25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Συνδυαστικα κυκλωματα με MSI και LSI
Advertisements

Επιμέλεια: Διογένης Κοσμόπουλος 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης.
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Εφαρμογές Πληροφορικής Β’ & Γ’ Λυκείου Γεωργαλλίδης Δημήτρης 1 Ο Λύκειο Ρόδου.
ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ
Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιωάννης Γυμνάσιο Β τάξη Παρουσίαση.
Εκπαιδευτική Ρομποτική
Χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ κατά τη διδασκαλία των μαθηματικών στη δευτεροβάθμια ελληνική εκπαίδευση Δρ. Σάλτας Βασίλειος, Ιωαννίδου Ευφροσύνη Τμήμα.
Πρόγραμμα επαγωγής εκπαιδευτή Μέρος 2 ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Β:(brown) καφέ γούνα w:(white) λευκή γούνα •P: B B x B B •G:•G: •F1:BB όλοι οι απόγονοι Πιθανότητες σε ποσοστά: 100% ομόζυγα για το καφέ χρώμα (γονοτυπικά),
“Μαθαίνοντας να ζούμε μαζί”
ΔΙΑΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ
Semantic Overlay Networks in P2P systems A. Crespo, H. Garcia-Molina Κρεμμυδάς Νίκος Σκυβαλίδας Πάνος Παππάς Θεοχάρης.
Β:(brown) καφέ γούνα w:(white) λευκή γούνα P: B B x B B G: F1:BB όλοι οι απόγονοι Πιθανότητες σε ποσοστά: 100% ομόζυγα για το καφέ χρώμα (γονοτυπικά),
Κώστας Διαμαντάρας Τμήμα Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης 2011 Συστολικοί επεξεργαστές.
Οξείδια- ονοματολογία
Στον πολλαπλασιασμό χρησιμοποιούμε τη λέξη φορές.
Copyright © 2009 Pearson Education, Inc. Κεφάλαιο 7 Έργο και Ενέργεια.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Απριλίου 2013 Γ2 – 3 ου ΔΣ Πόλεως Ρόδου.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
Η χρήση των Τ.Π.Ε. κατά τη διδασκαλία των μαθηματικών Α΄ Λυκείου
1 Το έργο «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στο ΤΕΙ Λάρισας» Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στο ΤΕΙ.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Β-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η/Υ 2
1 Θεματική Ενότητα Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα.
254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge.
Βασίλης Κόμης Αναπληρωτής Καθηγητής
1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Πόσες ώρες την ημέρα χρησιμοποιείτε το κινητό;
ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ
+14 Σεπτέμβριο 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +1 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης.
12/12/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Μάριος Κυριακόπουλος Γιώργος Σμαρδάς.
Διαδικασία τοποθέτησης υποστιβάδων κατά σειρά αυξανόμενης ενέργειας
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Επιμορφωτική ημερίδα Εκπαιδευτική Ρομποτική 5/12/2014.
ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Κοινωνία της Πληροφορίας & Τεχνητή Νοημοσύνη Δρ. Κωνσταντίνος Δ. Σπυρόπουλος Δντής Έρευνας.
Παρουσίαση Νο. 11 Ανάλυση Εικόνας Ψηφιακή Επεξεργασία και Ανάλυση Εικόνας.
Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας Ηλίας Σάββας Επίκουρος Καθηγητής Τμ. Τεχν. Πληρ. & Τηλεπ.
Επιπλοκές της αιμοκάθαρσης
1 Απολογισμός του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στο ΤΕΙ/Λ» Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα απολογισμού του έργου «Προηγμένες.
Τι είναι; Η προηγμένη σύνθεση εξερεύνησης (ACE) είναι μια αποστολή εξερεύνησης που δημιουργήθηκε από τη ΝΑSΑ. Πρόκειται για μια ρομποτική διαστημοσυσκευή,
Ο σχολικός εκφοβισμός (αγγλ. bullying) είναι ένα φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας,
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.
Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα ΚορέαWRO 2009 Κορέα WRO 2009.
ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Καστάνη.
ΡΑΛΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 155 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
 Τι είναι;  Γιατί η γνώση είναι καλύτερα να είναι οργανωμένη;  Ποια η οργάνωση στο μαθητή, στον εκπαιδευτικό, στα βιβλία;
E-ProBotLab Εργαστήριο κατασκευής και προγραμματισμού ρομποτικών συσκευών Βασίλης Κόμης, Καθηγητής, πρόεδρος Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. Χριστόφορος Καραχρήστος, Κώστας.
Θερινό σχολείο Εκπαιδευτική Ρομποτική και διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη.
Engino.com EnginoRoboticsPlatform Engino Robotics Platform Στόχοι Εύκολος τρόπος μάθησης προγραμματισμού. Εύκολος τρόπος μάθησης προγραμματισμού. Κατανόηση.
Υπ.Ε.Π.Θ. - Infosystem 99 Υπ.Ε.Π.Θ. Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τμήμα Δ΄ Γραφείο Υπολογιστικών & Δικτυακών Τεχνολογιών
Χειρουργικές επιλογές για θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη Πληροφορίες από τη Mayo Clinic Σοκολάκης Ε. Ιωάννης Ειδικευόμενος Ιατρός Β΄ Ουρολογικής Κλινικής.
ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής» ( Φασουλάς Γιάννης Επίκουρος.
ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Γενικά Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 1989 Εκπαιδευτική και επιστημονική συνεργασία με ιδρύματα.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ Τρίλιζα, Pacman, Age of Empires ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ Τρίλιζα, Pacman, Age of Empires Αλέξης Γελαστόπουλος, Βάσω.
Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) στην εκπαιδευτική διαδικασία Ξυνή Παναγιώτα Πληροφορικός ΠΕ19 M.Sc. Ίλιον, 11/12/2014.
Η αξιοποίηση των tablets στη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων
1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
Μαθήματα Τομέα Σ.Ε.Ρ. / Ροής Σ: (Σήματα, Ελεγχος και Ρομποτική)
Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Εργαστήριο Ρομποτικής
έννοια και λειτουργια της εκπαιδευσησ
ΣΠΥΡΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ’2
Εκπαιδευτική ρομποτική
Ανάδυση της γραφής και διδακτικές προεκτάσεις
Καλοκαιρινό Δημιουργικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιά
Από Άντρεα Χαραλάμπους Στ΄2
Ρομποτική και πληροφορίες…
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΚΑΛΛΗ Ε2.
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΝΟΥΦΡΙΑ ΠΟΛΥΜΝΙΟΥ.
Ρομποτική Ηλίας και Παναγιώτης.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Είμαστε 4 μαθητές της 3ης Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης. Η ομάδα μας, ονομάζεται P2KG2 με αφορμή την ταινία STAR WARS. Έχουμε όλοι μεγάλο ενδιαφέρον για τα ρομπότ και γενικά για τη ρομποτική. Λάβαμε συμμετοχή επειδή μας κέντρισε το ενδιαφέρον η κατασκευή και ο προγραμματισμός ενός δικού μας ρομπότ. Ακόμα πήραμε μέρος για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας πάνω στον προγραμματισμό αλλά και να αποκτήσουμε μια πιο ευρεία άποψη για τη ρομποτική. Ποιοί είμαστε!

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Τι κατασκευάσαμε: Μετά από πολλές ιδέες και πολλές δοκιμές, αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε το CLAW STRIKE. Ήταν μια κατασκευή η οποία δεν μας δυσκόλεψε τόσο στην κατασκευή της όσο στον προγραμματισμό της. Αυτό το σημείο που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το πως έπρεπε να το παρουσιάσουμε. Θέλαμε να βρούμε μια πρωτότυπη ιδέα η οποία θα ενθουσίαζε και εσάς! Μετά από αρκετή συζήτηση και δοκιμές καταλήξαμε στο αποτέλεσμα το οποίο θα δείτε και ελπίζουμε να μας δικαιώσει!

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Εικόνα κατασκευής

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Πως φτάσαμε εδώ; Μετά από 10 συναντήσεις και αρκετές ώρες ομαδικής εργασίας, έχουμε καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα που ούτε οι ίδιοι προσδοκούσαμε! Αρχικά, αναζητήσαμε το πρόγραμμα έτοιμο από το διαδίκτυο. Καταφέραμε να το βρούμε στην ιστοσελίδα: Σε αυτή τη σελίδα ακόμα βρήκαμε και το σχέδιο της κατασκευής αλλά και τα υλικά που θα χρειαζόμασταν. Έτσι με υπομονή και σκληρή δουλειά φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια κάναμε και μερικές τροποποιήσεις στον τρόπο κατασκευής και προσθέσαμε κάποια δικά μας στοιχεία.

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Εικόνα προγράμματος

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Τι μάθαμε:  Από το πρόγραμμα της ρομποτικής μάθαμε πολλά πράγματα για τον προγραμματισμό και για τις έννοιες της ρομποτικής. Ακόμα μέσα από την ομαδική εργασία γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας. Καταλάβαμε ότι με συλλογική προσπάθεια πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα. Μάθαμε να δουλεύουμε με βάση τις συνθήκες που έχουμε αλλά και τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και ελπίζουμε να συμμετέχουμε και άλλη φορά.