Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόσκληση Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από τους φοιτητές» Θα παρουσιαστούν εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις των φοιτητών του Τμήματος. Οι δημιουργικές δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου των φοιτητών θα αποτελέσουν το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 στο Aμφιθέατρο Καραναστάση (κλειστό Γυμναστήριο) του ΤΕΙ Κρήτης. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την ημέρα. Η Προϊσταμένη του Τμήματος Σοφία Κουκούλη Επίκουρη Καθηγήτρια


Κατέβασμα ppt "Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google