Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εισαγωγή στη Τεχνολογία Τροφίμων

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εισαγωγή στη Τεχνολογία Τροφίμων"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εισαγωγή στη Τεχνολογία Τροφίμων

2 Ανόργανα άλατα και Ιχνοστοιχεία
Ασβέστιο (Ca) Σίδηρο (Fe)

3 Σίδηρο Μεταφορά οξυγόνου Έλλειψη: Σιδηροπενική Αναιμία
Πρόσληψη: Γυναίκες  15mg/ μέρα Άντρες  10 mg/ μέρα Χαμηλή και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα  % απορρόφησης του σιδήρου

4

5 Ασβέστιο Δόμηση των οστών και των δοντιών Πήξη του αίματος
Μυϊκή σύσπαση Ρύθμιση του μεταβολισμού Ελέγχει τη λειτουργία του ΝΣ Συνιστώμενη πρόσληψη: 1200mg/μέρα (11-24 ετών)

6 Ασβέστιο Έλλειψη  Οστεομαλακία Έλλειψη  Οστεοπόρωση
Έλλειψη  Ραχίτιδα

7

8

9


Κατέβασμα ppt "Εισαγωγή στη Τεχνολογία Τροφίμων"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google