Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Απριλίου ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ Πέτρος Γεωργιάδης Σύμβουλος Επιστήμης, Υ
Στην AEGEAN εδώ και 15 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με ενέργειες που στηρίζουν τους νέους αλλά και όσους μας έχουν ανάγκη.
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard.
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Marketing ( newsletters)
Τι είναι το ; 1. Είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των.
ΠΡΟΒΟΛΗ IV Φαίδων Θεοφανίδης
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
The Greek Network of Rural Accommodation
Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ (ΝΕΟΦΥΤΕΙΟ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) Καινοτόμες δράσεις για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Tο project από τα μάτια των μαθητών ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ Το καλοκαίρι του 2011, όταν άκουγα στην τηλεόραση για ένα καινούριο μάθημα– την ερευνητική.
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
Διοργανώνουμε ένα συνέδριο. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  Στόχοι: έρευνα, δημιουργικότητα, συνεργασία, ευρηματικότητα, παραγωγή έργου, ευθύνη, γνώσεις, αυτενέργεια. 
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
14ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών Τάξη ΣΤ’
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Θέμα: Διοίκηση ανάπτυξης μη-κερδοσκοπικού ιστόπεδου (ιστόπεδου Δήμου Αγ.Παρασκευής)
Πολύ Αγαπημένο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…. Ο φίλος Πλάτωνας με ενημέρωσε για το ερώτημα που τέθηκε…
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
To Ε.Σ.Ρ. στο ελληνικό θεσμικό πλαίσιο για τη ψηφιακή τηλεόραση Κων/νος Αποστολάς
Αυτό είναι το σχολείο μας!. Πριν ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα θέσαμε 4 ερωτήματα. Ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε; Τι να κάνουμε.
Greek Foodosophy- Mall για παραγωγούς Η φρέσκια, νέα ιδέα εμπορίου.
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και ηλεκτρονικά μαθητικά περιοδικά: Ευαναγνώσεις, το περιοδικό της Ευαγγελικής Σχολής Γεώργιος Β. Θώδης.
Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος. Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για να υπάρχει – δίνει λύσεις Η ΑΜΟΤΟΕ δεν διοργανώνει εκδηλώσεις για.
Σύνταξη: ΥΠΕΠΘ Υλοποίηση: ΕΑΙΤΥ Ένα Σύγχρονο Ηλεκτρονικό Περιοδικό για την Εκπαιδευτική Κοινότητα
ΛΕΟΝ...κύκλωση Ο.Ε. Δραστηριότητες ομίλου επιχειρηματικότητας
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Επιτροπή Καταλογογράφησης Απολογισμός έργου Πρόταση για νέο προσανατολισμό.
Tο project από τα μάτια των μαθητών  ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ Tο σχολείο χώρισε τους μαθητές της Α’ Λυκείου σε 9 διαφορετικά project, ανάλογα με το.
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ- ΕΙΡΗΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΘΗΝΑ ΠΕΪΟΥ.
Έρευνα Κοινού στο Δήμο Παύλου Μελά για την καπνιστική συνήθεια (ΕΝΑΡΞΗ – ΛΗΞΗ)
Ημερίδα «Τρόποι Χρηματοδότησης ΜΚΟ
SCHOOL MEDIATION ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η παρουσίαση ετοιμάστηκε από την Ενδοτμηματική Επιτροπή Γλωσσικού.
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
Κουβαλούσα το βάρος της μοναξιάς αγκομαχώντας. Βίωνα την άρνηση των ανθρώπων σε όλο το μεγαλείο της. Είπα αυτό είναι πια και παραιτήθηκα κλείστηκα στην.
Αγγελική Βαρελλά.
Ελεύθερος χρόνος Ελεύθερος χρόνος καλείται ο χρόνος που διαθέτει ο άνθρωπος για να αναπαυθεί , να προάγει το πνεύμα του ,να καλλιεργήσει τα ταλέντα του.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ «EUGENE DELACROIX» [ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ] Γενική Συνέλευση 8/10/2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Tζένη Παγγέ, Καθηγήτρια ΠΤΝ Πανεπιστημίου ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Με αφορμή το Πρόγραμμα Αριάδνη: Ομάδα τάξη & ένα δημιουργικό εργαστήρι για γονείς Καικιλία Γ. Κατσιβαρδά Ψυχολόγος, MSc Εκπαιδευτικός ΠΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΕ ΝΕΑ.
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού Κατανοώντας τις συνέπειες μίας θετικής ψηφιακής ταυτότητας Έφηβοι και online φήμη.
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Κατανοώντας τις συνέπειες μίας θετικής ψηφιακής ταυτότητας Έφηβοι και διαδικτυακή φήμη #2.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Καλωσορίσαμε όλοι μας! Καλωσορίσαμε όλοι μας! Προτού στρωθούμε για τα καλά στη δουλειά......
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Κοντός Ευστάθιος Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Τήλου
ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΚ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΔΩ
Η Ηλεκτρονική Μας Εφημερίδα
Μαρία-Άννα Τανάγια.
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Ταξιδεύοντας, τα όνειρα αποκτούν Υπόσταση
Μετά το σχεδιασμό και την υλoποίηση των προγραμμάτων ΠΕ…
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr

Πλέον, όλη η Ελλάδα είναι mazi…  Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί φίλοι, το νέο μας site είναι ήδη « στον αέρα », όπου πλέον : Η εισαγωγή σημείων ( πάρκων, παιδότοπων, κλπ ) και σχολίων από όλους εσάς είναι ακόμα ευκολότερη Κάλυψη όλης της Ελλάδας και όχι μόνο της Αττικής Γρηγορότερη πλήγηση Νέα περιεχόμενα όπως : « Τουρισμός », « Ονειροχώρα », «Blog- άρετε », « Παιδικό βιβλίο », καταστήματα, κλπ Χρήση « έξυπνων λειτουργιών » όπως « σχετικά posts», βαθμολόγιση, αναζήτηση, κλπ

Λίγα λόγια για εμάς... Τα κεντρικά πρόσωπα είμαστε δύο γονείς : η Ελευθερία και εγώ ο Γιώργος. Βέβαια... εάν δεν υπήρχε ο Μαρίνος, δεν θα γνωρίζαμε ποτέ αυτή την ανάγκη για ψυχαγωγία των παιδιών της Αττικής ! Πολύ κοντά μας βρίσκονται πολύ καλοί φίλοι - γονείς από διαφορετικούς χώρους όπως εκπαιδευτικοί, διοικητικά στελέχη, δημοσιογράφοι, νομικοί, κλπ όπου με την προσφορά τους έχουν συνεισφέρει στη λειτουργία του.

Τί είναι το elamazi…  Διαδικτυακός τόπος που περιέχει σημεία ενδιαφέροντος για γονείς στην Αττική όπως πάρκα, παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς, παιδιάτρους, κλπ  Δυνατότητα για ελεύθερη και δωρεάν προσθήκη σημείων αλλά και σχολίων από γονείς αλλά και επαγγελματίες  Διοργάνωση επισκέψεων σε παραστάσεις, με ειδική εκπτωτική τιμή  Οργάνωση φιλανθρωπικών επισκέψεων

O σκοπός μας...  Ελεύθερη εισαγωγή σημείων από γονείς αλλά και επαγγελματίες, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη βάση αλλά και μία ανοικτή κοινότητα γονιών, με κύριο στόχο την βελτίωση της ψυχαγωγίας των παιδιών ολόκληρης της Ελλάδας πλέον.  Δημιουργία κινήτρων στους γονείς για συμμετοχή σε παραστάσεις και εκδηλώσεις, με ειδική τιμή και απλά βήματα συμμετοχής  « Γιατί η ζωή ξεκινάει όταν κλείνεις τον υ π ολογιστή σου...»

Τα βήματα μας μέχρι τώρα... Ιούλιος 2008: Το elamazi.gr « γεννήθηκε » και διαδόθηκε πολύ γρήγορα από στόμα σε στόμα... Σεπτέμβριος και αμέσως μετά τις διακοπές, ξεκινάει το ανανεωμένο elamazi.gr με πολλές νέες δυνατότητες ! Φεβρουάριος 2009: Αποκτάμε νέα μορφή αλλά συνεχίζούμε με τον ίδιο στόχο : παιδικά χαμόγελα για όλα τα παιδιά.

Τί έχουμε πετύχει σε μόλις 6 μήνες...  700 σημεία στο χάρτη, τα 250 από τα μέλη μας !  εγεγραμμένα μέλη στο site και στο facebook  επισκέψεις στο site  Οργάνωση 5 θεατρικών παραστάσεων με συμμετοχή 300 ατόμων  Επίσκεψη στο Παιδικό χωριό SOS

Είπαν για εμάς...  Αφιέρωμα στις εφημερίδες « Καθημερινή », « Ελεύθερος Τύπος » και « ΤΑ ΝΕΑ », με εκτενές ρεπορτάζ για τις δραστηριότητες μας  Τηλεοπτική εμφάνιση στην ERT Ψηφιακή, στην εκπομπή Agenda+  Ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς της Αττικής

Σας ευχαριστούμε για όλα …