Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το γράμμα της γκόμενας…

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το γράμμα της γκόμενας…"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το γράμμα της γκόμενας…

2 Ένας Έλληνας φανταράκι, που δεν είχε βύσμα και είχε γυρίσει όλη την παραμεθόριο , ξεχασμένος στο Διδυμότειχο, παραλαμβάνει ένα γράμμα απο την ‘κοπελιά’ του, από τη Γλυφάδα...Η κάρτα έγραφε το παρακάτω...

3 Δε μπορώ να συνεχίσω άλλο με αυτή τη σχέση
Δε μπορώ να συνεχίσω άλλο με αυτή τη σχέση. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι υπερβολικά μεγάλη. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν άπιστη δυο φορές μέσα σε αυτή τη σχέση, από τότε που έφυγες . Πιστεύω ότι κανένας από τους δύο μας δεν αξίζει μια τέτοια σχέση, το καταλαβαίνω, συγχώρεσε με. Σε παρακαλώ επέστρεψε μου τη φωτογραφία που σου έστειλα. Με αγάπη, Μαρία.

4 Το φανταράκι, πολύ τσατισμένος, ζητάει από όλους τους ‘ψάρακλες’ αλλά και παλιούς να του χαρίσουν τις φωτογραφίες από τις κοπελιές τους, αδερφές, ξαδέρφες, θείες, μάνες,φίλες κτλ...Μαζί με τη φωτογραφία (της πρώην του πλέον) Μαρίας, βάζει σε ένα φάκελο όλες όσες είχε μαζέψει από τους φίλους του. Είχε μαζέψει 57 φωτογραφίες συνολικά, και γράφει ένα σημείωμα που έλεγε:

5 Αγαπημένη μου Μαρία: Συγχώρεσέ με, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά στο διάολο είσαι. Σε παρακαλώ, ψάξε τη φωτογραφία σου στο φάκελο και γύρισε μου τις υπόλοιπες.

6 Δίδαγμα: Σε μια δύσκολη φάση…πρέπει να ξέρεις… ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!

7 Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα ! Πολλά περισσότερα στο…
Σου άρεσε? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα ! Πολλά περισσότερα στο…


Κατέβασμα ppt "Το γράμμα της γκόμενας…"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google