Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γρηγόρης Ρέρας Product Manager Kodak

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γρηγόρης Ρέρας Product Manager Kodak"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γρηγόρης Ρέρας Product Manager Kodak
Κώστας Ντάλλας Document Management Specialist

2 Αυτόματη Αναγνώριση Εγγράφων | Optical Mark Recognition (O.M.R)

3 Optical Mark Recognition (O.M.R)
Είναι μία τεχνολογία που επιτρέπει σε έναν σαρωτή να διαβάσει χειρόγραφα σημάδια σε ένα ειδικά διαμορφωμένο έγγραφο με κύκλους ή άλλες μορφές. Εφαρμογές του OMR Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση σε έγγραφα διαγωνισμάτων, ερευνών, ερωτηματολογίων και άλλων εγγράφων με τη μορφή multiple choice. Οφέλη με τη χρήση του OMR Απίστευτα γρήγορη επεξεργασία των εγγράφων, λόγω των υψηλών ταχυτήτων των σαρωτών KODAK Εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου καθώς τα κόστη είναι προκαθορισμένα και απολύτως μετρήσιμα Λύση φιλική στο περιβάλλον και καθόλου ενεργοβόρα.

4 KODAK Capture Pro Ξεκινήστε τη σάρωση με ένα απλό κλικ
Πατήστε το κουμπί για την εργασία που θέλετε και ξεκινήστε άμεσα τη σάρωση. Δημιουργήστε συντομεύσεις για διαφορετικές εργασίες που κάνετε και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες. Μια λύση που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας Εύκολη προσαρμογή για το κάθε περιβάλλον, εύκολο και φιλικό interface. Εξοικονομήστε χρόνο Με μία σάρωση, λαμβάνετε έγχρωμο, δίχρωμο ή μονόχρωμο αποτέλεσμα. Μέγιστη Αξιοπιστία & Ταχύτητα Εξασφαλίστε τη μέγιστη ακεραιότητα των δεδομένων σας, με έλεγχο για λανθασμένες εγγραφές στην καταχώρηση. Επεξεργαστείτε Έρευνες, TESTS και λοιπές Φόρμες με Multiple Choices Η χρήση της τεχνολογίας OMR, βοηθάει στην άμεση αναγνώριση χαρακτήρων στις ζώνες που έχουμε ορίσει και ενημερώνει τα πεδία με αποτελέσματα. Ταχύτατη ενημέρωση χάρη στην τεχνολογία OCR/MICR, 1D & 2D Barcodes, ενημέρωση έως και 999 πεδίων.

5 KODAK Capture Pro Τι χρειάζεστε ;
KODAK Scanner Μέγιστη Αξιοπιστία & Ταχύτητα Ιδανική λύση Scanning, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες. Η βραβευμένη σειρά της KODAK, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. KODAK Capture Pro Ολοκληρωμένη Capture εφαρμογή Ο πλέον αξιόπιστος τρόπος για τη μετατροπή του χαρτιού σε πληροφορία.

6 KODAK Capture Pro Πώς λειτουργεί;
Δημιουργία OMR φορμών Δημιουργία ειδικών εγγράφων στα οποία υπάρχει η πρόβλεψη των πεδίων (π.χ. Όνομα Μαθητή, Μάθημα, Τάξη, Απάντηση σε κάθε ερώτηση) Το KODAK Capture Pro διαβάζει τη πληροφορία από τα ειδικά διαμορφωμένα πεδία. Παραμετροποίηση του KODAK Capture Pro για λειτουργία OMR Στη παραμετροποίηση του KODAK Capture Pro, ορίζει ο εγκαταστάτης το είδος και πού βρίσκεται η κάθε πληροφορία.

7 Ενδεδειγμένη Λειτουργία
KODAK Capture Pro Ενδεδειγμένη Λειτουργία Απλό για το Μαθητή Το έγγραφο θα πρέπει να συμπληρωθεί, γεμίζοντας το πεδίο (κύκλος) με το στυλό. Το έγγραφο θα πρέπει να είναι έγχρωμο και όχι μονόχρωμο Όλα τα έγγραφα που θα διανεμηθούν προς συμπλήρωση, θα πρέπει να έχουν τυπωθεί από τον ίδιο εκτυπωτή

8 KODAK Capture Pro After Scanning
Δημιουργήστε πληροφορία ανά Μαθητή / Μάθημα κτλ Δημιουργήστε σε χρόνο ρεκόρ, τη πληροφορία που θέλετε για κάθε πεδίο που έχετε ορίσει. Κάντε εξαγωγή των δεδομένων σας Απλή εξαγωγή δεδομένων σε ό,τι μορφή θέλετε (xls, csv κτλ). Επεξεργαστείτε περαιτέρω Δημιουργήστε γραφήματα, διαγράμματα και λοιπά στατιστικά μοντέλα. Αποθηκεύστε τα αποτελέσματα παντού Κάντε εξαγωγή των αποτελεσμάτων σε όλες τις Cloud εφαρμογές (Sharepoint, Dropbox, BOX, Google Drive κτλ).

9 Σας ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "Γρηγόρης Ρέρας Product Manager Kodak"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google