Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

- Έλα Αναστασια πάμε βόλτα να δούμε τις βιτρίνες είναι Χριστούγεννα, θα περάσουμε τέλεια θα ψωνίσουμε ρούχα, θα πάμε στα jumbo και το κυριότερο θα πάμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "- Έλα Αναστασια πάμε βόλτα να δούμε τις βιτρίνες είναι Χριστούγεννα, θα περάσουμε τέλεια θα ψωνίσουμε ρούχα, θα πάμε στα jumbo και το κυριότερο θα πάμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 - Έλα Αναστασια πάμε βόλτα να δούμε τις βιτρίνες είναι Χριστούγεννα, θα περάσουμε τέλεια θα ψωνίσουμε ρούχα, θα πάμε στα jumbo και το κυριότερο θα πάμε πατινάζ στην έκθεση, θα περάσουμε τέλεια, δεν συμφωνείς; - Ναι δίκιο έχεις θα πάμε και Αριστοτέλους έτσι δεν είναι ;;;;; - Και βεβαία - Τέλεια, και όχι μόνο αυτό στο σπίτι θα φτιάξουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες,εεεεε;;;;;; - Ζητωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Φυσικα!!!!!!!!

4  - Ναι αλλά ακόμα σχολείο είμαστε!!!!!!!!!!!!  - ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!  Μετά από 10 ημέρες

5  - Τέλεια θα έρθει ο Άγιος Βασίλης, αχ τι καλά  -Ναι Χαρουλα φαντάσου ότι του ζητήσουμε θα μας το φέρει τι ωραία!!!!!!!!!

6  -Πάμε να φτιάξουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες !!!!!!!!!!!!!!!  Μετά από 10 ημέρες:  -παιδάκια κοιμηθείτε και θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα!!!!  Μετά από μια ώρα  -αχ τι ωραία ο Άγιος Βασίλης μου έφερε 1 phone  - και έμενα μια ENA LAPTOP!!!

7

8

9  Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μέρος μακρινό υπήρχε ένα φτωχό παιδάκι που ζούσε σε ένα φτωχικό σπιτάκι στην άκρη του δάσους με τα πέντε αδέρφια του.  Μια μέρα το παιδάκι πήγε στο δάσος για να βρει τίποτα να φάνε και τότε συνάντησε τον Άγιο Βασίλη. Δεν ήξερε όμως ότι ήταν ο Άγος Βασίλης.

10  Ο Άγιος Βασίλης το ρώτησε τι έκανε μέσα στο δάσος. Τότε αυτό του απάντησε ότι έψαχνε κάτι για να φάει αυτός και τα αδέρφια του.  Εκείνη τη στιγμή το λυπήθηκε το μικρό αγοράκι και αποφάσισε να το βοηθήσει. Και έτσι του έδωσε δέκα λίρες.

11  Το αγοράκι τις πήρε και τον ευχαρίστησε. Ο Άγιος Βασίλης του είπε να πάει γρήγορα στο σπίτι του και μαζί με τα αδέρφια του να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.  Και έτσι έκανε το παιδάκι. Πήγε γρήγορα στο σπίτι του και διηγήθηκε στα αδέρφια του τι ακριβώς είχε γίνει στο δάσος. Τα αδέρφια του παραξενεύτηκαν αλλά τελικά απλά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύ χαρά.

12

13  Μετά τα παιδάκια άφησαν γάλα και μπισκότα κάτω από το δέντρο και γρήγορα πήγαν για ύπνο και κοιμήθηκαν κατευθείαν επειδή ήταν αρκετά κουρασμένοι.

14  Την επόμενη μέρα το πρωί, όταν ξύπνησαν τα αδέρφια και πήγαν γρήγορα να δούνε τα δώρα τους. Τότε ενθουσιασμένα είδαν τα πιο υπέροχα παιχνίδια που έχουν δει ποτέ τους. Και έτσι με τα λεφτά του Άγιου Βασίλη μπόρεσαν να ζήσουν ήρεμα και ευτυχισμένα για την υπόλοιπη ζωή τους.


Κατέβασμα ppt "- Έλα Αναστασια πάμε βόλτα να δούμε τις βιτρίνες είναι Χριστούγεννα, θα περάσουμε τέλεια θα ψωνίσουμε ρούχα, θα πάμε στα jumbo και το κυριότερο θα πάμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google