Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ
24/9/15 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ

2 ΜΙΓΚΕΛ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Μια φορά ήταν ένα χωριό στην Ισπανία. Eκεί έμενε ο Δον Κιχώτης οπού διάβαζε πάντα βιβλία με ιππότες κι επειδή ήθελε να γίνει ιππότης, μια μέρα πηρέ την ιπποτική στολή του προπάππου του, χαιρέτησε την θεία του και άρχισε το ταξίδι του.

4 ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ

5 Λίγα λογία για τον χαρακτήρα του ηρώα
Λίγα λογία για τον χαρακτήρα του ηρώα Ήταν ένας όχι και τόσο έξυπνος άνθρωπος που είχε μουρλαθεί γιατί ήθελε να γίνει ιππότης. Κι είναι πολύ ψήλος.

6 ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΩΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΩΑ Ήταν ένας άλλος χωριάτης που ήταν σε ένα άλλο χωριό. O Λικούδης ακολούθησε στο ταξίδι του Δον Κιχώτη.

7 ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Στο τέλος ο Δον Κιχώτης στο ταξίδι του συνάντησε το δούκα και τη δούκισσα που τον πήραν μαζί τους για να τους κάνει αστεία. Μετά από πολύ καιρό ο δον Κιχώτης τους ζήτησε να φύγει γιατί ήθελε να πάει στους δωρικούς αγώνες. Όμως τότε δεν υπήρχαν αγώνες και ο Δούκας για φάρσα οργάνωσε δωρικούς αγώνες και τότε ο Δον Κιχώτης ηττήθηκε από έναν κανονικό άνθρωπο. Και αποφάσισαν να επιστρέψει στο χωριό του.

8 ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ Στους δωρικούς αγώνες ο Δον Κιχώτης τελικά νίκησε, μετά πηρέ δόξα και ήταν πλέον ένας δυνατός ιππότης. ΤΕΛΟΣ

9 ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Το βιβλίο ήταν πολύ ωραίο κυρίως στους δωρικούς αγώνες. Μου άρεσε πάντως.

10 ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέδρα : , (29 Σεπτεμβρίου 1547 –22 Απριλίου 1616) ήταν Ισπανός λογοτέχνης, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας. Το έργο του ανήκει χρονικά στη «χρυσή εποχή» (περ ) της Ισπανίας, κατά την οποία παρατηρήθηκε μία εξαιρετική άνθιση στις τέχνες, ενώ ο ίδιος αποτελεί έναν από τους μείζονες λογοτέχνες παγκοσμίως. Το διασημότερο μυθιστόρημά του, ο Δον Κιχώτης, συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεταφρασμένο σε περισσότερες από εξήντα γλώσσες και έχοντας υποβληθεί σε συστηματική ανάλυση και κριτικό σχολιασμό από το 18ο αιώνα.

11


Κατέβασμα ppt "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google