Αξιότημε κ. Νικολάου:   Σας στέλνο αυτό το γράμα γιατί είδα τη ανακινοσι στον ΟΑΕΔ, και θέλο δουλιά γιατί σκέφτομε να έρθο στην Αθήνα. Ψάχνο δουλιά.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Advertisements

Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στο δρόμο μία καλόγρια γνωστή του. Ο παπάς σταματάει και της λέει :
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα που καθορίζει το ποσό του Δώρου Αδείας σας. Παρακαλώ απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση: Θα θέλατε Δώρο Αδείας; Επόμενο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό.
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ.
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Υπάρχει η 4 η Ιουλίου στη Γαλλία; ΝΑΙ ΟΧΙ Υπάρχει! Υπάρχει! Παρόλο που δεν την γιορτάζουν όπως στην Αμερική, η ημέρα 4 Ιουλίου υπάρχει σ’ όλο τον κόσμο…
Η αγαπημένη μου κοσμοθεωρία.
Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Ιππότης Φερδινάνδος. Ο ένδοξος ιππότης Φερδινάνδος, ο μέγας εξολοθρευτής δράκων είχε μια επικίνδυνη εμμονή: να χώσει το πρόσωπό του στα πλούσια στήθη.
Για αυτούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα...
Project Β’ Τετραμήνου Ομάδας Αθλητισμού και Εφήβων
4 εκπληκτικά χωριά στο …γκρεμό! by
Ο βασιλιάς των βατράχων
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Αυτός : "θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"
Η Αλληγορία των Βατράχων! Ένα μάθημα Ζωής…. Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων.
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ….
Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα που καθορίζει το ποσό του Δώρου Χριστουγένων σας. Παρακαλώ απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση: Θα θέλατε Δώρο Χριστουγένων ; Επόμενο.
«ΠΟΙΟΤΗΤΑ TV» Το πρόγραμμα του καναλιού μας. 08:00 –10:00 ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Στο σημερινό επεισόδιο, «Άνθρωποι και ζώα: ας μείνουμε μόνο φίλοι»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Πάντα να βοηθάς ένα φίλο!. Να πιστεύεις στον εαυτό σου!
Το γράμμα της γκόμενας…
Η λακκούβα.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ.
Η γαλοπούλα.
- 3 άντρες κάθονται σε ένα μπαρ και συζητούν :
Πάμε να κάνουμε ένα μικρό τεστάκι.
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Προσωπικό μάρκετινγκ…
Χρήσεις του νερού Ας θυμηθούμε μερικούς αριθμούς: Στη Γη υπάρχουν χοντρικά km³ νερό. Αν σκεφτούμε ότι το κάθε κυβικό χιλιόμετρο ισοδυναμεί.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΕ1 Συμμετέχουν οι μαθητές : Αθανασίου – Αναλυτής – Γκρέμπη – Ζυγούνας – Μούτσος – Λώλης – Παναγιωτόπουλος.
ΦΙΛΊΑ Τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου ◦ Τα χαρακτηριστικά ενός καλού φίλου μπορεί να είναι χρήσιμα πάντα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που θα.
Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό Κείμενο. 1 Τι είναι σχολικός εκφοβισμός; Σχολικός εκφοβισμός είναι όταν ένα παιδί, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκβιάζει ένα άλλο.
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Παρουσίαση Αριθμητικών Χαρακτηριστικών 1) Διακριτών
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Μαθήματα υπολογιστών.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τι σημαίνει φιλία για μένα;
Αξέχαστα....
Προσωπικές αντωνυμίες
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑΞΗ Β3.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αξιότημε κ. Νικολάου:   Σας στέλνο αυτό το γράμα γιατί είδα τη ανακινοσι στον ΟΑΕΔ, και θέλο δουλιά γιατί σκέφτομε να έρθο στην Αθήνα. Ψάχνο δουλιά σε μια ετερία σαν γραματέας αλά θα ίθελα να μην ήνε πολή δίσκολι . Είναι αλίθια ότι η ορθογραφία μου δεν είναι πολύ καλή, αλλά πάντα εύρησκα δουλειά όποτε έψαχνα, το μόνο που χρειάζετε είναι λιγάκι ιπομονί από μέρους σας. Η προσδοκές μου για το μισθό είνε ανοιχτές, αλλά θα ίθελα να συζητήσουμε πόσα θα θέλατε να μου δόσετε και πότε προσλαμβάνομε. Μπορό να αρχίσο δουλιά άμεσα. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Είμαι σίγουρη ότι θα είμε η καλύτερυ επιλογή σας από τις άλλλες υποψήφιες. Χαιρετίσματα, Μαρια Τηλ 6930504869 ΥΓ: Επειδής το βιογραφικό μου είναι μικρούλι, σας στέλνο μια φωτογραφία από τη δουλειά μου τη προηγούμενη που μ έπερνε ο ξέδερφός μου ο Μπάμπης.

Απάντηση από την εταιρεία: Αξιότιμη Μαρία: Μην σε νοιάζει γλυκούλι μου, ο υπολογιστής έχει ορθογραφικό έλεγχο. Προσλαμβάνεσαι!!!

Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα… Πολλά περισσότερα στο… Σου άρεσε ? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα… Πολλά περισσότερα στο… www.e-cool.gr