Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η παραβολή του σπλαχνικού πατέρα (παραβολή του «ασώτου υιού»)
Advertisements

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) ιδρύθηκε το 1979, λειτουργεί έκτοτε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΕ και έχει ως ειδικότερο.
ΔΕ3_ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ Π.ΔΙΑΘΗΚΗΣ:
POKEMON ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΝΑΣ.
Η αγαπημένη μου κοσμοθεωρία.
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.

Ανακαλύπτοντας τις χώρες
FRANCE!!!.
Μαθήτρια: Ισμήνη Τσιγκανέ Καθηγήτρια: Μπορέτου Σταυρούλα Μάθημα: Κείμενα Έτος:
Χριστέ, γιατί; Επαύξησες την ανθρώπινη ελευθερία, αντί να την περιορίσεις, κι επέβαλες έτσι για πάντα στον ηθικό άνθρωπο τα μαρτύρια αυτής της ελευθερίας;
Γεωργία Θεοφιλοπούλου Γεωργία Βασιλοπούλου Γεωργία Κανελλάκη.
ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Της πατρίδας μου η σημαία  έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό Κυματίζει με καμάρι δε φοβάται τον εχθρό σαν τη.
Πές μου λατρεία μου... Σε ακούω... Αγάπη μου...
Ελεονώρα Χασάνη Αναστασία Τσαχιρίδη Β3β 2012
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Εξάντας Ελλήνων Δικαιοσύνη Επιβράβευση του Καλού Πολίτη η Δικαιοσύνη. Επιβράβευση του Καλού Πολίτη η Δικαιοσύνη. Αντώνιος Περιπατητής.
FRANCE!!!.
Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε;
7. Η Κωνσταντινούπολη οχυρώνεται και στολίζεται με έργα τέχνης
Η εξέγερση στη Μολδοβλαχία
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Η Άλωση Της Κωνσταντινούπολης 29 Μαΐου 1453
Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και.
Θρησκευτικά Α΄ Γυμνασίου
 Είναι ένας βραχώδης λόφος ύψους 70 μ. από το επίπεδο της πόλης της Αθήνας.  Από τον 6 ο αι. π.Χ. άρχισαν να χτίζονται πάνω σ΄ αυτόν τα ιερά των.
 ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΩ? ΠΕΡΙΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ!ΕΣΚΑΣΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΆΛΛΟ!Ε,ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΩ ΕΚΤΟΣ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ
Οι δημόσιες αναπαραστάσεις της Θεοτόκου εξέφραζαν τόσο την εκκλησιαστική, όσο και την κοσμική εξουσία. Το κύρος Της καθρεφτιζόταν στη δημόσια ζωή. Το 570μ.Χ.
«Η ΝΙΚΗ» Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟϊΔΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ.
ΈΚΤΟΡΑΣ.
Παρουσίαση των γεγονότων του
Η εξοικονόμηση του νερού
28η Οκτωβρίου.
35. Ο Ακάθιστος Ύμνος Ο Ακάθιστος Ύμνος είναι σταθμός στην υμνογραφία της Εκκλησίας μας Το περιεχόμενο του κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας Ο Ακάθιστος.
Πατριωτισμός - Εθνικισμός Στην ποίηση και τη λογοτεχνία
Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν οι αρχαιότεροι και σημαντικότεροι από όλους τους ελληνικούς αγώνες και η σπουδαιότερη θρησκευτική γιορτή προς τιμή του Ολύμπιου.
Μορφές διακυβέρνησης Αριστοτέλης – αριθμητικό κριτήριο : Μοναρχία, Αριστοκρατία, Πολιτεία (τυραννία, ολιγαρχία, δημοκρατία). Μοντεσκιέ –κριτήριο είναι.
‘’ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΠΟΙΗΣΗ’’  PROJECT ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:  ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.  Πράξη Συλλόγου: 43/  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 21 η ΜΑΡΤΙΟΥ  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΓΑΛΛΙΑ Ελένη Νεφέλη Κατερίνα. DISNEY LAND ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DISNEY LAND Η Ντίσνεϋλαντ (Disneyland) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης.
Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και.
ΧΡΟΝΑΛΟΓΙΟ-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1940 ΕΩΣ 12 ΟΚΥΩΒΡΙΟΥ 1944 ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ.
Σημαίες και Λάβαρα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσ/νίκης ΣΤ2 –
Για τη Μακεδονία θα μιλήσουμε σήμερα. Όχι όμως για τη σημερινή Μακεδονία που είναι ελεύθερη και ζούμε σ’ αυτήν και είμαστε περήφανοι για το όνομά της,
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Μάθημα: Φυσική Αγωγή Υπ. Καθηγητής: Λάμπρος Αθανασόπουλος Τμήμα: Α1 Σχολικό έτος: Από.
Λάβαρα, σημαίες και στολές της Επανάστασης του 1821
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
ΡΩΣΙΑ ΛΟΡΙΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.
«Με την ποίηση πολεμάμε τον ρατσισμό» ΤΜΗΜΑ: Δ1
σε Σένα πρέπει δόξα και τιμή.
Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Εικονομηνύματα Παιχνίδι & Γνώση.
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Η ανάσταση του Λαζάρου- «ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή»
Δόξα στον Θεό! Ωσαννά! ΠΓΕΣΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΟΘΟΣ-ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΣ Β΄2
1.Από τον ουρανό ήρθ' ο Χριστός μας, το αίμα Του να χύσει στο Σταυρό, και πέθανε στο ξύλο της αισχύνης, να βρούμε τη ζωή εσύ κι εγώ. A 9.
…απ΄τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΡΗΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ Μιχαήλ ο Γενναίος
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
Αυτά τα μάτια π' αγκαλιάσανε τη γη αυτά τα μάτια όλο γλύκα χρυσαυγής,
Ο Αγώνας του Η πατρίδα μας η Κύπρος, το νησί με την ελληνική καταγωγή, γνώρισε πολλούς κατακτητές στη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της: Βαβυλώνιοι,
Η εξέγερση στη Μολδοβλαχία
CHARISMATIC LEADERSHIP
ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ.
Ο Λεωνίδας Α’ της Σπάρτης γεννιέται περί το 540 π. x
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σηκωθείτε παιδιά της Πατρίδας Η μέρα της δόξας έφθασε Ενάντια της τυραννίας μας Το ματωμένο λάβαρο υψώθηκε Ακούστε τον ήχο στα λιβάδια Το ουρλιαχτό αυτών των φοβερών στρατιωτών Έρχονται ανάμεσά μας Να κόψουν τους λαιμούς των γιων και των συζύγων σας. Στα όπλα πολίτες Σχηματίστε τα τάγματά σας Προελάστε, προελάστε Αφήστε το μολυσμένο αίμα Να ποτίσει τα αυλάκια στα χωράφια μας Ιερή αγάπη για την Πατρίδα Οδήγησε και στήριξε τα εκδικητικά μας όπλα. Ελευθερία, λατρευτή Ελευθερία Μπες στον αγώνα με τους υπερασπιστές σου Κάτω από τις σημαίες μας, άσε τη νίκη να σπεύσει σε σένα, ρωμαλέα δύναμη Έτσι ώστε στο θάνατο οι εχθροί σου Να δουν το θρίαμβό σου και τη δόξα μας. Στα όπλα πολίτες Σχηματίστε τα τάγματά σας Προελάστε, προελάστε