Το Β1 του 1ου Γυμνασίου Ανατολής παρουσιάζει

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
RULES OF THE MEANS OF TRANSPORT We are going to present you the rules you must follow when you are on board.
Advertisements

Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
MANY MUCH A LOT OF By Leonidas. MANY Το χρησιμοποιούμε σε ουσιαστικά πληθυντικού που μπορούμε να μετρήσουμε με έναν αριθμό (2, 3, 4,…). e.g. Many cats,
Meeting # Νικόλαος Γ. Αντιμησιάρης 1.
Κοινωνική έρευνα για άτομα με αναπηρίες. Αύξηση ποσοστών αναπηρίας την τετραετία σε Δικαιούχους Μειωμένου Εισιτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας.
Μπεθάνη Πένυ Γ’2 Θρησκευτικά Ευαγγελική Σχολή ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΤΟΥΤΟΥ “God's dream is that you and I and all of us will realize that we are family, that.
Νέος Νόμος για Φάρμακα Καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης BSc, ΜSc, PhD, FESC Διευθυντής Τομέας Οργάνωσης & Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας Αναπληρωτής Κοσμήτορας Εθνική.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Ο εκπαιδευτικός ως ‘αρχιτέκτονας της διδασκαλίας’ «Επιστήμονας» και «Δάσκαλος» Ιωάννης Ε. Βρεττός.
H MetLife στην Ελλάδα Ασφαλισμένοι σε Ατομικά και Ομαδικά Προγράμματα Νο1 Πάροχος Ομαδικά & Επενδυτικά Προγράμματα 129εκ. Σε παροχές το
Βασικές αρχές Νοσηλευτικής Ενότητα 1: Μετεγχειρητική Φροντίδα Μάρθα Κελέση Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται.
Αμβλώσεις, Ευθανασία, Μεταμοσχεύσεις ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΓΑΘΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΡΕΛΙΩΖΗ ΜΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Β.ΤΣΟΥΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σύγχρονοι.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘ (762) Δρ. Στέλλα Ζέττα-επιστημονικός συνεργάτης.
Επιμελήθηκε από την μαθήτρια Ολίβα Μαρία Comenius Team.
Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Προσέλκυση, δέσμευση και ανάπτυξη ικανοτήτων των Εθελοντών
Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
ΠΡΟΤΑΣΗ ισορροπησ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ εργων υποδομησ
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οικονομική Ανάλυση.
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Α Σ Κ Η Σ Η (Κωδ.: TR1101)
Διοικητική Πρακτική 4ο μάθημα
Επιχειρησιακός Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργων
Έλενα Φελούκα, Eλένη Ανδρέου, Κωνσταντής Πεθαίνος
1 2 3 Future tenses 4.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Verb to be (am / is / are):
ΚΛΑΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΦΟΒΙΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
D. ACEMOGLU, D. LAIBSON, J. A. LIST
We are the world Τραγούδι με μήνυμα για την ισότητα των παιδιών και όλων των ανθρώπων 13/12/2016 Παναγιώτης Γαλατσίδας.
4ο μάθημα 25/1/16.
Ανάπτυξη Σχεδίου Μαθήματος στις Φ.Ε.
Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος(DSM V)
Βιωματικεσ δρασεισ Α΄Γυμνασιου Σχολική & Κοινωνική Ζωή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
Δείκτες Ποιότητας Λειτουργίας
We loosen Indicative active 1st person plural
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ένα χειροποίητο έργο από χρωματιστά αποτυπώματα των μαθητών μας!
Project 2015 ΓΕΛ Νιγρίτας Φύση και άσκηση Ομάδα: “Dream Team”
Αρχες διοικησησ & διαχειρισησ εργων
Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Β1
Η κοιτίδα των ΙΕ Η συνέχεια.
ONOMA: ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΥΛΙΚΩΝ
Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό
Συμβουλευτική υποστήριξη κοινωνικών vs
...things we need to know Σύναψη είναι η λειτουργική σύνδεση μεταξύ των νευρώνων -συναπτικό κενό (synaptic cleft), Οι νευρώνες μεταδίδουν σήματα, λαμβάνουν.
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Ενημέρωση για eTwinning
Croy 8 - Exercises ὁ θεὸς ἀποστέλλει τοῦτον τὸν προφήτην εἰς τὸν λαόν.
Μοντέλο Kaiser Το μοντέλο στηρίζεται στην αρχή της προληπτικής δράσης.
راهسازي حجم عمليات خاكي میقات حبیبیان.
Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Φλώρινας
ΑΑ041-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χατζηνικολάου Αικατερίνη1Χατζόπουλος Στυλιανός2Μπανιώτη Δέσποινα1 1.Φοιτήτρια.
Let’s see where we are going
P = h/λ.
Αρχες διοικησησ & διαχειρισησ εργων
Δημήτρης Παπαστεργίου // Δήμαρχος Τρικάλων
We can manipulate simple equations:
3Ω 17 V A3 V3.
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΟΡΙΑ Ε΄και Στ΄
Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (Κ.Α’ )
Διαδικτυακός Εκφοβισμός
Important Patient Information
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
We performed bronchoscopic segmental lavage therapy 3 times in 15 d in the left lung, where the radiologic findings had increased remarkably. We performed.
Project Α' Γενικού Λυκείου Κρανιδίου​ ​ Θέμα: "Οι υπερτροφές των Αρχαίων Ελλήνων"​ Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρία Λιώση​
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το Β1 του 1ου Γυμνασίου Ανατολής παρουσιάζει We care Η δική μας Οδύσσεια

Έχετε ανάγκη από Αντιμετωπίζετε Να η δική μας πορεία Φιλία & ανάγκη για επικοινωνία? Αλληλεγγύη & προθυμία για αλληλοβοήθεια στα καθημερινά προβλήματα? Αντιμετωπίζετε Δυσκολία επικοινωνίας και διαλόγου (δυσκολία στο να ακουστεί η γνώμη του άλλου)? Δημιουργία κλίκας? Να η δική μας πορεία

We are a team Είμαστε ομάδα

μοιραστούμε με τα άλλα παιδιά. Έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι μας και ήδη φτάσαμε στο νησί της Καλυψούς. Άγνωστο το τι θα βρούμε εκεί. Κάτι δέντρα βλέπουμε..πολλά δέντρα. Με πολλά κλαδιά. Κλαδιά που μπλέκονται μεταξύ τους. Σαν ένα δάσος. Ένα πανέμορφο δάσος. Και κάπου εκεί κι εμείς. Παίρνουμε βαθιά ανάσα και αισθανόμαστε ... ελεύθεροι! Παίρνουμε χαρτί και μαρκαδόρους κι αρχίζουμε να ζωγραφίζουμε. Τα δέντρα, τα κλαδιά, τα συναισθήματά μας! Νομίζουμε ότι θα απελευθερώσουμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα και ότι θα τα μοιραστούμε με τα άλλα παιδιά. .

Ζωγραφίζοντας συναισθήματα

Τα δέντρα των συναισθημάτων

Kαι κάπως έτσι χειριστήκαμε το άγχος μας

Στους Λωτοφάγους Κάνοντας μια σύγκριση ανάμεσα στους Ευρωπαίους και τους Ασιάτες, βρήκαμε ότι οι ομοιότητες τους είναι αρκετές. Άλλες τόσες, ίσως και περισσότερες οι διαφορές. Και οι δυο ήπειροι ανήκουν σε κάποια φυλή, τη λευκή ή την κίτρινη. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα για επικοινωνία, με διαφορετικά σύμβολα ή γράμματα. Ακολουθούν κάποια θρησκεία,το χριστιανισμό ή το μουσουλμανισμό. Σε πρακτικό επίπεδο, οι ομοιότητες είναι ίσως πιο έντονες. Έχουν οικογένεια, γονείς, παιδιά, παππούδες... Φοράνε όλοι ρούχα, διαφορετικής ίσως μόδας, έχουν τις ίδιες ανησυχίες για τη δουλειά, την ανεργία, το μέλλον, τον πόλεμο και την ειρήνη. Σε όλο τον κόσμο τα συναισθήματα είναι ίδια. Η λύπη, η στενοχώρια, η χαρά, η αγάπη, η ανησυχία δεν έχουν κάποιο χρώμα που να σχετίζεται με φυλή ή προέλευση. Αν αφεθούμε να εμμένουμε στις διαφορές μεταξύ των λαών, τότε ανθίζει η προκατάληη και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Νομίζουμε ότι πιο υγιές, πιο ανθρώπινο είναι να δώσουμε έμφαση στα κοινά μας χαρακτηριστικά και λιγότερο στις διαφορές. Αν κατανοήσουμε την ύπαρξη διαφορετικότητας μεταξύ των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα, τότε ίσως να καλλιεργήσουμε το σεβασμό και στη δική μας διαφορετικότητα. Κάνοντας μια σύγκριση ανάμεσα στους Ευρωπαίους και τους Ασιάτες, βρήκαμε ότι οι ομοιότητες τους είναι αρκετές. Άλλες τόσες, ίσως και περισσότερες οι διαφορές. Και οι δυο ήπειροι ανήκουν σε κάποια φυλή, τη λευκή ή την κίτρινη. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα για επικοινωνία, με διαφορετικά σύμβολα ή γράμματα. Ακολουθούν κάποια θρησκεία,το χριστιανισμό ή το μουσουλμανισμό. Σε πρακτικό επίπεδο, οι ομοιότητες είναι ίσως πιο έντονες. Έχουν οικογένεια, γονείς, παιδιά, παππούδες... Φοράνε όλοι ρούχα, διαφορετικής ίσως μόδας, έχουν τις ίδιες ανησυχίες για τη δουλειά, την ανεργία, το μέλλον, τον πόλεμο και την ειρήνη. Σε όλο τον κόσμο τα συναισθήματα είναι ίδια. Η λύπη, η στενοχώρια, η χαρά, η αγάπη, η ανησυχία δεν έχουν κάποιο χρώμα που να σχετίζεται με φυλή ή προέλευση. Αν αφεθούμε να εμμένουμε στις διαφορές μεταξύ των λαών, τότε ανθίζει η προκατάληη και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Νομίζουμε ότι πιο υγιές, πιο ανθρώπινο είναι να δώσουμε έμφαση στα κοινά μας χαρακτηριστικά και λιγότερο στις διαφορές. Αν κατανοήσουμε την ύπαρξη διαφορετικότητας μεταξύ των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα, τότε ίσως να καλλιεργήσουμε το σεβασμό και στη δική μας διαφορετικότητα.