήταν υπέροχο επειδή μου αρέσει η περιπέτεια και αυτό είχε πάρα πολύ περιπέτεια.

11 Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Ιούλιος Βερν ήταν Γάλλος μυθιστοριογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, ιδιαίτερα γνωστός για τα περιπετειώδη μυθιστορήματά του και τη βαθιά επιρροή του στο λογοτεχνικό είδος της επιστημονικής φαντασίας.


Κατέβασμα ppt "Αστέριος Μαστρογιάννης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google