Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όμιλοι παραδοσιακών τραγουδιών. Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού Το "Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού" είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όμιλοι παραδοσιακών τραγουδιών. Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού Το "Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού" είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όμιλοι παραδοσιακών τραγουδιών

2 Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού Το "Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού" είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπούς τη διατήρηση, διάδοση και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας.

3

4 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη, έχοντας ως άξονα την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης, οι «Μορφές Έκφρασης». Από την στιγμή της δημιουργίας τους έχουν μια συνεχή παρουσία στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

5 ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

6 Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου «Άρτεμις», ιδρύθηκε το 1978 από μια ομάδα ανθρώπων που σαν κοινό στοιχείο τους είχαν τη μεγάλη τους αγάπη για το νησί της Λέρου και τη διάθεση να συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του νησιού. Βασικοί στόχοι του Συλλόγου ήταν και είναι η διάδοση, η διατήρηση και η μετάδοση της ποικιλόμορφης ελληνικής παράδοσης, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το χορό, τη μουσική, το τραγούδι και τα έθιμα της περιοχής.

7 Κωνσταντίνος Τσακαλέρης


Κατέβασμα ppt "Όμιλοι παραδοσιακών τραγουδιών. Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού Το "Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού" είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google