Τα μέρη του παπουτσιού Εσωτερικό Εξωτερικό Κούπ ντε πιέ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ
Advertisements

Διευκρινήσεις στους Νέους Κανονισμούς Υδατοσφαίρισης Αθήνα:08/11/2005 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
Στο διάλειμμα.
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
 Υλοποίηση πάσας  Δυσκολίες :  Ένταξη δύναμης στην κίνηση (shoot) του ρομπότ  Εντοπισμός άλλου Ρομπότ  Περιστροφή - κατεύθυνση προς το σημείο της.
Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι στατιστικής και η τεχνική της εμπάς ταιριάζει πολύ Οι πρωταθλητές προσπαθούν να ακολουθούν κάθε φορά το πλάνο με τις.
Κοίταξε προσεκτικά τα πόδια σου κάθε φορά που βγάζεις τα παπούτσια και τις κάλτσες για ύπαρξη ερυθρότητας ή δερματικών βλαβών. Αν δεις κάτι ανησυχητικό,
Αλάτι χοντρό – αλάτι ψιλό
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
Θεωρητική Παρουσίαση Μαθήματος Γυμνασίου
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ By Arximidis EURIKA GR
Το καλοκαίρι αρχίζει και όλοι βγαίνουν στην παραλία για τα πρώτα τους μπάνια, άραγε το καλοκαίρι τι είναι για εσάς??? Μαριλένα Δημητρά 2014.
Τι κάνω όταν έχει σεισμό;
ΠΟΙΗΜΑ Ένα όμορφο πρωινό αποφάσισα και εγώ τα παπούτσια μου να βγάλω για να μοιάσω σε κάποιον άλλο, ένα παιδί πολύ μικρό που δεν έχει παπούτσια να βάλει,
Η κόπωση ως παράγοντας που επηρεάζει το λάκτισμα
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 10 Ο. ♠ QJ32 ♥ KJ7  1074 ♣ A105 Β Δ Α Ν Η Βορράς ανοίγει 1 ♦ και ο Νότος με 11π. και 4φυλλη πίκα, αγοράζει 1 ♠ Ο Νότος αν και.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣE XΡΩΜΑ ΜΑΘΗΜΑ 21 Ο. Β Δ Α Ν ♠ AΚJ108 ♥ 854  72 ♣ AJ10 Α Γ Ο Ρ Α B Α Ν Δ 1 ♦ Α Γ Ο Ρ Α B Α Ν Δ 1 ♦ Dealer η Ανατολή που ανοίγει 1 ♦
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΑΡΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Μ
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣE XA ΜΑΘΗΜΑ 18 Ο. ♠ J74 ♥ 653  AK932 ♣ 87 Β Δ Α Ν Αντάμ η Δύση τον ♣ Q !! και κατεβαίνει ο μορ... ♠ A63 ♥ AK4  864 ♣ AK105 Α Γ Ο Ρ Α B Α.
Καλαθόσφαιρα.
Μαθαίνω θεωρία μουσικής
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δειγματική διδασκαλία
ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
Παιχνίδια με Μπάλα Εύα Ιωαννίδου.
Το σκι ή χιονοδρομία είναι ένα χειμερινό άθλημα.
ΔΟΣΗ Α. - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Π. - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Α. - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Μ.
Διασκεδάζω Προγραμματίζοντας στο code.org
ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Περιεχόμενα Γενικά Ποδόσφαιρο Καλαθοσφαίριση
Impasse Finesse Sorpasso Snit Εμπάς Κατάλαβα ξέρεις ξένες γλώσσες! Να παίζεις όμως bridge μπορείς; Η εμπάς (η αλλιώς τυλιχτή) είναι κόλπο του εκτελεστή!
Παραδοσιακά παιχνίδια
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ HANDBALL
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΜ: 305 ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Μαθαίνω θεωρία μουσικής
Δημ. Σχολείο Αγιού Αντωνίου
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Στην προσπάθεια μας να περιγράψουμε και να κατανοήσουμε τα φυσικά φαινόμενα ορίζουμε έννοιες –ποσότητες που τις λέμε: Φυσικά μεγέθη.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Α. Χατζηπαντελή MSc. PhD. Νοερή απεικόνιση τρόπος αντιµετώπισης προβληµάτων, ή γεγονότων µε τη σκέψη προτού αντιμετωπισθεί στην πραγµατικότητα.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Ερευνητική Εργασία (Project) ΄Β Τετραμήνου
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ομάδα Άτομο Process, Διαδικασία Σωματικοί Παράγοντες Ψυχικές Βάσεις Απόδοσης Κοινωνικέ ς Βάσεις Απόδοσης Προπόνηση Τεχνική Τακτική Φυσ. Κατάσταση ΜΟΝΤΕΛΟ.
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ METAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Επιβλέπουσα καθηγήτρια Μιχαλοπούλου Μαρία.
ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ph.D.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; «Είναι Ένα Από Τα Μικρά Μυστικά Του Ελέγχου Της Σκέψης. Ο Θετικός Αυτοδιάλογος Βοηθάει Τους Αθλητές/τριες Να Βρίσκονται.
Σεμινάριο εκπαιδευτικών Φ.Α Ροδόπης επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μαυρίδης Γεώργιος Χατζόπουλος Γεώργιος Κομοτηνή – Μάρτιος 2015.
« Ερευνώ και ανακαλύπτω » Ε΄ δημοτικού Κουκούλης Πάρης
Κίνηση επεξεργασία και Μαθησιακές Προσαρμογές ΟΝΟΜΑ: Ευαγγελία Γιαδανού.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ  ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ  ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
Προπονητική ποδοσφαίρου
N Γκόλμπολ n Goalball). Ένας καινούριος μαθητής στο σχολείο (Γ.) n Ο Γ. έχει σοβαρούς περιορισμούς στην όρασή του. Δεν έχει νοητικούς περιορισμούς αλλά.
Αθλήματα. Ολυμπιακοί Αγώνες Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν μία σειρά αθλητικών αγώνων μεταξύ εκπροσώπων των πόλεων-κρατών και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
9o ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Κυνήγι θησαυρού με θέμα τις υγιεινές συνήθειες
Κεφάλαιο 14: Πρώτοι και Σύνθετοι αριθμοί Στόχοι:
Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ N. Apostolidis Ph.D..
Ποδόσφαιρο 5Χ5 Αθλητές με ΠΟΤ (προβλήματα όρασης – τύφλωση)
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
«ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Ομαδική Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα :
Αυτές οι μηχανές λειτουργούν πάντα;
Γιαννακοπούλου Γεωργία Θεοκλήτου Φοίβη
ΟΝΟΜΑ ……………………… …………….………. Ζωγράφισε τα γράμματα και το αεροπλάνο. αααα ε Διάβασε όλες τις φωνούλες και βάλε σε κύκλο τις φωνούλες ε ΑΑΑΑ τ και α …… μ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τα μέρη του παπουτσιού Εσωτερικό Εξωτερικό Κούπ ντε πιέ Το παπούτσι Τα μέρη του παπουτσιού Εσωτερικό Εξωτερικό Κούπ ντε πιέ

Το Εσωτερικό Α Β Το τμήμα του παπουτσιού από εκεί που τελειώνει το μεγάλο δάκτυλο σημείο Α εως εκεί που αρχίζει η φτέρνα σημείο Β

Το εσωτερικό Χρησιμοποιούμε το εσωτερικό για να δώσουμε πάσα,να βάλουμε γκολ όταν είμαστε κοντά στο τέρμα ,είναι το μεγαλύτερο τμήμα του ποδιού που έρχεται σε επαφή με την μπάλα

Το κουπ ντε πιε Α Α Β Β Β Το τμήμα των παπουτσιών που βρίσκονται τα κορδόνια λέγεται κουντεπιέ

Το κουπ ντε πιέ Χρησιμοποιούμε το κουντεπιέ γιά να σουτάρουμε , για να τρέξουμε με την μπάλα αλλά και να δώσουμε μακρυνές πάσες

Το εξωτερικό Α Β Το τμήμα του παπουτσιού απόεκεί που τελειώνει το μικρό δάκτυλο έωςπρίν το μεγάλο δάκτυλο λέγεται εξωτερικό

Το εξωτερικό Χρησιμοποιούμε το εξωτερικό για να δώσουμε πάσα να πλασάρουμε από κοντά και γενικά ότι κάνουμε με το εσωτερικό όταν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αδύνατο πόδι

Το παπούτσι Τέλος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σόλα του παπουτσιού για να σταματήσουμε την μπαλα και το τακουνάκι για να ξεγελάσουμε τον αντίπαλο. Ομως αυτές οι δύο τεχνικές θεωρούνται ριψοκίνδυνες ενέργειες και απαγορεύονται.

Τέλος μαθήματος