Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The Primary School of Gefyra presents

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The Primary School of Gefyra presents"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The Primary School of Gefyra presents
Το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας παρουσιάζει

2 Περιπέτειες Στο Μυστικό Δάσος
By the Pupils of St’2 Class

3 Μια μέρα ήταν πέντε παιδιά, ο Tom, ο Sam, ο Uther, ο Jack και ο Aragorn. Η δασκάλα τους τους έβαλε μια εργασία και πήγαν στη βιβλιοθήκη για να βρουν πληροφορίες. Εκεί ένα βιβλίο τους κέντρισε την προσοχή και ο Uther άρχισε να το διαβάζει. Έμαθαν λοιπόν ότι στη Νέα Ζηλανδία υπήρχε ένα Μυστικό Δάσος. Εκεί όποιος έλυνε την κατάρα θα διεκδικούσε τεράστιους θησαυρούς που θα έσωζαν την ανθρωπότητα. Ο Aragorn είχε συγγενείς εκεί.

4 Μετά από λίγες μέρες πήγαν στο χωριό και συνάντησαν εκεί τον παππού του Aragorn με τέσσερις φίλους του. Τα παιδιά είπαν για την ιστορία και οι ηλικιωμένοι τους αποκρίθηκαν « είναι παραμύθια». Τα παιδιά όμως επέμεναν και τα γεροντάκια τους διηγήθηκαν: « Όταν ήμασταν στην ηλικία σας ψάχναμε και εμείς για το Μυστικό Δάσος και το βρήκαμε, μα είμαστε πια πολύ γέροι για να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Ξέρουμε όμως αρκετά για να σας βοηθήσουμε».

5 Τότε ένας από την παρέα ο Γκάνταλφ τους έδωσε ένα χάρτη για μυστικά όπλα. Τα πέντε παιδιά τα βρήκαν και ο Uther πήρε ένα σφυρί, ο Aragorn ένα σπαθί, ο Tom ένα τόξο, ο Sam ένα ζευγάρι μαχαίρια, και ο Jack ένα πιστόλι. Όλοι πήραν φυλαχτά.

6 ‘Ετσι τα παιδιά άρχισαν την αναζήτηση
‘Ετσι τα παιδιά άρχισαν την αναζήτηση. Όταν έφτασαν στην αρχή του δάσους συνάντησαν βάρβαρα Όρκς με κοκκάλινα όπλα. Τότε ο Tom άρχισε να ρίχνει βέλη σαν τρελός μα μάταια. Τα Όρκς ούτε καν που το αισθάνθηκαν. Μετά ο Uther είχε μια ιδέα. Ο Jack, ο Uther και ο Tom έκαναν αντιπερισπασμό ενώ ο Sam και ο Aragorn έκοψαν ένα κορμό και με κλιματσίδες έδεσαν τα Όρκς επάνω σε αυτόν.

7 Συνέχισαν να προχωράνε και βρέθηκαν σε ένα πυκνό αγκαθωτό δάσος
Συνέχισαν να προχωράνε και βρέθηκαν σε ένα πυκνό αγκαθωτό δάσος. Έτσι ο Γκάνταλφ έριξε ένα ξόρκι φλόγας και έκαψε τα αγκάθια.Ένα όμως από τα φυτά επέζησε και τους άρπαξε. Πάνω που νόμιζαν πως ήταν χαμένοι βρέθηκαν μπροστά από έναν πύργο.

8 Χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησαν μέσα σαν τρελοί
Χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησαν μέσα σαν τρελοί. Αντιλήφθηκαν μια σκοτεινή αύρα και άναψαν πυρσούς προς το πέρασμα. Όταν τελείωσαν τη διαδρομή ανάμεσα σε αγάλματα ένας μάγος εμφανίστηκε και ξαφνικά τα αγάλματα τους επιτέθηκαν. Τότε ο Γκάνταλφ τηλεμεταφέρθηκε για να τους βοηθήσει. Με μανία εξόντωσαν όλα τα αγάλματα. Ο Γκάνταλφ έριξε με το μυαλό του μια φλεγόμενη σφαίρα και έκαψε τον μάγο.

9 Η κατάρα του Δάσους είχε πια σβηστεί
Η κατάρα του Δάσους είχε πια σβηστεί. Πίσω από το άψυχο σώμα του μάγου βρισκόντουσαν πέντε περίεργα αυγά και χρυσός.

10 Τα παιδιά παραξενεύτηκαν
Τα παιδιά παραξενεύτηκαν. Φρόντισαν τα αυγά και μετά από έξι μήνες αυτά έγιναν πρασινομπλέ και εκολάφθηκαν. Από μέσα εμφανίστηκαν πέντε μοναδικά δρακάκια που θα γινόντουσαν οι προστάτες του δάσους αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Έτσι το κακό θα χανόταν για πάντα και όλοι θα ζούσαν αρμονικά.

11 School Year

12 The Participants Katsora Myrto Mihailidis Ioannis Mpekiaridou Adamantia Nalbanti Georgia Sarintziotou Nefeli Smyrlis Antonis Stalidou Soultana-Rafaela Tzelepidou Maria-Eleni Trahomas Stylianos Fanariotis Konstantinos Fanariotis Spyridon Chrysohoou Antonis Psilitelis Anastasios Psilitelis Georgios The English Teacher Responsible for the Project: Manousogiannaki Styliani

13 The End


Κατέβασμα ppt "The Primary School of Gefyra presents"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google