Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.

2 Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.
Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον πρώτο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει. Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:

3 Σε ευχαριστώ. Από την πεθερά σου που σ’ αγαπάει πολύ.

4 Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον δεύτερο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει. Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:

5 Σε ευχαριστώ. Από την πεθερά σου που σ’αγαπάει πολύ.

6 Το ίδιο έγινε και με τον τρίτο γαμπρό
Το ίδιο έγινε και με τον τρίτο γαμπρό. Αλλά ο τρίτος την άφησε να πνίγεται σκεπτόμενος «καιρός είναι να πεθάνει η κωλόγρια»! Την άλλη μέρα ξυπνάει και τι να δει μια ολοκαίνουργια porche με ένα σημείωμα!

7 Σε ευχαριστώ. Ο πεθερός σου!
Σε ευχαριστώ. Ο πεθερός σου!

8 Σου άρεσε? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα! Πολλά περισσότερα στο…
Σου άρεσε? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα! Πολλά περισσότερα στο…


Κατέβασμα ppt "Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google