Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The CW Shows.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The CW Shows."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The CW Shows

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Smallville (2006–11) Supernatural (2006) Arrow (2012)
The Flash (2014) Legends of Tomorrow (2016) Supergirl (2016) The Originals (2013) The Vampire Diaries (2009–17) Beauty & the Beast (2012–16) Hart of Dixie (2011–15) No Tomorrow (2016) iZombie (2015) The 100 (2014) Jane the Virgin (2014)

3 Smallville(2006–11) Supernatural (2006)
Το Smallville είναι αμερικανική σειρά επιστημονικης φαντασίας, η οποία παρουσιάζει τα εφηβικά χρόνια του Κλάρκ Κέντ πρίν γίνει ο Superman. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Τομ Γουέλινγκ, Κριστίν Κρεκ, Μάικλ Ρόζενμπαουμ και Άλισον Μακ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, στις 16 Οκτωβρίου του 2001, μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού The WB, από όπου πρόβαλλε τις πρώτες πέντε σεζόν. Από την έκτη σεζόν μέχρι και την δέκατη, η σειρά μεταδίδονταν απο το σταθμό The CW. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από δέκα σεζόν στις 13 Μαΐου του 2011, έχοντας προβάλλει 218 επεισόδια. Το Supernatural είναι αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά περιπέτειας, τρόμου, με αρκετές κωμικές και δραματικές σκηνές, αλλά με κυρίαρχο θέμα το υπερφυσικό, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 στο κανάλι The WB.Το WB έκλεισε το 2006, και εξελίχθηκε σε "The CW", με τη σειρά να προβάλλεται εκεί μέχρι σήμερα. ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ

4 Arrow (2012) The Flash (2014) ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ To Arrow είναι μία αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα Πράσινο Βέλος (Green Arrow) της DC Comics. Έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου του 2012 στο κανάλι The CW.  Αναπτύχθηκε από τους σεναριογράφους/παραγωγούς Γκρεγκ Μπερλάντι, Μαρκ Γκούγκενχαϊμ και τον Άντριου Κράισμπεργκ. Η σειρά ακολουθεί τον δισεκατομμυριούχο Όλιβερ Κουίν, που ενσαρκώνει ο Στήβεν Αμέλ, o οποίος μετά από 5 χρόνια αποκλεισμένος σε ένα νησί, επιστρέφει σπίτι για να αντιμετωπίσει το έγκλημα και τη διαφθορά ως ένας μυστικός φρουρός του οποίου το όπλο είναι ένα τόξο και βέλη. Σε αντίθεση με τα κώμικ, ο Όλιβερ δεν ονομάζεται Πράσινο Βέλος εξ αρχής. The Flash είναι το όνομα της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς που αναπτύχθηκε από τους σεναριογράφους/παραγωγούς Γκρεγκ Μπερλάντι, Άντριου Κράισμπεργκ και Τζεφ Τζωνς, που προβάλλεται στο κανάλι The CW.  Βασίζεται στα κόμικ τής DC Comics και τον χαρακτήρα Μπάρρυ Άλλεν/Flash, τον υπερήρωα με την στολή που πολεμά το έγκλημα και έχει την δύναμη να κινείται με υπεράνθρωπη ταχύτητα. Είναι μία σειρά-παρακλάδι του Arrow. Η σειρά ακολουθεί τον Άλλεν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γκραντ Γκάστιν, ο οποίος είναι ένας ερευνητής τού εγκληματολογικού και ο οποίος αποκτά υπεράνθρωπη ταχύτητα, την οποία και χρησιμοποιεί, για να πολεμά εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένων και άλλων που απέκτησαν υπεράνθρωπες ικανότητες.

5 Legends of Tomorrow (2016) Supergirl (2016)
ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ DC's Legends of Tomorrow, ή απλά Legends of Tomorrow, στα ελληνικά Οι Θρύλοι του Αύριο, είναι μια Αμερικανική  τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τους Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, και Φιλ Κλέμερ, που είναι και παραγωγοί, μαζί με τη Σάρα Σκέτστερ και τον Chris Fedak. Η σειρά βγήκε στον αέρα απο το αμερικανικό σταθμό The CW και έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, Η σειρά είναι ένα spin-off των Arrow και The Flash, που υπάρχουν στο ίδιο φανταστικό σύμπαν. Στις 11 Μαρτίου 2016, το CW ανανέωσε την σειρά για δεύτερη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα του στις 13 Οκτωβρίου του 2016. Το Supergirl είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά υπεράσπιων δράσης-περιπέτειας δράματος που αναπτύχθηκε από τους Ali Adler , Greg Berlanti και Andrew Kreisberg (οι τελευταίοι δύο είχαν προηγουμένως δημιουργήσει το Arrow και το Flash ) που προβλήθηκε αρχικά στο CBS και είχε πρεμιέψει στις 26 Οκτωβρίου Το χαρακτήρα Comper Supergirl (Kara Zor-El) , το οποίο δημιούργησε ο Otto Binder και ο Al Plastino και αστέρια Melissa Benoist στον ρόλο του τίτλου.Το Supergirl είναι ένας εξωστρεφόμενος κοστούμις που είναι ο ξάδελφος του Σούπερμαν και ένας από τους τελευταίους κρυπτόνους .

6 The Originals (2013) The Vampire Diaries (2009–17)
ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ The Vampire Diaries είναι αμερικανική τηλεοπτική υπερφυσική σειρά των Κέβιν Γουίλιαμσον και Τζούλι Πλεκ, βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Λ. Τζ. Σμιθ με τον ομώνυμο τίτλο. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Αμερικάνικο κανάλι The CW στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο Μύστικ Φολς της Βιρτζίνια, μια μικρή, φανταστική πόλη, η οποία είναι στοιχειωμένη από υπερφυσικά όντα. Το βασικό θέμα της σειράς είναι το ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται μεταξύ της πρωταγωνίστριας Ελένα Γκίλμπερτ και των αδερφών Σάλβατορ, Στέφαν και Ντέιμον, οι οποίοι έχουν σκοτεινό παρελθόν. Αργότερα κάνει την εμφάνιση της η σωσίας της Ελένα, Κάθριν Πιρς, η οποία ήταν το ερωτικό ενδιαφέρον των αδελφών Σάλβατορ πολλά χρόνια πριν. Η αφιξή της, μαζί με αυτή των Αρχικών στη συνέχεια, οδήγησε σε διάφορες πλοκές απέναντι στην Ελένα και στο Μύστικ Φολς. Οι Αρχέγονοι  (the Originals) είναι μία αμερικανική τηλεοπτική σειρά που πρωτοπροβλήθηκε στο κανάλι The CW  την περίοδο 2013–14 και είναι μία σειρά-παρακλάδι τής σειράς Τα Ημερολόγια ενός Βρικόλακα. Η σειρά έκανε πρεμιέρα αμέσως μετά τα Ημερολόγια ενός Βρικόλακα στις 3 Οκτωβρίου Μία εβδομάδα αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε τις Τρίτες στις 8 μ.μ. Ανατολική ώρα (7.00μ.μ. Κεντρική) και η καθιερωμένη θέση έμεινε πριν την σειρά Supernatural.

7 Beauty & the Beast (2012–16) Hart of Dixie (2011–15)
Η ομορφιά και το κτήνος είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά, πολύ χαλαρά εμπνευσμένη από την ίδια σειρά 1987CBS, που δημιουργήθηκε από τους Sherri Cooper-Landsman και Jennifer Levin που έκαναν πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2012 στο The CW. O Kristin Kreuk και ο Jay Ryan πρωταγωνίστησαν στους τίτλους μαζί με τους Austin Basis , Νίνα Λισανρέρελο , Nicole Gale Anderson , Sendhil Ramamurthy , Max Brown , Brian J. White , Amber Skye Noyes και Michael Roark. Ο Hart of Dixie είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κωμωδίας-δράματος που προβλήθηκε στο The CW από τις 26 Σεπτεμβρίου 2011 έως τις 27 Μαρτίου Η σειρά που δημιούργησε η Leila Gerstein , ασχολείται με την Rachel Bilson ως τον Δρ. Zoe Hart, Τα όνειρά της για να γίνει ένας χειρουργός καρδιάς να υποχωρήσει , δέχεται μια προσφορά για να εργαστεί ως γενικός ιατρός στη φανταστική πόλη Ακτής του Κόλπου Bluebell της Αλαμπάμα . ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ

8 No Tomorrow (2016) iZombie (2015)
Το No Tomorrrow είναι μια ρομαντική σειρά κωμωδίας-δράματος που προβλήθηκε στο CW από τις 4 Οκτωβρίου 2016 έως τις 17 Ιανουαρίου Η σειρά αναπτύχθηκε από τον Corinne Brinkerhoff και βασίζεται στη βραζιλιάνικη σειρά Como Aproveitar o Fim do Mundo Πώς να απολαύσετε το τέλος του κόσμου ), που προβλήθηκε στην Rede Globo το 2012. Η εκπομπή γυρίζεται στο Βανκούβερ , Βρετανική Κολούμπια , Καναδάς. Η εκπομπή ακυρώθηκε στις 8 Μαΐου 2017. Το iZombie (στυλιζαρισμένο ως iZOMBiE ) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τους Rob Thomas και Diane Ruggiero-Wright για το The CW . Πρόκειται για μια χαλαρή προσαρμογή της σειράς κωμικών βιβλίων με το ίδιο όνομα που δημιούργησε ο Chris Roberson και ο Michael Allred και δημοσιεύθηκε από το DC Comics με το αποτύπωμα του Vertigo . Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2015.

9 The 100 (2014) Jane the Virgin (2014)
Τα 100 (προφέρονται τα εκατό) είναι μια αμερικανική μετα-αποκάλυπτικη τηλεοπτική σειρά δράματος επιστημονικής φαντασίας που ανέπτυξε ο Jason Rothenberg , ο οποίος πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στις 19 Μαρτίου 2014 στο The CW . Χάρη σε ένα βιβλίο του ίδιου ονόματος το 2013 , το πρώτο σε μια σειρά βιβλίων του Kass Morgan. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα εφήβων καθώς γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι από ένα χώρο διαμονής για να επιστρέψουν στη Γη μετά από μια καταστροφική πυρηνική αποκάλυψη . Η Jane the Virgin είναι αμερικανική σατιρική ρομαντική κωμωδία - telenovela δράμα που αναπτύχθηκε από την Jennie Snyder Urman , η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο The CW στις 13 Οκτωβρίου Πρόκειται για μια χαλαρή προσαρμογή της telenovela της Βενεζουέλας Juana la Virgen που δημιούργησε η Perla Farías . Η σειρά αστέρες Τζίνα Ροντρίγκεζ ως Jane Villanueva, μια εργατική, θρησκευτική νεαρή Latina παρθένο, που έμεινε έγκυος μετά από τυχαία τεχνητή σπερματέγχυση. Οι παρωδίες του προγράμματος χρησιμοποιούν συνήθως τροπές και συσκευές στις λατινικές τηλεοράσεις.


Κατέβασμα ppt "The CW Shows."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google