Πρόσκληση Δευτέρα 15 Μαΐου μ.μ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών για τη Ψυχική Υγεία Σ.Ο.Ψ.Υ Παρουσίαση: Ελεονώρα Κανελλοπούλου.
Advertisements

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Ophtha Awareness & Diagnosis Campaign Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη!
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου,
Συνδυασμένη Φαρμακευτική και Επεμβατική Αντιμετώπιση του Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου με Ανάσπαση του ST – Ο Σύγχρονος Ρόλος Ιατρικών Κέντρων Τριτοβάθμιας.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου,
Δράσεις & Καλές Πρακτικές της Πνευμονικής Υπέρτασης Ελλάδος Hellenic Pulmonary Hypertension.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει και σας προσκαλεί στο καθιερωμένο, ετήσιο Πολυσυνέδριο-Έκθεση.
Η Prince Entertainment παρουσιάζει Την Ιστορία του Πρίγκιπα Ιορδάνη και της Πριγκίπισσας Ιωάννας Σάββα.
Σας προσκαλούμε στην έκθεση του Εργαστηρίου Ψηφιακών Ηλεκτρονικών του Τμήματος Ηλεκτρονικής Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Μαΐου 2009,από 9 π.μ. με 4 μ.μ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 15 Μαρτίου στην προστασία του Περιβάλλοντος στη στήριξη του Πολιτισμού στη στήριξη κοινωνικών ομάδων στη συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση.
Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ.
ΠΡΟ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Προσέλευση, Έναρξη ημερίδας, Καλωσόρισμα, Παρουσίαση Ομιλητών, Χαιρετισμός από τον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΠ.Ε.Φ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Αθήνα, Απρίλιος 2012.
Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Φιλοθέης 17 Ιουνίου 2006.
«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ» Βιβλιοθήκη Ζαγοράς Βιβλιοθήκη Ζαγοράς Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 Δευτέρα 28 Νοεμβρίου :00 μμ 12:00 μμ Το Πολυμέρειο Λύκειο.
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να αλλάξει, όχι να καταργηθεί Ι. Ν. Μπολέτης Τμήμα Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης ΓΝΑ «Λαϊκό» Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 17/1/2013.
Πανελλήνια ενημερωτική εκστρατεία για τις Ρευματικές Παθήσεις και το ρόλο του Ρευματολόγου Ελληνική Ρευματολογική εταιρία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων.
Λευτέρης Δάλπης 1 ο πρότυπο Πειραματικό Π.Τ.Δ.Ε -Α.Π.Θ Τάξη: Ε’
Δρ. Εύη Σαχίνη, Προϊσταμένη, Τμήμα Στρατηγικής και Ανάπτυξης ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 12 ΜΑΙΟΥ.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Παναγιώτης Λαδόπουλος
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Τάξη Γ΄ Σχ. έτος Υπεύθυνη εκπ/κός : Μαρία Τσουλφά.
Το Γυμνάσιο Μακροχωρίου σας προσκαλεί στη χορευτική παράσταση «Αραδιαστείτε στο χορό … χορέψτε να χαρούμε», την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στις 18:00 στην.
« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02.
Πρόσκληση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής.
Εργασία Ecomobility Εκπαιδευτήρια Καντά Έτος: 2012 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : Τζώρτζη Μαρία.
Τα Δημήτρια Μαρία – Στεφανία Χατζηγρηγορίου 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε. – Α.Π.Θ
Νικόλας-Κωνσταντίνος Μπαρτζώκας Ε ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ.
Οι επιπτώσεις των ρευματικών παθήσεων στον ελληνικό πληθυσμό Δρ Παναγιώτης Τρόντζας Ρευματολόγος Υπεύθυνος Ρευματολογικής Κλινικής & Κέντρου Οστεοπόρωσης.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας &Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας Παναγιωτόπουλος Γιώργος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΘΗΣΕΑΣ” SHJ-02 ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΘΗΝΑ 2015.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμαρχος / Γεώργιος Γώγος
Πρόσκληση Στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης με θέμα:
«Σχεδιάζω τη γειτονιά µου»
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 Microsoft Office Specialist
Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ)
Ώρες 10:00 -16:00, Ξενοδοχείο King George, Αθήνα.
ΗΜΕΡΙΔΑ: Όψεις της πλατωνικής φιλοσοφίας και
Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για τις προσκλήσεις!
Το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων
Χρήστος Γαντζίδης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
«Εθνικό Κτηματολόγιο και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες»
«Εκφοβισμός και βία στο σχολείο: ο ρόλος των ενηλίκων»
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το Πανεπιστήμιο των Ορέων σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Ιατρική σχολή, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και.
Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρεωτικής “ΕΡΜΗΣ”
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων.
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ),
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν
Σας προσκαλούν σε εσπερίδα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 17:30
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ιδρύθηκε με σκοπό να επιτύχει και επέτυχε ένα δυναμικό άνοιγμα της ακαδημαϊκής κοινότητας προς την κοινωνία. Τα τελευταία δέκα.
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6:00 - 6:30 ΑΦΗΓΗΣΗ 6:30 – 7:00 ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Ε1 τάξη του 2ου Δημοτικού σχολείου (Στρούμπειο) σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο, Σύνδεση με.
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και.
Δεν ξεχνώ ! ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Χρόνια Πολλά Κατερίνα! Χρόνια Πολλά Κατερίνα! Ελάτε να γιορτάσουμε τη
15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 5:30 μμ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
21α 21α Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόσκληση Δευτέρα 15 Μαΐου 12.00 μ.μ. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύλλογος Ασθενών «Πνευμονικής Υπέρτασης Ελλάδας -H.P.H». με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την παράδοση σε κυκλοφορία του νέου ποδηλατόδρομου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και την προγραμματισμένη ποδηλατάδα (21.05.2017) στον Δήμο Αμαρουσίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης Δευτέρα 15 Μαΐου 12.00 μ.μ. Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα*) Ομιλητές Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών - Δήμαρχος Αμαρουσίου Ιωάννα Αλισανδράτου, Πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» Παναγιώτης Καρυοφύλλης, Επεμβατικός Καρδιολόγος Ιατρείου Πνευμονικής Υπέρτασης , Επιστημονικός Συνεργάτης ΩΚΚ *διαθέτει parking Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση