Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μηλιά Η Μηλιά βρίσκεται στη κατεχόμενη επαρχία της Αμμοχώστου. Βρίσκεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Αμμοχώστου. Ο πληθυσμός της κοινότητας από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μηλιά Η Μηλιά βρίσκεται στη κατεχόμενη επαρχία της Αμμοχώστου. Βρίσκεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Αμμοχώστου. Ο πληθυσμός της κοινότητας από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μηλιά Η Μηλιά βρίσκεται στη κατεχόμενη επαρχία της Αμμοχώστου. Βρίσκεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Αμμοχώστου. Ο πληθυσμός της κοινότητας από το 1960 ανέρχονταν 1141 κατοίκους όπου όλοι είναι Έλληνες. Στα όρια της κοινότητας υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Ανδρόνικου και του Άγιου Επιφάνειου. Επίσης υπήρχαν εξωκλήσια της Ιεράς Μονής Αυγασίδας, Παναγίας και Αγίας Μαρίνας.

2 To Eλληνικό Δημοτικό Σχολείο που λειτουργούσε εδώ πριν την τουρκική εισβολή φοιτούσαν κατά το σχολικό έτος , 34 μαθητές. Κατά τη διάρκεια η κοινότητα καταλήφθηκε από τον τουρκικό στρατό με αποτέλεσμα να εκτοπιστούν όλοι οι Έλληνες κάτοικοι της. Έκτοτε, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής και η παράνομη κατοχική διοίκηση εμποδίζουν την επιστροφή τους. διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

3

4


Κατέβασμα ppt "Μηλιά Η Μηλιά βρίσκεται στη κατεχόμενη επαρχία της Αμμοχώστου. Βρίσκεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Αμμοχώστου. Ο πληθυσμός της κοινότητας από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google