Μαθήματα Management - 1 Ξαφνικά, εμφανλιστηκε μια τίγρις,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Advertisements

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Ποιος είναι ο αρχηγός;.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Μια φορά και έναν καιρό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ένας ζαχαροπλάστης έφτιαχνε τα γιορτινά γλυκά.
Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας
ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Θα διασχίσεις ένα πρωινό τον κόσμο…
Η ερωτική ιστορία μου. Αυτή είναι η ιστορία μου …
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν.
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.
Ποιός είναι ο πρωθυπουργός;
«Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες?»
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
…ένα ταξίδι που διαρκεί Δημιουργία παρουσίασης
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Το κοριτσάκι με σπίρτα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Έχεις δύο επιλογές! από το
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ… Εδώ θα βρείς 3 αλλαγές, στις οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.
Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία που ίσως βάλει λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή σας… Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια.
27o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Ενότητα 8 Υποενότητες 1,2 Γλωσσοδέτες
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Mια εκδρομή στο δάσος στο βουνό
Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/2012 Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)
Οι δύο φίλοι και η αρκούδα
Β’ ΜΕΡΟΣ: (Να γραφτούν στο τετράδιο)
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Ο άνθρωπος που προσπάθησε να πετάξει Παρασκευή Γιάννη Ανδρέας Παύλος.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
Το εικονογραφημένο βιβλίο στην προσχολική εκπαίδευση ΣΥΝ-αισθηματα 6 Μαρτίου 2014 Μαρία-Πηγή Ευταξιοπούλου Μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις... κι εσύ κεφάλι.
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Μια φορά πήγαινα από το σπίτι στην γιαγιά μου και δεν έβλεπα κάτω στο πεζοδρόμιο. Του παγωτατζή χάλασε το φορτηγό του, είχα λίγα λεφτά και αγόρασα ένα.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Μετά χαράς Αετέ θα μου μάθεις Πως να πετάω κουβαλώντας όπως Το ρόδι?
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Ο ΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ Παιδιά και μεγάλους!!! Μια ιστορία που
Αγαπημένο μου παιδί....
To test της κουνιάδας.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
At a restaurant Talking about future plans
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Ποιος είναι ο αρχηγός;.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ…
Στόχος: να αναπτύξουν την δημιουργική φαντασία ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: φτιάχνοντας ένα δικό μας τραγούδι για την ειρήνη παίξαμε θεατρικό παιχνίδι όπου εμψυχώσαμε.
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μερικοί απόφοιτοι, με καλές δουλειές πλέον, συζητούσαν για τις ζωές τους σε μία «γιορτή σχολικής επανένωσης». Αποφάσισαν.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ποιος είναι ο αρχηγός;.
Managing lessons YΠAΡXOYN ΑΛΛΑΓΕΣ…
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μαθήματα Management - 1 Ξαφνικά, εμφανλιστηκε μια τίγρις, όρμησε στο λαγό και τον έφαγε! Μπορώ και γω να κάθομαι όλη μέρα όπως και συ και να μην κάνω τίποτε; Βέβαια, Γιατί όχι Για να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτε, Πρέπει να κάθεσαι πολύ, μα πολύ ψηλά...

Μαθήματα Management - 2 Καλά, γιατί δεν τρως από τις κοπριές μου. Είναι γεμάτες θρεπτικά συστατικά. Η γαλοπούλα έφαγε ένα σωρό από τις κοπριές και είδε ότι της έδωσε δύναμη να φτάσει το πρώτο κλαδί του δέντρου. Την επόμενη, τρώγοντας ακόμη μερικές, έφθασε στο δεύτερο κλαδί.. Τελικά σε δυο βδομάδες, περήφανη έφθασε στην κορυφή του δέντρου. Σύντομα έγινε αντιληπτή από έναν αγρότη, που την πυροβόλησε και τη σκότωσε! Θα ήθελα να μπορώ να ανεβώ στην κορυφή του δέντρου. Δεν έχω όμως τη δύναμη Τα σκατά μπορεί να σε ανεβάσουν στην κορυφή, αλλά δεν θα σε κρατήσουν εκεί...

Δεν χρειάζεται μυαλό να γίνεις αφεντικό μια κωλοτρυπίδα αρκεί... Μαθήματα Management - 3 Όταν δημιουργήθηκε το σώμα, όλα τα μέλη ήθελαν να γίνουν ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Ο εγκέφαλος είπε, “Εγώ θάπρεπε να είμαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ γιατί ελέγχω τις λειτουργίες όλου του σώματος”. Τα πόδια είπαν, “Εμείς θάπρεπε να είμαστε ΑΦΕΝΤΙΚΟ γιατί μεταφέρουμε τον εγκέφαλο και τον πάμε όπου θέλει”. Τα χέρια είπαν “Εμείς θάπρεπε να είμαστε ΑΦΕΝΤΙΚΟ γιατί κάνουμε όλη τη δουλειά και κερδίζουμε όλα τα λεφτά.”. Ο ίδιο συνεχίστηκε με την καρδιά, τα πνευμόνια και τα μάτια ώσπου τελικά μίλησε η κωλοτρυπίδα. Όλα τα μέλη γέλασαν με την ιδέα να είναι ΑΦΕΝΤΙΚΟ η κωλοτρυπίδα. Έτσι η κωλοτρυπίδα ξεκίνησε απεργία, έσφιξε τον εαυτό της και αρνήθηκε να δουλέψει. Σε λίγο τα μάτια γούρλωσαν, τα χέρια σφίχτηκαν γροθιά, τα πόδια μαγεύτηκαν, η καρδιά και τα πνευμόνια πανικοβλήθηκαν και ο εγκέφαλος ανέβασε πυρετό. Τελικά, όλοι αποφάσισαν ότι η κωλοτρυπίδα θάπρεπε να είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, και η κρίση ξεπεράστηκε. Όλα τα άλλα μέλη έκαναν όλη τη δουλειά ενώ το ΑΦΕΝΤΙΚΟ απλώς καθόταν και άφηνε τα σκατά να περάσουν! Δεν χρειάζεται μυαλό να γίνεις αφεντικό μια κωλοτρυπίδα αρκεί...

Μαθήματα Management - 4 Ένα μικρό πουλί πετούσε νότια το χειμώνα. 1 Όπως ήταν πεσμένο, πέρασε μια αγελάδα και έκανε μερικές κοπριές πάνω του. Καθώς το πουλί ήταν σκεπασμένο με τις κοπριές της αγελάδας, άρχισε να συνειδητοποιεί πόσο ζεστά ήταν. Οι κοπριές το ξεπάγωσαν. Καθόταν εκεί ζεστό και ευτυχισμένο, και σύντομα άρχισε να τραγουδά από χαρά 2 Έκανε τόσο κρύο, το πουλί πάγωσε και έπεσε στο έδαφος σε ένα μεγαλο χωράφι Μια γάτα που περνούσε άκουσε το πουλί να κελαηδά και πήγε να το βρει. Ακολουθώντας τον ήχο, η γάτα ανακάλυψε το πουλί κάτω από το σωρό κοπριών της αγελάδας, και αμέσως το ξέθαψε και το έφαγε! 3 1. Όποιος σου ρίχνει σκατά δεν είναι οπωσδήποτε εχθρός σου 2. Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι οπωσδήποτε φίλος σου 3. Όταν είσαι βαθιά μέσα στα σκατά κράτα το στόμα σου κλειστό!