Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1η άσκηση (ατομική) Αναζητείστε (σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο, κλπ.) και εντοπίστε μια δημιουργική διαφήμιση, ένα εξώφυλλο περιοδικού,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1η άσκηση (ατομική) Αναζητείστε (σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο, κλπ.) και εντοπίστε μια δημιουργική διαφήμιση, ένα εξώφυλλο περιοδικού,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1η άσκηση (ατομική) Αναζητείστε (σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο, κλπ.) και εντοπίστε μια δημιουργική διαφήμιση, ένα εξώφυλλο περιοδικού, μια φωτογραφία, κλπ. Σχολιάστε, με λέξεις το πολύ, το έργο που θα επιλέξετε (διαφήμιση , εξώφυλλο, φωτογραφία, κλπ.) εξηγώντας: (α) Γιατί είναι δημιουργικό; (β) Σε ποια κατηγορία δημιουργικού έργου θα το εντάσσατε και (γ) Για ποιο λόγο; ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (α) Η έντυπη διαφήμιση δεξιά, είναι μια βραβευμένη για την δημιουργικότητα της διαφήμιση μιας σειράς ξυριστικών μηχανών για γυναίκες ( Η συγκεκριμένη διαφήμιση βασίζεται στην απεικόνιση της γυναικείας θηλυκότητας με έναν ήδη χρησιμοποιημένο στο παρελθόν τρόπο (pin-up girls). (β) Η διαφήμιση δεξιά ως κατηγορία δημιουργικού έργου με βάση το “προωθητικό μοντέλο της δηµιουργικής συνεισφοράς των Sternberg, Kaufman και Pretz, εντάσσεται στην πρώτη κατηγορία αυτή της επανάληψης. (γ) Η διαφήμιση δεξιά αναπαράγει με δημιουργικό τρόπο μια επιτυχημένη και λειτουργική οπτική δομή η οποία έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά στο παρελθόν.


Κατέβασμα ppt "1η άσκηση (ατομική) Αναζητείστε (σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο, κλπ.) και εντοπίστε μια δημιουργική διαφήμιση, ένα εξώφυλλο περιοδικού,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google