Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PROJECT ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-2ο ΕΠΑΛ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PROJECT ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-2ο ΕΠΑΛ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PROJECT 2014-15 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-2ο ΕΠΑΛ
1)Σχηματισμούς ομάδων-Προγραμματισμός δράσεων 2)Δημιουργία ερωτηματολογίων (Ερωτηματολ.)

2 2o ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:15-10-2014
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECΤ ΥΛΙΚΟ:ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΧΟΣ:ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 1. Είστε από την Καρδίτσα ή από κάποιο χωριό της Καρδίτσας;;…………………… 2. Μαγειρεύετε παραδοσιακά..;; ΝΑΙ / ΟΧΙ 3.Μαγειρεύεται σαπανίσια ή καμπίσια;; ΣΑΠΑΝΙΣΙΑ / ΚΑΜΠΙΣΙΑ 4.Ποια παραδοσιακή συνταγή θα μας προτείνατε ;……………………………………………………………. 5. Ποια παραδοσιακή συνταγή είναι εύκολη κατά τη γνώμη σας;;……………………………………………. 6.Ποιές συνταγές μαγειρεύατε στα παλιά χρόνια;; ………………………………………………………………………………………………………………….. 7.Θα μπορούσατε να μας πείτε μια συνταγή που τη μαγειρεύατε στα παλιά χρόνια αλλά και σήμερα;;;…………………………………………………………………… 8.Ποιο είναι το παραδοσιακό φαγητό που φτιάχνατε πιο συχνά …………………………………………………………………………………………………………………. 9. Ποιο ήταν το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό των παιδιών σας: …………………………………………………………………………………………………………………. 10. Ποιο ήταν το αγαπημένο σας παραδοσιακό γλυκό: …………………………………………………………………………………………………………………. 11.Υπάρχουν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά που φτιάχνετε σε συγκεκριμένες κοινωνικές εκδηλώσεις ή γιορτές (Χριστούγεννα ,Πασχα,Γάμοι,κτλπ.) …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 12.Τι πίτες φτιάχνετε συνήθως στις γιορτές; ………………………………………………………………………………………………………………… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!! 

3 3)Συνεντεύξεις- ερωτηματολόγια στην λαϊκή αγορά
4)Επεξεργασία δεδομένων-συγκέντρωση αποτελεσμάτων 5)Αναζήτηση συνταγών στο διαδίκτυο

4 6)Μεταφορά συνταγών σε power point

5 7) Δημιουργία Εξώφυλλου – Οπισθόφυλλου

6 8) Μετατροπή όλων των αρχείων σε pdf μορφή.
9)Εξοικείωση με την εφαρμογή JOOMAG 10)Τελική μορφή του οδηγού μαγειρικής (link)

7 Συγγραφική ομάδα: 1. Ασπιώτης Χρήστος 2. Γκιόνη Σαμπρίνα
3. Διαμαντόπουλος Βασίλης 4. Ζαμπούρα Χρύσα 5. Καλογεράκης Γιώργος 6. Καλογράνα Χριστίνα 7. Κολοβός Κώστας 8. Κοτρώτσιος Νίκος 9. Κότζα Αρτιόλα 10. Λιάκου Ελένη 11. Ντηλιάς Φώτης 12. Πλακιάς Γιάννης 13. Χριστοδούλου Κατερίνα Συντάκτρια: Κρικώνη Αθανασία


Κατέβασμα ppt "PROJECT ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-2ο ΕΠΑΛ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google