Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Advertisements

Το παιδαγωγικό πλαίσιο ενός έργου eTwinning. Το eTwinning προσφέρει προστιθέμενη αξία στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από: •Τη Bιωματική Μάθηση •Τα.
ΤΟ «ΝΕΟ» ΛΥΚΕΙΟ. 1.Το σχολείο πρέπει να μεταδίδει γνώση λειτουργική και όχι μνημονική. 2.Η γνώση δε μεταβιβάζεται αλλά χτίζεται με ενεργητικές διαδικασίες.
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
Εαρινό εξάμηνο 2014 Εισηγητής: Χρήστος Μπαντάνης Δάσκαλος
Ο ρόλος των Μαθηματικών στο Νέο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
Πως κρίνετε συνολικά την εκπαιδευτική σας εμπειρία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης 1.Μη ικανοποιητική 2.μέτρια 3.ικανοποιητική 4.πολύ καλή 5.δεν έχω γνώμη.
Η δομή του μαθήματος των μαθηματικών στο σύγχρονο ΤΕΙ Σάλτας Βασίλειος, Τσιάντος Βασίλειος Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών ΤΕΙ Καβάλας.
ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (Σύμφωνα με το νόμο 4186/ ) ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου Δρ. Αντωνίου Θεόδωρος.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΡΑΜΑΣ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ.Ε. http// Η Ελλάδα στη χρήση και αξιοποίηση της Ψηφιακής Τεχνολογίας σε Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δρ. Δήμητρα Τσοκακτσίδου, Λέκτορας.
Ο τομέας της Πληροφορικής
Εκπαιδευτικός Φιλόλογος
Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ. Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Δομιστική προσέγγιση (Ι)
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
EDUPORTAL ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EDUPORTAL Υπεύθυνη για το τμήμα: Αναπλ.
Τίτλος: "Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης" Ιουλία.
H Πτυχιακή Εργασία στην ΑΣΠΑΙΤΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗMΑ
Τ Ο «Ν ΕΟ Λ ΥΚΕΙΟ Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Μαθηματικά Διοικητικής Επιστήμης Ι – Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας 1 Μαθηματικά Διοικητικής Επιστήμης Ι Διδακτικό Προσωπικό: Λέκτορας Χρήστος.
ΗΜΥ 100: Εισαγωγή στην Τεχνολογία Διάλεξη 4 Χρήση Βιβλιοθήκης TΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Διδακτική Πληροφορικής
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
ΠΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης & της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Η πορεία αύξουσας εξειδίκευσης των μαθητών
Φυσική Ι Μια πρώτη εισαγωγή. Περίγραμμα  Εισαγωγή  Στόχος  Διδασκαλία  Σχέδιο Μαθήματος  Αξιολόγηση  Βιβλιογραφία.
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ schools.gr/content/index.php?lesson_id=1 &ep=67 schools.gr/content/index.php?lesson_id=1.
Δομή & και Αξιολόγηση εκπαιδευτικών σεναρίων. Διδασκαλία μέσω παραδείγματος Ανοίξτε την παρακάτω ιστοσελίδα και διαβάστε το σενάριο βασισμένο στο «Πούσι»
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ στα
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΤΟ Ε. Π. ΠΑΙ. Κ. ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ DEA Εκκλησιαστικής Ιστορίας ΑΠΘ / Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΓΙΑΝΝΗ, ΣχολιΚΗ Συμβουλοσ Θεολογων
Μάθημα: Ιστορία και πολιτισμός Ιστορία και πολιτισμός στην εκπαίδευση Etta R. Hollins Κεφάλαιο 8: Μετασχηματισμός της επαγγελματικής πρακτικής Διδάσκον:Α.Ανδρέου.
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Σχολικό έτος Γ’ Λυκείου
Αναζητώντας το καλό κλίμα στο σχολείο
Προσωπική Εκπαιδευτική Θεωρία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Ψυχολογίας
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος
ΜΑΘΗΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Δ. ΠΟΤΑΡΗ ΕΤΟΣ:
Σχολικό έτος B’ Λυκείου
Όνομα δασκάλου – Επίπεδο Χ
Η σκέψη και πράξη του εκπαιδευτικού
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
Διδάσκοντας με στόχο την κατανόηση ΄ Δρ. Μ. Λάτση – ΠΕ 70
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
HY112 Φυσική Ι Μια πρώτη εισαγωγή.
Διδάσκοντας με στόχο την κατανόηση ΄ Δρ. Μ. Λάτση – ΠΕ 70
Προσωπική Εκπαιδευτική Θεωρία
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος

ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Καθηγητής Σιδερής Ευστάθιος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ Μέσω email: esideris@aspete.gr Καθημερινά (365 μέρες το χρόνο), 24 ώρες το 24ωρο Στο γραφείο μου εφόσον είμαι εκεί και δεν είμαι απασχολημένος. Στο γραφείο μου, μετά από συνεννόηση. Στο γραφείο μου κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00 – 14:00

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ Κεντρική Είσοδος Γραφείο Σιδερή Αίθουσα Διδασκαλίας Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών Προς Βιβλιοθήκη & Αίθουσες Διδασκαλίας Προς Γραμματείες Αίθριος Χώρος

ΦΥΣΙΚΗ ! ! !

Τι αισθάνεστε όταν σε ένα πρόγραμμα σπουδών συναντάτε τη Φυσική; Τρόμο και απροθυμία; Αβεβαιότητα; Ενθουσιασμό; Όλα τα παραπάνω;

Τι έχετε ακούσει για το μάθημα της Φυσική και τον καθηγητής της Φυσικής; Η Φυσική είναι πολύ δύσκολη έως και δυσνόητη. Ο Καθηγητής είναι τόσο δύσκολος και παράξενος ώστε η πλειοψηφία των φοιτητών να αποτυγχάνει στις εξετάσεις της Φυσικής. Πριν αποδεχτείτε μια πληροφορία θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε την αξιοπιστία του ατόμου που σας δίνει την πληροφορία αυτή. ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Τέσσερα Βασικά Ερωτήματα Ξεκαθαρίζουν το Μάθημα της Φυσικής Τι Είναι η Φυσική; Ποιος Είναι ο Ρόλος της Φυσικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση;; Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Τι Περιμένουν οι Φοιτητές Από τον Καθηγητή τους;

Γνωρίζετε άλλους τρόπους αντίληψης του περιβάλλοντός μας; Τι Είναι η Φυσική; Είναι ένας τρόπος αντίληψης της φυσικής διάσταση του περιβάλλοντός μας. Γνωρίζετε άλλους τρόπους αντίληψης του περιβάλλοντός μας; (α) Η Τέχνη (ε) Η Επιστήμη (β) Η Ποίηση (γ) Η Θρησκεία (δ) Η Φιλοσοφία

Τι Είναι η Φυσική; Η Φυσική ασχολείται περισσότερο με την ανακάλυψη των σχέσεων που συνδέουν τα διάφορα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στο φυσικό περιβάλλον.

Τι Είναι η Φυσική; Οι έννοιες της φυσικής ανακαλύφθηκαν από πραγματικούς ανθρώπους οι οποίοι αγωνίστηκαν για να αντιμετωπίσουν πραγματικά προβλήματα. Οι έννοιες της Φυσικής αποτελούν σήμερα της βάση της επιστήμης και της τεχνολογίας. Όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα προέκυψαν από φυσικούς ή από μηχανικούς που ήξεραν καλή φυσική.

Ποιος Είναι ο Ρόλος της Φυσικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση; Η Φυσική αποτελεί τη βάση όλων των Τεχνολογικών Μαθημάτων όλων των Ειδικοτήτων. Η Φυσική, μαζί με τα Μαθηματικά, δίνουν το στίγμα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και διακρίνουν ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ως Ακαδημαϊκό και όχι ως Τεχνική Σχολή. O προσανατολισμός όλης της Ανώτατης Εκπαίδευση προς την Επαγγελματική Εκπαίδευση έχει αποδυναμώσει το ρόλο της Φυσικής

Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Πριν πω τι περιμένω από εσάς, σας επισημαίνω τα εξής: Μελετώντας τη Φυσική, θα νιώσετε πολλές φορές μπερδεμένοι και προβληματισμένοι. Μην απογοητεύεστε!!!! Για τα μπερδέματα και τα προβλήματα θα διαπιστώσετε ότι πάντα θα υπάρχει λύση. Δεν είναι κακό να κάνετε λάθη!!! Αρκεί να θέλετε να μάθετε από τις εμπειρίες σας.

Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Πριν πω τι περιμένω από εσάς, σας επισημαίνω τα εξής: Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας Φυσική, όπως κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας να παίζει πιάνο ή να βάζει τρίποντα. Η ικανότητα να ξέρει κανείς Φυσική πηγάζει από την άσκηση, την επανάληψη και τη συνεχή προσπάθεια

Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Όλοι θα θέλατε να γνωρίζετε ποιος είναι ο «καλύτερος» τρόπος για να μελετήσετε τη Φυσική. (α) Δεν υπάρχει «καλύτερος» τρόπος. (β) Πρέπει να ξεχάσετε τις συνήθειες που αποκτήσατε στο Λύκειο και ιδιαίτερα στα φροντιστήρια που κάνατε. (γ) Ο καθηγητής χρησιμοποιεί το χρόνο διδασκαλίας στην τάξη: για να ξεκαθαρίζει απορίες – δυσκολίες των φοιτητών και όχι για να επαναλαμβάνει αυτά που είναι γραμμένα μέσα στο σύγγραμμα που θα προμηθευτείτε για το μάθημα.

Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Να διαβάζετε ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Να συμμετέχετε ενεργά στο μάθημα!!! (με απορίες, παρατηρήσεις σχόλια και κριτική). Να προσπαθείτε κάθε φορά: να λύνετε τις ασκήσεις που υπάρχουν στο τέλος κάθε κεφαλαίου του βιβλίου. να μελετάτε προσεκτικά τις λυμένες ασκήσεις που είναι αναρτημένες στο ΑΣΠΑΙΤΕ e-Class.

Τι Περιμένει ο Καθηγητής Από τους Φοιτητές του; Για να είναι αποδοτική η προσπάθειά σας, πρέπει να διαθέτετε επιπλέον δυο (2) ώρες προσωπικής μελέτης για κάθε μια (1) ώρα διδασκαλία του μαθήματος στην τάξη.

Για να δούμε τις επιδόσεις των συμφοιτητών σας πριν ένα (1) χρόνο . . . . . .

Τι Περιμένει ο Καθηγητής από τους Φοιτητές του; Προσπάθεια Αυτοπεποίθηση Ωριμότητα Υπευθυνότητα Ειλικρίνεια Συνεργασιμότητα Συνέπεια

Τι Περιμένουν οι Φοιτητές Από τον Καθηγητής τους; Περιμένω την απάντησή σας….. ….. μπορείτε να μου τη στείλετε και με email

Τι μπορώ εγώ ο καθηγητής να κάνω για σας: Να σας προσφέρω ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό σε στο e-Class Να είμαι συνεπής με το μάθημά μου Να είμαι συνεργάσιμος και ειλικρινής με τους φοιτητές μου Να είμαι διαθέσιμος κάθε φορά που με χρειάζονται οι φοιτητές μου.

Ως Καθηγητής του Μαθήματος Φυσικής σας Προτείνω τα εξής Βιβλία: Μάθημα [ΗΜ102]: ΦΥΣΙΚΗ Εξάμηνο 1 - Χειμερινό Επιλογές Συγγραμμάτων: Βιβλίο [12949]: ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ: Τόμος ΙΒ - ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΚΥΜΑΤΑ, ΟΠΤΙΚΗ, Knight Randall D. Λεπτομέρειες Βιβλίο [33074351]: ΦΥΣΙΚΗ, Halliday David, Resnick Robert, Walker Jearl, Παπανικόλας Κώστας (γενική επιμέλεια) Καραμπαρμπούνης Α., Κοέν Σ., Σπυράκης Π., Τζανετάκης Π., Στυλιάρης Ε. (επιστημονική επιμέλεια), Τζαμτζής Γ. (συντονισμός)  Λεπτομέρειες

Ως Καθηγητής του Μαθήματος Φυσικής σας Προτείνω: Να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ΑΣΠΑΙΤΕ e-Class Όλες οι ανακοινώσεις του μαθήματος ΦΥΣΙΚΗΣ θα αναρτώνται στην πλατφόρμα ΑΣΠΑΙΤΕ e-Class και θα τις λαμβάνετε με email

esideris@aspete.gr Ως Καθηγητής του Μαθήματος Φυσικής σας Παρέχω τη Δυνατότητα: Να μου στέλνετε οτιδήποτε έχει σχέση με το μάθημα της Φυσικής (απορίες, σχόλια, κριτική κλπ.) καθώς και προβληματισμούς επί παντός Ακαδημαϊκού θέματος. Να απευθύνεστε σε μένα 24 ώρες το 24ωρο επί 365 μέρες το χρόνο, ως φοιτητές αλλά και ως μελλοντικοί επαγγελματίες. Το email μου είναι: esideris@aspete.gr

Στο Πλαίσιο της συνεργασίας μας θα ήθελα να μου στείλετε με email τα εξής στοιχεία: (α) Το όνομά σας. (β) Το Τμήμα στο οποίο ανήκετε (γ) Την κατεύθυνση σας στο Λύκειο (Τεχνολογική ή Θετική ή Θεωρητική) (δ) Το βαθμός Φυσικής στις Πανελλαδικές.

Σας Ευχαριστώ !!!