Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Advertisements

Η ιστορία του Πέπε.
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Music: Nightengale Serenade
Όταν έχω περίοδο οι εικόνες είναι από το
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Σ.Κ.Α.Β.Ε.. Έπαθα Σ.Κ.Α.Β.Ε.; Πολύ φοβάμαι ότι, αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παρακάτω, όπως εγώ, τότε είτε χρειάζεστε διακοπές, είτε μια σύνταξη.
Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι στατιστικής και η τεχνική της εμπάς ταιριάζει πολύ Οι πρωταθλητές προσπαθούν να ακολουθούν κάθε φορά το πλάνο με τις.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Η ερωτική ιστορία μου. Αυτή είναι η ιστορία μου …
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Όταν οι υποθέσεις και τα θέματα της καθημερινότητάς σας γίνουν τόσα πολλά,
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Έχεις δύο επιλογές! από το
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Το Τουβλο.
Καμιά φορά κάθομαι και σκέπτομαι..
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας (από την πλευρά του Λύκου)
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ.
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Η γαλοπούλα.
Η γαλοπούλα.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
Καθαριότητα «Φροντίζω τον εαυτό μου!»
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
ΜΑΘΗΜΑ 21 ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β’2.  Μκ2,1 Ύστερα από μερικές μέρες μπήκε πάλι ο Ιησούς στην Καπερναούμ και διαδόθηκε ότι βρίσκεται σε κάποιο σπίτι  2Αμέσως.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
Αγαπημένο μου παιδί....
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Αγαπημένο μου παιδί....
Future events (revision) Health and body
Μεγαλώνω ένα κλάσμα, το μικραίνω ή φτιάχνω ισοδύναμό του.
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
Γαβρά Παρασκευή (5602) Ζιώγα Στέλλα (5742) Κόλια Ηλιάνα (5650)
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Αξέχαστα....
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Music: Nightengale Serenade
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!

Τι είναι Ε.Π.Λ.Η ? Πολύ φοβάμαι ότι πολλοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, όπως εγώ… (επίσης, κυρίες μου, μπορεί να αναγνωρίσετε το σύζυγό σας, ανεξαρτήτως ηλικίας…) Πρόσφατα μου διέγνωσαν Ε.Π.Λ.Η. Έλλειψη Προσοχής Λόγω Ηλικίας Και ιδού πώς εκδηλώνεται:

Αποφασίζω να πλύνω το αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνω στην πόρτα, βλέπω ότι υπάρχει αλληλογραφία στην κονσόλα της εισόδου. Αποφασίζω να δω την αλληλογραφία πριν πλύνω το αυτοκίνητο. Ακουμπάω τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην κονσόλα, βάζω στο καλάθι των αχρήστων, κάτω από την κονσόλα, όλα τα διαφημιστικά, και βλέπω ότι το καλάθι είναι γεμάτο. Οπότε, αποφασίζω ν’αφήσω τους λογαριασμούς πάνω στην κονσόλα, και ν’αδειάσω πρώτα το καλάθι. Αλλά, λέω, μιας και θα είμαι δίπλα στο γραμματοκιβώτιο, ας ετοιμάσω και την ταχυπληρωμή των λογαριασμών να την πάρει ο ταχυδρόμος.

Παίρνω το καρνέ επιταγών μου και βλέπω ότι μου έμεινε μόνο μία επιταγή. Το άλλο καρνέ επιταγών μου είναι στο γραφείο μου, οπότε πάω να το φέρω και βλέπω πάνω στο γραφείο μου το κουτάκι κοκα-κόλας που είχα αρχίσει να πίνω. Πριν πάρω το καρνέ μου, οπωσδήποτε να πάρω από κει την κόκα-κόλα πριν τη χύσω πάνω στα χαρτιά μου, σκέφτομαι. Κι επειδή είναι πλέον χλιαρή, αποφασίζω να τη βάλω στο ψυγείο. Πάω λοιπόν στην κουζίνα με την κόκα-κόλα, και βλέπω τη γλάστρα στον πάγκο της κουζίνας: τα λουλούδια μαράθηκαν, θέλουν νερό! Αφήνω την κόκα-κόλα πάνω στον πάγκο κι ανακαλύπτω τα γυαλιά μου της πρεσβυωπίας που τα ψάχνω από το πρωί.

Σκέφτομαι πως πρέπει να τα πάω στο γραφείο μου, αλλά πρώτα να βάλω νερό στα λουλούδια. Αφήνω πάλι τα γυαλιά μου στον πάγκο, γεμίζω μια κανάτα νερό και, ξαφνικά, βλέπω το τηλεχειριστήριο. Κάποιος το παράτησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Το βράδυ που θα θέλω να δω ειδήσεις, θα το ψάχνω παντού και δεν θα θυμάμαι ότι είναι στην κουζίνα. Οπότε αποφασίζω να το βάλω στο τραπεζάκι στο σαλόνι στη θέση του, αλλά πρώτα θα βάλω νερό στα λουλούδια. Βάζω νερό στα λουλούδια, αλλά χύνω το μισό στο πάτωμα. Οπότε, ακουμπάω πάλι το τηλεκοντρόλ στο τραπέζι και πάω να φέρω μια σφουγγαρίστρα να μαζέψω τα νερά. Έπειτα πάω ξανά στην είσοδο και προσπαθώ να θυμηθώ τι ήθελα να κάνω…

Στο τέλος της ημέρας: - Το αυτοκίνητο δεν πλύθηκε, - Οι λογαριασμοί δεν πληρώθηκαν, - Η κόκα-κόλα μου είναι χλιαρή πάνω στον πάγκο της κουζίνας - Τα λουλούδια είναι ακόμη μισομαραμένα, - Δεν βρίσκω το τηλεκοντρόλ, - Δεν ξέρω πού είναι τα γυαλιά μου - Και με τίποτα δε μπορώ να θυμηθώ τι έκανα τα κλειδιά του αυτοκινήτου…

Όταν συνειδητοποιώ ότι τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει, δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό, αφού όλη μέρα δεν σταμάτησα τις δουλειές και είμαι ένα πτώμα! Προφανώς έχω σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να ρωτήσω το γιατρό, αλλά πρώτα να τσεκάρω τα μου… Θέλετε να με βοηθήσετε;

Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όσους ξέρετε, γιατί δεν θυμάμαι σε ποιον το έστειλα. Μη γελάτε, κι εσείς έτσι θα γίνετε μια μέρα!

Το γήρας είναι αναπόφευκτο. Η ωριμότητα είναι επιλέξιμη. Ο αυτοσαρκασμός είναι θεραπεία! Να είστε καλά!