Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας Έχει περίπου 3.000.000 κατοίκους Το κλίμα της είναι ηπειρωτικό Νόμισμά της είναι το ευρώ Είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας Έχει περίπου 3.000.000 κατοίκους Το κλίμα της είναι ηπειρωτικό Νόμισμά της είναι το ευρώ Είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας Έχει περίπου 3.000.000 κατοίκους Το κλίμα της είναι ηπειρωτικό Νόμισμά της είναι το ευρώ Είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση

4 Για πρώτη φορά γίνεται λόγος για τη Μαδρίτη στις αρχές του 10ου αιώνα, όταν αποτελούσε οχυρό των Αράβων και ονομαζόταν Ματζρίτ. Ο βασιλιάς της, Λεώνης Ραμίρο Β' λεηλάτησε την περιοχή το 931. Η Μαδρίτη υπήρξε πολλές φορές εστία ταραχών, απ' τις οποίες η μεγαλύτερη ήταν η επανάσταση των Κομμοννέρος (1520-1521) εναντίον του Κάρολου του Ε‘.

5 Κάτι ακόμα για το οποίο είναι πολύ γνωστή η Μαδρίτη είναι η ομάδα της η Ρεάλ Μαδρίτης,μια ομάδα που είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη.Επίσης είναι πολύ γνωστή για τους μεγάλους παίχτες που έχουν αναδειχθεί σε αυτήν την ομάδα όπως ο David Beckam,ο Benzema και πολύ άλλοι!

6


Κατέβασμα ppt "Είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας Έχει περίπου 3.000.000 κατοίκους Το κλίμα της είναι ηπειρωτικό Νόμισμά της είναι το ευρώ Είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google