Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεΣαπφώ Ζάππας Τροποποιήθηκε πριν 8 χρόνια
1
Ιδ. Διαιτολογικό γραφείο κ. Παπαλαζάρου ΧΟΥΠΗ ΕΥΡΙΚΛΕΙΑ Α.Μ. 20949
2
Λίγα λόγια για το γραφείο και τη Nutrimed… Υπεύθυνος διαιτολόγος : κ. Παπαλαζάρου Αναστάσιος Πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό Διατηρεί το γραφείο στο Κολωνάκι – Ιδρυτής των διαιτολογικών γραφείων Nutrimed Γραφείο : 3 τμήματα – 1. Γραμματεία 2. Γραφείο κ. Αντωνίου Παντελή – Συνεργάτης 3. Γραφείο κ. Παπαλαζάρου Αναστάσιου Γραφείο: Απαραίτητος εξοπλισμός για όλες τις απαραίτητες μετρήσεις ΓΡΑΦΕΙΑ Nutrimed: Ίδρυση 1996 – Πρώτα που ενεργοποιήθηκαν στο χώρο της Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους. Πρωτοποριακό πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και ελέγχου βάρους Νutrimed. Ολοκληρωμένο μοντέλο το οποίο εξατομικεύεται στις προσωπικές ανάγκες του καθενός και περιλαμβάνει: 1. Ανθρωπομετρική Αξιολόγηση 2. Αξιολόγηση Συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος 3. Διατροφική Εκπαίδευση 4. Έλεγχο Ερεθίσματος 5. Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς 6. Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας 7. Εκπαίδευση για αποφυγή υποτροπών στο μέλλον
3
Με τι ασχολούμαστε... Σχεδιασμός Διαιτολογίων – Υγιών ενηλίκων / έφηβων / παιδιών με βάση την αρχή των ισοδυνάμων Σχεδιασμός Διαιτολογίων – Κλινικά Περιστατικά Χρήσιμα εργαλεία – Ενημέρωση για προγράμματα και Αρχειοθετήσεις Συγγραφή άρθρου
4
Σχεδιασμός Διαιτολογίων ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 1000 kcal ΧΑΡ/ΚΑ: Γυναίκα νοικοκυρά με κύριο γεύμα το μεσημέρι. Δυσανεξία στη λακτόζη. Της αρέσουν τα γλυκά. Αποφυγή προσθήκης γάλακτος στο Διαιτολόγιο. Κύριο γεύμα το μεσημέρι. Ελαφρύ φαγητό το βράδυ. 1- 2 φορές την εβδομάδα γλυκό ↓ θερμίδες – Τρικ όπως : κατανάλωση μέλι-μαρμελάδα – αρωματικό τσάι. ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 1600 kcal ΧΑΡ/ΚΑ: Άνδρας εγαζόμενος με κύριο γεύμα το βράδυ. Δεν πίνει γάλα. Προτιμάει το κρέας. Αποφυγή προσθήκης γάλακτος στο Διαιτολόγιο. Κύριο γεύμα το μεσημέρι. Επιλογή μεσημεριανού γεύματος: Εύκολο – Γρήγορο - Δυνατότητα κατανάλωσης στο χώριο εργασίας Κόκκινο κρέας – Ενημέρωση ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 1000 kcal ΧΑΡ/ΚΑ: Γυναίκα νοικοκυρά με κύριο γεύμα το μεσημέρι. Δυσανεξία στη γλουτένη. Αποφυγή προσθήκης τροφίμων που απαγορεύονται στη Δυσανεξία στη Γλουτένη. Οικονομική δυνατότητα για ειδικά τρόφιμα. Κύριο γεύμα το μεσημέρι. Ελαφρύ φαγητό το βράδυ. ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 1600 kcal ΧΑΡ/ΚΑ: Άνδρας εγαζόμενος με κύριο γεύμα το βράδυ. Γαλακτοχορτοφάγος. Αποφυγή προσθήκης στο Διαιτολόγιο: Κρέας, Ψάρι, Θαλλασινά, αυγά. Κύριο γεύμα το μεσημέρι. Επιλογή μεσημεριανού γεύματος: Εύκολο – Γρήγορο - Δυνατότητα κατανάλωσης στο χώριο εργασίας
5
Σχεδιασμός Διαιτολογίων Ενσωμάτωση συγκεκριμένων συνταγών στα Διαιτολόγια Ανάλυση Συνταγής Υπολογισμός Θερμίδων Ενσωμάτωση στο Διαιτολόγιο
6
Χρήσιμα εργαλεία Ενημέρωση για Πρόγραμμα Πελατολογίου παραμετροποιημένο για τις ανάγκες ενός Διαιτολογικού γραφείου. Στοιχεία ασθενούς Ιστορικό Προτιμήσεις – Αποστροφές Απαραίτητες μετρήσεις Υπολογισμός Σ.Β. Ύψος Λιπομέτρηση Υπολογισμός Δ.Μ.Σ.
7
Συγγραφή άρθρου Θέμα: Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία Τύπος θεραπείας μέσω του λόγου Προβλήματα ψυχικής υγείας (π.χ. κατάθλιψη, διατροφικές διαταρραχές κλπ.) Αλλαγή τρόπου σκέψης – μυαλού Στην κυριολεξία! Αντικατάσταση αρνητικών προτύπων σκέψης με άλλα πιο ρεαλιστικά Ανάλυση: Πως επηρεάζει τον εγκέφαλο; Πόσο αποτελεσματική είναι;
8
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.