Τίτλος: Η αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα ΙΠΕΚ ΚΑΡΑ ΑΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
Οι περιοχές που παράγονται τα δημητριακά Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Μεσολόγγι, και Τρίπολη.
ΕΛΙΕΣ-ΛΑΔΙ
Οι περιοχές που παράγονται οι ελιές και το λάδι Θάσος, Πρέβεζα, Άμφισσα, Πάτρα, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Σπάρτη, Κρήτη, Σάμος, Λέσβος, και Αίγινα.
ΣΤΑΦΥΛΙΑ-ΚΡΑΣΙ
Οι περιοχές που παράγονται τα σταφύλια και το κρασί Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Γρεβενά, Κέρκυρα, Βόλος, Κεφαλλoνιά, Πάτρα, Κόρινθος, Πύργος, Τρίπολη, Αθήνα, Άνδρος, Σάμος, Ικαρία, Πάρος, Νάξος, Θήρα, Κρήτη, και Ρόδος.
ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ
Οι περιοχές που παράγονται τα εσπεριδοειδή Ηγουμενίτσα, Άρτα, Πρέβεζα, Πύργος, Σπάρτη, Πόρος, Χίος, Ρόδος, και Κρήτη.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΥΤΑ
Οι περιοχές που παράγονται βιομηχανικά φυτά Οι περιοχές που παράγονται βιομηχανικά φυτά Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Έδεσσα, Βέροια, Κοζάνη, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Λαμία και Τρίπολη.
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Οι περιοχές που παράγονται λαχανικά Ξάνθη, Κιλκίς, Βόλος, Μεσολόγγι, Τρίπολη, Καλαμάτα και Λέσβος.