ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Advertisements

«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Θεοδωράκη Ελένη-Μαρία Μάθημα: Τεχνικές Επικοινωνίας.
1 ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Δήμος Ιωαννιτών (αποσπάσματα δημοσίευσης την εφημερίδα ‘Ελευθερία’ ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 2005.
Εργαςτηριο Συμβουλευτικης Workshop A
«Η θαλάσσια ζωή στο λιμάνι της Ερέτριας»
AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ “Παρουσίαση της ΔΑΣΤΑ και των Δομών της. ΤΕΙ Αθήνας 9/6/2011.
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
Τα μυστικά της διαφήμισης: Ψυχαγωγία
“Μένω Ελλάδα” τρόποι και μυστικά στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα Παπαχατζής Κωνσταντίνος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.
Οδηγίες για τη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων Δρ. Πόπη Κονιδάρη
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ; Ελένη Δημοσθένους Human Capital Consultant – Executive Coach.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Τα αποτελέσματα της έρευνας στα Γραφεία Διασύνδεσης για την εφαρμογή υπηρεσιών εκπαιδευτικής και επαγγελματικής συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου Κέντρο ΣΕΠ.
39th IATTO Forum Θεσσαλονίκη, 27 Σεπτεμβρίου 2013
Πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα Βιογραφικά on-line Κώστας Σαχάς 21 Νοεμβρίου 2006.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 7/12/2011 Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Γραφείο Διασύνδεσης Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΛΥΚΕΙΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4 & 5 Απριλίου 2012.
1. Πιστεύετε ότι υπάρχουν διακρίσεις σε σχέση με:.
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
Ερευνα για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών 1 Πρόγραμμα Πολύ λίγη έως ανύπαρκτη ΛίγηΟύτε λίγη ούτε πολλή – μέτρια Καλή γνώση Εξαιρετική γνώση Σχεδιαστικά.
Γραφείο Διασύνδεσης Καλό ακούγεται, αλλά…… Τι είναι?????
«Πως Επιλέγω το Μεταπτυχιακό που μου ταιριάζει: Κριτήρια & Μηχανισμοί» «Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Λένα Κυριάκου Εργασιακή.
Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού
Γραφείο Διασύνδεσης Βιογραφικό Σημείωμα
Δραστηριότητα 12‘Σκέψου και Παρουσίασε τον Εαυτό σου’ Οδηγίες Συμπλήρωσε τα πεδία Ονειρεμένη Καριέρα Καριέρα ‘Όλα Καλά’ Μέτρια Καριέρα Υποχρεωτική Καριέρα.
Secretarial Duties I.
Πρόταση αποτελεσματικής μαθησιακής διαδικασίας για το μάθημα : Προγραμματιστικά εργαλεία για το διαδίκτυο. Εισηγητής: Msc Νίκος Νίκας.
Διεθνής Καριέρα Στελεχών στο σύγχρονο περιβάλλον
Λειτουργία ιστοσελίδας και Βάσης Δεδομένων Αποφοίτων του Ι.Ε.Κ. Περιστερίου Ματθέ Παναγιώτα-Ισμήνη Καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ19 M.Sc. Προηγμένα Συστήματα.
2ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου Σχολικό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η θαλάσσια ζωή στο λιμάνι της Ερέτριας» Συντονιστής: Μάλλιαρης Κυριάκος, δάσκαλος.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου
ΑΝΕΡΓΙΑ.
Βιογραφικό – Εύρεση Εργασίας Κ. Αλεξανδρής Επικ. Καθηγητής ΑΠΘ.
Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (COVER LETTER)
«Σχολείο …παγίδα» Μαθητική έρευνα των παιδιών της τάξης ΣΤ΄1 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα.
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Τα προβλήματα στην διαχείριση της πληροφορίας μέσα στην επιχείρηση
Φυλλο του Καθηγητη. Teacher’s Age Ποιο ειναι το αντικειμενο διδασκαλιας σας?
Η Συνέντευξη(interview) Ευρωπαϊκή Πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα Δίκτυο Eures ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I.  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση.
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
Έρση Καλαϊτζάκη 1 ο ΕΠΑ.Λ. Χανίων Χανιά 8/12/2014.
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων Ενότητα 6&7: Επιλογή Εργαζομένων Αθανάσιος Κουστέλιος Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
© 2011 Hilton Worldwide Confidential and Proprietary Δήμητρα Λαμπροπούλου Διευθύντρια Εκπαίδευσης Hilton Athens 0 Καλωσορίσατε στα μονοπάτια απασχολησιμότητας.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Προσωπικό μάρκετινγκ…
Δημιουργία βιογραφικού - CV
Εργασία της ομάδας Εφήβων Συμβούλων Συνήγορου του Παιδιού Πρώτη περίοδος: Ιανουάριος – Μάρτιος 2009 ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το δικαίωμα έκφρασης.
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΡΗΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜ
Εισηγητές: Βαλεντίνα Τουμάνιου Ζαχαρίας Ιωάννου Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΕ1 Συμμετέχουν οι μαθητές : Αθανασίου – Αναλυτής – Γκρέμπη – Ζυγούνας – Μούτσος – Λώλης – Παναγιωτόπουλος.
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» Φάνης Ρήγας, kariera.gr.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2011 Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
WEBINAR ALLILONNET δρ. Δημhτρης Κουζeλης Χαγη, Οκτωβριος '16
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
10 tip του σωστού βιογραφικού
Η διαδικασια προσληψησ απο την οπτικη του εργοδοτη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΥΡΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

Οι Εργοδότες ψάχνουν Εργαζόμενους: που Αφοσιώνονται στις Επιχειρήσεις σαν να ήταν Δικές τους Φέρνουν Νέες Ιδέες σε αυτές Αποδέχονται τις Αρχές και Αξίες της επιχείρησης Συνεργάζονται με το ήδη υπάρχον προσωπικό

Ποιος ο λόγος της συνέντευξης Να μάθουν για το χαρακτήρα μας Να διευκρινίσουν σημεία του βιογραφικού Να μάθουν για την εμπειρία μας Να δουν την ετοιμότητα μας Να δουν πως ενεργούμε κάτω από πίεση

Τι τύπου Ερωτήσεις συνήθως συναντάμε στις Συνεντεύξεις σχετικά με τις σπουδές σου σχετικά με την επαγγελματική σου εμπειρία σχετικά με την προσωπικότητά σου πότε μπορώ να έχω την απάντηση σας καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της θέσης Πόσα άτομα εργάζονται στην επιχείρησή Εργοδότης Εργαζόμενος

Πιθανές ερωτήσεις συνεντεύξεων 1. «Μιλήστε μας λίγο για εσάς» 2. «Στην προηγούμενη/τωρινή εργασία σας, τι σπουδαίο πετύχατε;» 3. «Ποιες ήταν οι μεγάλες αποτυχίες σας και πώς τις αντιμετωπίσατε;» 4. «Ποιοι έφταιξαν για αυτές;» 5. «Για ποιον λόγο θέλετε να φύγετε από την τωρινή σας εργασία;»

Πιθανές ερωτήσεις συνεντεύξεων 6. «Ποια θεωρείτε ότι είναι τα κυριότερα προτερήματα και ελαττώματά σας;» 7. «Ποιοι είναι οι σημερινοί και ποιοι οι απώτεροί σας στόχοι και πώς σκέφτεστε να τους πετύχετε;» 8. «Ποια είναι η γνώμη σας για την τελευταία εταιρία στην οποία εργαστήκατε;» 9. «Ποια είναι η γνώμη σας για τον προηγούμενο προϊστάμενό σας;»

Πιθανές ερωτήσεις συνεντεύξεων 10. «Αν είχατε να επιλέξετε να εργαστείτε στο τμήμα Α ή στο τμήμα Β, ποιο θα επιλέγατε;» 11. «Τι ξέρετε για εμάς;» 12. «Πώς χειρίζεστε την απόρριψη;» 13. «Με ποιους ανθρώπους δυσκολεύεστε να συνεργαστείτε;» 14. «Μιλήστε μας για μια περίπτωση που ενεργήσατε χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου σας»

Πιθανές ερωτήσεις συνεντεύξεων 15. «Γιατί να σας προτιμήσουμε;» Οι ερωτήσεις είναι του Κώστα Στάμκο από τη διεύθυνση business-seminars.gr.

Τι Δεν πρέπει Ποτέ να κάνεις ή να λες σε μια συνέντευξη Να βρίζεις τον προηγούμενο εργοδότη Να είσαι μίζερος Να λες ψέματα Να αργήσεις Να μιλάς για την ανάγκη σου για δουλειά Να είσαι φλύαρος Να απαντάς μονολεκτικά Να είσαι υπερβολικά αγχωμένος Να μην είσαι ευγενικός

Παράγοντες επιτυχίας στη συνέντευξη Γνώση της θέσης εργασίας Αυτοπεποίθηση Ομαδικό πνεύμα Επικοινωνιακές ικανότητες Χρήσιμες ειδικές δεξιότητες Ευελιξία

Παράρτημα ιστοσελίδων για Βιογραφικά και Συνοδευτική επιστολή http://www.chiosjobs.gr/car030608-deltio3.asp ->Τα πιο συχνά λάθη που γίνονται στο βιογραφικό και Συνοδευτική επιστολή http://www.career.tuc.gr/3550.0.html -> Ο Δεκάλογος του αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae -> Οδηγίες για το βιογραφικό σηµείωµα Europass