Η διάκρισή τους είναι σημαντική διότι έτσι γίνεται καλύτερη η επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων Διάκριση σύμφωνα με τη διατροφή Κύρια γεύματα Δευτερεύοντα γεύματα Διάκριση κατά τον προγραμματισμό, κυρίως σε Table d’ Hote εστιατόρια Τακτικά γεύματα Έκτακτα γεύματα Γεύματα εκδηλώσεων
Early (5-7) Breakfast (7-10:30 ή 11) Brunch (10- μεσημέρι ) ( ελαφρύ πρωινό γεύμα ) Launch (Table d’ Hote: 12-14, A la Carte: untill 15:30 Tea (17) Snacks (17-18) Dinner (18:30 – 22:30) Soupe (23-morning)
Δεξιώσεις Σεμινάρια Εκθέσεις Συνέδρια Traiteur Catering (Catering τροφοδοσίας )