Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ.Δ.Ε Φυλακών Δομοκού Σχολικό Έτος: Εισήγηση: Ηλιοπούλου Βασιλική.
Advertisements

Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ε΄ τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ
Ερευνητική εργασία: «Μια τρύπα στο νερό» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Χρύσα Προύσαλη Ιανουάριος – Μάϊος 2012.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει και σας προσκαλεί στο καθιερωμένο, ετήσιο Πολυσυνέδριο-Έκθεση.
Σας προσκαλούμε στην έκθεση του Εργαστηρίου Ψηφιακών Ηλεκτρονικών του Τμήματος Ηλεκτρονικής Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Μαΐου 2009,από 9 π.μ. με 4 μ.μ.
Πανηγύρι Επιστήμης Παρουσίαση για γονείς
Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας Ηλίας Σάββας Επίκουρος Καθηγητής Τμ. Τεχν. Πληρ. & Τηλεπ.
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Παρουσίαση Υπηρεσιών Υποστήριξης Φοιτητών Συμβουλευτικός Σταθμός Πανεπιστημίου Αιγαίου Παράρτημα Ρόδου.
Επιλέγοντας το θέμα «ΝΕΚΡΙΚΑ» θέλησα να διεγείρω και να αποτραβήξω τους μαθητές από την τυποποιημένη γνώση – πληροφορία. Το ενδιαφέρον τους να στραφεί.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…… 1 Ο Ολοήμερο τμήμα.
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Καθ. Μαρία Λαζαρίδου, Α.Π.Θ. «Εκπαιδευτική- Ερευνητική και Κοινωνική δραστηριότητα του Τμήματος Βιολογίας( )»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΕΠΙΤΥΧΙΑ Μια ερευνητική εργασία μαθητών και μαθητριών της Α τάξης του 1 ου ΓΕΛ. Ηλιούπολης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η παρουσίαση ετοιμάστηκε από την Ενδοτμηματική Επιτροπή Γλωσσικού.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής.
« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02.
Πρόσκληση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής.
2 Ο Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 43 φοιτητές και φοιτήτριες του π. τ. δ. ε. – α. π. θ υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση του καθηγητή κ. Γιώργου.
Η Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλεί στις Ημερίδες που διοργανώνει στο πλαίσιο του Μήνα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης από τις 15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2015.
Με αφορμή το Πρόγραμμα Αριάδνη: Ομάδα τάξη & ένα δημιουργικό εργαστήρι για γονείς Καικιλία Γ. Κατσιβαρδά Ψυχολόγος, MSc Εκπαιδευτικός ΠΕ
24 | 25 | 26 Απριλίου 2015 κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ.
Μουσική παράσταση μνήμης για τον αγώνα του Οκτώβρη του 1940 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 27 Οκτώβρη 2016 Υπεύθυνος εκπαιδευτικός : Γιαννούτσος Παναγιώτης Επιμέλεια.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ)
Ανακαλυπτική μάθηση Γνώση προϊόν του μαθητή Διαδικασία ανακάλυψης η έρευνα για τον εντοπισμό του ακαθορίστου Μέσα από τα ερεθίσματα που του δίνει ο εκπαιδευτικός.
Βούλγαρη Παρασκευή Αποστολία Α.Μ Αθήνα 2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ)
«ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ παστερΙΩνει το μικρΟβιο τηΣ ξενοφοβΙαΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με 2 κατευθύνσεις:
Μορφωτικό / Culture Club, The Live Experience of Learning
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για τις προσκλήσεις!
Το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων
Kαλό Kαλοκαίρι.
Ερευνητική Εργασία (Project) Α' Λυκείου
Ψυχαγωγια Στατιστικά στοιχεία.
«Εθνικό Κτηματολόγιο και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες»
Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρεωτικής “ΕΡΜΗΣ”
Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας Σχολικό έτος:
3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "LAUGHTER YOGA"
Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !! Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση.
Οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές της Δ΄ Τάξης του
4ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ),
Το Σχολειό μου.
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν
Σας προσκαλούν σε εσπερίδα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 17:30
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2018» προς τιμήν του μικρού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ». Όπως κάθε χρόνο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ τιμά.
Η Αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας Project με τα τμήματα Α2 & Α Υπεύθυνη καθηγήτρια: Λιάτζουρα Κ. ΠΕ 07.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6:00 - 6:30 ΑΦΗΓΗΣΗ 6:30 – 7:00 ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Ε1 τάξη του 2ου Δημοτικού σχολείου (Στρούμπειο) σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο, Σύνδεση με.
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
1 ο Νηπιαγωγείο Οβρυάς
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από τους φοιτητές» Θα παρουσιαστούν εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις των φοιτητών του Τμήματος. Οι δημιουργικές δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου των φοιτητών θα αποτελέσουν το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 στο Aμφιθέατρο Καραναστάση (κλειστό Γυμναστήριο) του ΤΕΙ Κρήτης. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την ημέρα. Η Προϊσταμένη του Τμήματος Σοφία Κουκούλη Επίκουρη Καθηγήτρια