Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου Καβάλας καθώς και στη συνέχεια του Δήμου της ανάληψης και της συμμετοχής των παιδιών μέσω των σχολείων τους θα παρουσιάσει ένα φιλόδοξο project γεμίζοντας την πόλη μας με χριστουγεννιάτικα δέντρα από ανακυκλώσιμα υλικά. Η κίνηση αυτή για δεύτερη συνεχή χρονιά αποσκοπεί στην εκμάθηση, εκπαίδευση, σεβασμό και ευαισθητοποίηση των μαθητών για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον.

3 Η ιδέα αυτή έχει γίνει ανά τον κόσμο σε διάφορες περιπτώσεις μεμονωμένα η οργανωμένα αλλά πότε με τέτοια συλλογική συμμετοχή και πρωτοβουλία από Δήμο. Με τη σωστή ενημέρωση των εικαστικών και των υπευθύνων Δασκάλων και Καθηγητών των σχολείων καθώς και με την συνεργασία και την συνδρομή των τεχνικών συνεργείων του Δήμου θα υπάρξει ένα υπέροχο αποτέλεσμα όπου θα το χαρούν πρώτα τα παιδιά που εξάλλου και οι γιορτές απευθύνονται σε αυτά.

4 Στην φετινή συμμετοχή των σχολείων ζητείτε από τους μαθητές να φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά. Το ύψος των δέντρων θα είναι 2 μέτρα. Αναλυτικά παραδείγματα και λεπτομέρειες για τη κατασκευή του δέντρου θα δοθούν μέσο του αρχείου powerpoint που θα μοιραστεί σε όλα τα σχολεία (Δημοτικά και Γυμνάσια) του Δήμου Καβάλας. Ο υπεύθυνος Καθηγητής η Δάσκαλος θα μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή των τεχνικών τμημάτων του Δήμου στο υπεύθυνο γραφείο στο τηλέφωνο Κο Τσαγκαλίδη, καθώς και την υπεύθυνο του Δήμου Κα. Χινίσογλου στο τηλέφωνο

5 Η διανομή των σκελετών των δέντρων θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου στα Γυμνάσια του Δήμου, τα Δημοτικά θα πρέπει να δηλώσουν εθελοντικά ότι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση στο τηλέφωνο Κα. Χινίσογλου το συντομότερο ώστε να τους διανεμηθεί ο σκελετός του δέντρου τους. Το όνομα του σχολείου να αναγράφετε και πάνω στο ίδιο το δέντρο. Τα δέντρα να είναι έτοιμα το αργότερο 22 Δεκεμβρίου όπου φορτηγά του Δήμου θα περάσουν να τα πάρουν από το κάθε σχολείο.

6 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ Ο σκελετός θα είναι σιδερένιος ύψους 2 μέτρων και θα αποτελείτε από μια βάση για στήριξη του δέντρου, μία κεντρική ράβδο που πάνω της θα στηρίζονται τρεις δακτύλιοι από χοντρό σύρμα όπως την εικόνα δίπλα.

7 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

8 Δείτε τα δέντρα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δημιουργήθηκαν από απορρίμματα και σκουπίδια. Έχει σειρά φωτάκια καθώς και πούλιες που γίνονται από τα καπάκια.

9 Αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν δημιουργηθεί από καρτ- ποστάλ, περιοδικά, βιβλία, ακόμα και τεμαχισμένο χαρτιά Το μεσαίο δέντρο κατασκευάστηκε από εκατοντάδες αποκόμματα εξώφυλλων περιοδικών. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα περιοδικά και τα βιβλία.

10 Αυτό το δέντρο κατασκευάστηκε από τα πράσινα πλαστικά μπουκάλια
Αυτό το δέντρο κατασκευάστηκε από τα πράσινα πλαστικά μπουκάλια. Το μπλε μοτίβο έγινε αφήνοντας τα καπάκια σε ορισμένα από τα μπουκάλια. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και έξυπνο.

11 Το Δέντρο στην έγινε από τενεκεδένια κουτάκια
Το Δέντρο στην έγινε από τενεκεδένια κουτάκια. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε λεπτομέρειες της κατασκευής.

12 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

13


Κατέβασμα ppt "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google