Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άρθρο 24 ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Π.Δ.Ε. ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ Ε.Δ.Ε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άρθρο 24 ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Π.Δ.Ε. ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ Ε.Δ.Ε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άρθρο 24 ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Π.Δ.Ε. ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ Ε.Δ.Ε.

2 Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Τ ( ) του Π Ρ Ο Σ ΕΝΤΑΥΘΑ

3 ΘΕΜΑ: Πειθαρχικές υποθέσεις του ................. (.............) .............του .............
ΣΧΕΤ.: Η από διαταγή σας για διενέργεια Π.Δ.Ε.

4 1. Διενεργώντας Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση (Π. Δ. Ε
1. Διενεργώντας Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση (Π.Δ.Ε.) σε βάρος του αναγραφόμενου στο θέμα , κατόπιν της ανωτέρω σχετικής, σας αναφέρω ότι από τα μέχρι τώρα συλλεγέντα στοιχεία προκύπτουν σαφείς ενδείξεις διάπραξης εκ μέρους του ανωτέρω (αλλά και από άλλους Αστυνομικούς, αγνώστων μέχρι τώρα στοιχείων), και άλλων σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων, που προβλέπονται και τιμωρούνται από το άρθρο 10 παρ. 1 περίπτ... του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού» και ειδικότερα (αναφέρονται συνοπτικά τα συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία προκύπτει η διάπραξη των παραπτωμάτων, ώστε να δικαιολογείται πλήρως η πρόταση).

5 2. Κατόπιν τούτων, εφόσον κρίνετε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των οριζομένων στην παρ. 1 του άρθρου 26 του παραπάνω Π. Δ/τος, παρακαλώ όπως διατάξατε τη μετατροπή της Π.Δ.Ε. σε Ε.Δ.Ε., εξουσιοδοτώντας, επιπρόσθετα, τον υποφαινόμενο (ή τον Αξιωματικό που θα ορίσετε) να επεκτείνει την ανάκριση σε βάρος κάθε τυχόν υπαίτια εμπλεκόμενου στην υπόθεση Αστυνομικού και για κάθε πειθαρχικό παράπτωμα, που θα προκύψει από την έρευνα ότι διέπραξε αυτός. (Υπογραφή)


Κατέβασμα ppt "Άρθρο 24 ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Π.Δ.Ε. ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ Ε.Δ.Ε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google