Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Louis Pasteur Τα πειράματά του επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια, ενώ ο ίδιος δημιούργησε το πρώτο εμβόλιο για τη λύσσα .

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Louis Pasteur Τα πειράματά του επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια, ενώ ο ίδιος δημιούργησε το πρώτο εμβόλιο για τη λύσσα ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Louis Pasteur Τα πειράματά του επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια, ενώ ο ίδιος δημιούργησε το πρώτο εμβόλιο για τη λύσσα .

2 Antony Van Leewenhoek Πειραματίστηκε με τους αμφίκυρτους φακούς μικρής εστιακής απόστασης και κατόρθωσε να πετύχει μεγεθύνσεις και διαύγεια εικόνων πολύ καλύτερες από αυτές των σύνθετων μικροσκοπίων.

3 Ignaz Semmelweiz Ο τρελλός επιστήμονας Σεμελβάϊς ήταν Ούγγρος χειρουργός γεννημένος το Τότε οι γιατροί δεν έπλεναν τα χέρια τους συχνά και ο Σεμελβάϊς παρατήρησε ότι μια ασθένεια που ονόμαζαν "πυρετός της λοχείας" ή "επιλόχειος πυρετός" στις νέες μητέρες μπορούσε να προληφθεί αν οι γιατροί έπλεναν τα χέρια τους. 

4 Γεώργιος Παπανικολάου
Ο Γεώργιος Παπανικολάου (13 Μαΐου Φεβρουαρίου 1962) ήταν διάσημος Έλληνας ιατρός, βιολόγος και ερευνητής. Ήταν πρωτοπόρος στην κυτταροπαθολογία, και για τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.


Κατέβασμα ppt "Louis Pasteur Τα πειράματά του επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια, ενώ ο ίδιος δημιούργησε το πρώτο εμβόλιο για τη λύσσα ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google