Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

2 ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

3 BULL DOG Είναι ένα σκυλί με πολύ λίπος στο πρόσωπο και ειδικά πάνω από την μύτη του που μοιάζει με κορδέλα. Πολλές ζάρες και έντονο προγναθισμό τα σκυλιά αυτά μοιάζουν τρομερά και προκαλούν φόβο, μαζί δε με τους υπεραναπτυγμένους μύες τους κανούν πολλούς να αλλάζουν πεζοδρόμιο στο δρόμο. Και όμως αυτά τα σκυλιά είναι πολύ τρυφερά και υπάκουα αν και λίγο τεμπέλικα, πράγμα που τα κάνει ιδανικά κατοικίδια για ένα διαμέρισμα και μάλιστα αν υπάρχουν παιδιά σε αυτό.

4 CANIS

5 LABRADOR Τα Λαμπραντόρ είναι σκυλιά μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Συγκεκριμένα, το ύψος ενός αρσενικού Λαμπ ραντόρ κυμαίνεται από 56 έως 63 εκατοστά, ενώ το αντίστοιχο του θηλυκού από 54 έως 60 εκατοστά. Όσον αφορά το βάρος, ένα αρσενικό Λαμπραντόρ συνήθως ζυγίζει από 30 έως 36 κιλά, ενώ ένα θηλυκό από 27 έως 32 κιλά. Το τρίχωμα του Λαμπραντόρ είναι σχετικά κοντό και γυαλιστερό. Οι χρωματισμοί που μπορεί να έχει είναι μαύρο, καφέ και κίτρινο. Η εκπαίδευσή του είναι εύκολη και η περιποίησή του κανονική.Επίσης είναι πολύ καλό προς τα παιδιά και καλό προς τα βρέφη.Είναι πολύ έξυπνα αλλά και διασωστικά.Δεν είναι φύλακες αντίθετα είναι από τις πιο φιλικές ράτσες.Μοιάζει πολύ με το Golden Retriever που είναι επίσης διασωστικό η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι το Golden Retriever έχει πολύ περισσότερο τρίχωμα.Τέλος είναι από τις πιο έξυπνες ράτσες.

6 HASKI Διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά των βόρειων φυλών: διπλό τρίχωμα, ένα μαλακό, απαλό υπόστρωμα πάνω από το δέρμα που καλύπτεται από ένα πιο μακρύ και σκληρό εξωτερικό. Το απαλό υπόστρωμα παγιδεύει τη θερμότητα του σώματος του σκύλου και το εξωτερικό τρίχωμα δεν αφήνει το νερό να φτάσει στο δέρμα. Το Χάσκυ έχει πανέμορφη ουρά, που κουλουριάζει και γυρίζει πάνω από την πλάτη. Η ουρά πέφτει προς τα κάτω μόνο όταν ο σκύλος είναι ξεκούραστος

7 CHIHUAHUA Το Τσιουάουα έχει κάνει την εμφάνισή του στο Μεξικό ήδη από τον 14ο αιώνα, ενώ έπρεπε να περάσουν 1400 χρόνια μέχρι να κάνει την εμφάνισή του και στην Ευρώπη. Στην Αμερική η ράτσα των Τσιουάουα πιστοποιήθηκε από το American Kennel Club μόλις το Τα Τσιουάουα είναι από τα πιο μικρόσωμα σκυλιά και το τρίχωμά τους μπορεί να είναι άλλοτε κοντό και άλλοτε πιο μακρύ. Η ράτσα του έχει πολλές χρωματικές παραλλαγές, με πιο διαδεδομένα χρώματα το λευκό, το μαύρο, το μπεζ και το κανελί.

8 ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΟ Το κινεζικό Φο είναι ένας σκύλος με συμπαγές και τετραγωνικό σώμα. Το κεφάλι του είναι σχετικά μεγάλο, ενώ τα αυτιά του αντίθετα είναι μικρά, όρθια και με στρογγυλεμένες μύτες. Τα μάτια του έχουν ένα αμυγδαλωτό σχήμα με χρώμα καφετί, ενώ το στόμα και τη γλώσσα του μπορεί να την συναντήσετε και σε ένα χρώμα μπλε/μαύρο. Τα δόντια του είναι δυνατά με αντίστροφο δάγκωμα σε σχήμα ψαλιδιού.

9 ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ύψος: αρσενικό εκατοστά / θηλυκό εκατοστά (στο ακρώμιο, κοντά στον αυχένα) μήκος: μεγαλύτερο κατά 10-17% του ύψους του βάρος: αρσενικό κιλά / θηλυκό κιλά μέση διάρκεια ζωής: 9, έτη[1] Eπιβαλλεται το τρεξιμο 3 χιλιομετρων καθημερινα διοτι υπαρχουν σοβαρες επιπτωσει Τα χρώματα του τριχώματος είναι μαύρο με πυρόξανθο ή μαυριδερό με πυρόξανθο, ενίοτε και εντελώς μαύρο,ακόμα και μαυριδερό με λευκό ή λευκό. Η φροντίδα του, ανάλογα με την τρίχα του, είναι κανονική έως χρονοβόρα. Τα αυτιά του είναι πάντα όρθια

10 PIT BULL Πιτ Μπουλ είναι η κοινή ονομασία για έναν συγκεκριμένο τύπο σκύλων. Τυπικές φυλές στη Βόρεια Αμερική συχνά θεωρούνται τύπου Pit Bull, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Πιτ Μπουλ Τεριέ, του Αμερικανικού Σταφορντσάιρ Τεριέ, του Αμερικανικού Μπούλι και του Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ. Το Αμερικανικό Μπουλντόγκ και το Μπουλ Τεριέ συμπεριλαμβάνονται επίσης μερικές φορές. Πολλά από αυτά τα σκυλιά εκτράφηκαν ως σκυλιά μαχητές από διασταυρώσεις με σκύλους τύπου Μπουλντόγκ και Τεριέ. Αφού πλέον τα αιματηρά σπορ απαγορεύτηκαν, αυτά τα σκυλιά χρησιμοποιήθηκαν ως κυνηγοί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πιάνουν ημι-άγρια βοοειδή και γουρούνια, να κυνηγούν και να κατευθύνουν κοπάδια ζώων, αλλά και ως οικογενειακοί σύντροφοι. Αν και μερικοί ιδιοκτήτες εξακολουθούν να τα εκτρέφουν και να τα χρησιμοποιούν για παράνομες κυνομαχίες. Η πρακτική αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αλλά είναι παράνομη σε πολλές χώρες.

11 ZENIA ΓΑΡΟΥ-ΕΛΒΙΡΑ ΜΠΕΖΑ


Κατέβασμα ppt "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google