ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού Δεκαδικοί αριθμοί – Αξία θέσης ψηφίου
Advertisements

2 Η ΔΡΑΣΗ: Η ΤΑΙΝΙΑ. ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου:  Πραγματοποιήθηκε η συγγραφή του σεναρίου  Έγινε καταμερισμός των ρόλων και.
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
ο Γενικό Λύκειο Αθηνών Τμήμα: Β3 Ερευνητική Εργασία Θέμα: Η διασκέδαση των νέων ηλικίας ετών Επιβλέπων καθηγητής: Λάππας Βασίλειος.
ΠαναγιωτηΣ Χαραλαμπουσ
Επιμέλεια Π. Τσάκωνας. 1. Ποια από τα ακόλουθα αποσπάσματα αλγόριθμων πραγματοποιούν σωστά την ταξινόμηση του πίνακα Α; ΓΙΑ i ΑΠΟ 2 ΜΕΧΡΙ Ν ΓΙΑ j ΑΠΟ.
Facebook και Μαθητές 2o ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ο βασιλιάς των βατράχων
2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Α1
Γραφικές Παραστάσεις (σελ ) Ενότητα 1. Οδηγίες Γραφίστα Θα υπάρχει ένας βυθός θάλασσας με γραφική παράσταση. Η κάθε σειρά της θα είναι ένας σωλήνας.
Dευτέρα 23 Μαρτίου 2009 Ώρα 12:00 Παρουσίαση Γιορτής:
ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ & ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΠΑΡΔΗΣ,
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
Γραφικές παραστάσεις. t(min)h(cm) 05,2 17,1 28,7 310,6 413,0 514,7 Κατ’ αρχάς γράφουμε τα πειραματικά δεδομένα σε πίνακα. Η πρώτη γραμμή περιέχει τα μεγέθη.
Οι μέρες της εβδομάδας Πάμε!. Δευτέρ α Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκ ευή Σάββατ ο Κυριακ ή.
Ο κύκλος του νερού Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014.
Επιστημονική Διημερίδα «ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ»
2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2013
Ερμηνεία δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων
Πίνακας του Pieter Bruegel
Ανακοινώσεις για την εκδήλωση.
Η ομορφιά δεν είναι το παν
ΑΑΤ με αρχική φάση και αρχική χρονική στιγμή. Αν η μελέτη μιας ΑΑΤ αρχίζει μια χρονική στιγμή διάφορη του μηδενός (t 0 ≠ 0), τότε ισχύει: αρνητικές Οι.
14/4/20151 Παρερμηνείες Ορισμών Γ΄ Κατεύθυνση Παπαμιλτιάδης Δημήτρης Αντωνιάδης Στέλιος.
Eπιμέλεια: Μανδηλιώτης Σωτήρης.  Σωλήνας με νερό και φυσαλίδα  Μετροταινία  Χρονόμετρο  Στήριγμα για πλάγια θέση του σωλήνα ΕΚΦΕ ΣΕΡΡΩΝ 2009.
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Αποτελέσματα έρευνας Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στις 14/2, 20/3, 27/3 του 2012 επί της Οδού Κων. Παλαιολόγου στην Σπάρτη. Στηρίχθηκε στην παρατήρηση της.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σπουδαστές Δάλατζης Νικόλαος Καταπόδης Πέτρος Επιβλέπων.
Μαθηματική διδακτική ιστοσελίδα Πτυχιακή εργασία των φοιτητών : Κουφάκη Ιωάννα Μπαταρλής Δημήτρης Επιβλέπων καθηγητής : Δρ. Βασίλειος Σάλτας Μάιος 2015.
Η Διεθνής Κινητικότητα Erasmus+ σε αριθμούς 19η Διημερίδα Τμημάτων-Γραφείων Διεθνών, Δημοσίων Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ελληνικών.
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Ο Παναγιώτης παρουσιάζειΣτον εξωτερικό χώρο.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ: ΚΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Μ.: Δ15311.
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ‘’ Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου ‘’ Όλοι οι γονείς στην σημερινή εποχή έχουν αγοράσει τουλάχιστον.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα
Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από.
Ο Σωκρατικός διάλογος και η μαιευτική μέθοδος.
Γεια σου χαίρομαι που σε γνωρίζω το όνομα μου είναι υπολογιστούλης και έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Γεια σου είμαι η υπολογιστούλα και είμαι.
Εργαστήρι Παιχνιδιού στις Αποχρώσεις
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Ανάπτυξη παιχνιδιών γνώσεων μουσικής
2.“Το αθλητικό ιδεώδες στην ποίηση”
Πάμε για ψώνια; (6) Βιβλίο σελ.48-50
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Το Σχολειό μου.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Υπότιτλος Διάταξη τίτλου.
Υπότιτλος ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΙΤΛΟΥ.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Τίτλος με διάταξη εικόνων
«An experience with and for Refugees»
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΙΤΛΟΥ Υπότιτλος.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε πώς περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο όταν δεν είναι στο πανεπιστήμιο. Σε ποιές καφετέριες λοιπόν πίνουν τον «frappe» και τον «espresso» τους και με τι άλλο ίσως γεμίζουν το απόγευμα τους. Aυτό θα το δούμε στις γραφικές παραστάσεις που ακολουθούν με βάση την έρευνα που πραγματοποιήθηκε.

ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Φυσικά η έρευνα δεν έγινε για να μάθουμε τι κάνουν μόνο τα απογεύματα τους αλλά και τα βράδια. Εδώ ήταν πιο περίπλοκη διαδικασία γιατί έγιναν ξεχωριστές έρευνες και γραφικές παραστάσεις για κάθε βράδυ. Αυτό θα το διαπιστώσετε στις ακόλουθες διαφάνειες.

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ WEEKEND ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ