Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια Η Selena Gomez. Η Ζωή Της Σελίνα Γκόμεζ Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτησηπλοήγησηαναζήτηση.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εργασία τριμήνου στη μουσική: Να παρουσιάσω κατι σχετικό με τη μουσική που μου αρέσει. Έτος Τμήμα Γ2.
Advertisements

Remember the five simple rules to be happy:
“ Ἡ ἀ γάπη ἀ νυπόκριτος. ἀ ποστυγο ῦ ντες τ ὸ πονηρόν, κολλώμενοι τ ῷ ἀ γαθ ῷ, τ ῇ φιλαδελφί ᾳ ε ἰ ς ἀ λλήλους φιλόστοργοι, τ ῇ τιμ ῇ ἀ λλήλους προηγούμενοι.
ΑΝΑΓΚΕΣ Νίκη Κάτσαρη Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας.
ΠΥΡΙΤΙΟ Το πυρίτιο (Si) έχει ατομικό αριθμό 14. Είναι ένα μεταλλοειδές που ανήκει στην ομάδα IV A (14) του περιοδικού πίνακα μαζί με τον Άνθρακα, το Γερμάνιο,
Γ ΕΩΠΟ ΝΙΚΟ Π ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Α ΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΜΠΑΞΗ.
Σύμπραξη AGNovel Εκπαίδευση Δασκάλων - Ενότητα 3 : AGnovel - Το μυθιστόρημα - Ιστορία και Χαρακτήρες AGnovel Προηγμένα Διαδραστικά Εικονογραφημένα Μυθιστορήματα.
ΠΥΡΙΤΙΟ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ Τα είναι οπτικές ίνες; Οι οπτικές ίνες είναι πολύ λεπτά νήματα φτιαγμένα από πλαστικό ή γυαλί, με διάμετρο μικρότερη των 8μm μέσα.
5 Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ Δρ. Σαββίδης Γ. Σεραφείμ Καθηγητής Τ. Ε. Ι Δυτικής Μακεδονίας.
Προγραμματισμός του Ανθρώπινου Δυναμικού: Πρόβλεψη Αναγκών Κεφάλαιο 2.
Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών.
1 Λογιστική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Διάλεξη 5 Εισαγωγή στον Προϋπολογισμό.
Μια ιστορική διαδρομή – 1991 Limit cycles MONTE CARLO αποτελέσματα Αποτελέσματα ενός TOY MODEL Μονοενεργητικά πρωτόνια.
Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών.
Διαχείριση Διαδικτυακής Φήμης! Do the Online Reputation Check! «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015» Ε. Κοντοπίδη, ΠΕ19.
Μαρία Η. Χαϊτίδου – Άννα Σπύρτου. Παιδαγωγική Γνώση Περιεχομένου (ΠΓΠ): μια γνώση αποκλειστική των εκπαιδευτικών Παιδαγωγική Γνώση Περιεχομένου (ΠΓΠ):
1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μουντάκης Κώστας Ομ. Καθηγητής Πρώην σύμβουλος του Παιδ. Ινστιτούτου Μάθημα 1 ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
Ο υπολογιστής στην εκπαίδευση. Η αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος στο σχολείο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υπολογιστών, δεν είναι εύκολη.
Τουριστική Διαφήμιση & Δημοσιές Σχέσεις Διάλεξη 10 η : Προσέγγιση Μεθόδων & Αποτελεσματικότητος των Δ.Σ στον Τουρισμό.
15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια
Αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού για την Α’ & Β’ Δημοτικού
Do you know who I am? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;.
1 2 3 PRESENT CONTINUOUS 4.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Key Action 2: Καταληκτική ημερομηνία: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014
Jane Austen Pride and Prejudice (περηφάνια και προκατάληψη)
Ημερομηνίες ΠΑ Εαρινού Εξ
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Τι είναι η AIESEC; Η AIESEC είναι ένας παγκόσμιος νεανικός οργανισμός που προσπαθεί να πετύχει ειρήνη στον κόσμο και μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων,
Μαρία Η. Χαϊτίδου – Άννα Σπύρτου
Η ΓΑΛΛΙΑ ERASMUS + ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΩNTAΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Συζυγία – Βασικές αρχές
Απόκλιση από την ισορροπία H-W λόγω περιορισμένου μεγέθους
Αντιπολεμικά Τραγούδια
Δραστηριοτητεσ απο τον κοσμο τησ φυσικησ για το νηπιαγωγειο
GO.
ΘΕΜΑ: ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΣΙΓΑΡΟ
Διδάσκοντας και Αξιολογώντας το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο Βασιλική Δεμερτζή Περιστέρι, 5 Μαρτίου 2013.
Memory Verse Ν’ αγαπάτε τους εχθρούς σας να δίνετε ευχές
Ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ William Shakespeare, ) ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
Adjectives Introduction to Greek By Stephen Curto For Intro to Greek
We are the world Τραγούδι με μήνυμα για την ισότητα των παιδιών και όλων των ανθρώπων 13/12/2016 Παναγιώτης Γαλατσίδας.
Βίνσεντ Βαν Γκογκ ( ).
THE PILGRIM «Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ»
Tsadavile Hills Monte Mare Monte Mare.
Anti-bullying Campaign
Για αυτούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 6ο. Διδάσκων καθηγητής
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες των μικροϋπολογιστών;
Επιμόρφωση στους Δείκτες Επιτυχίας και Επάρκειας
به نام خدا نام دانشجو: پدرام پناهی فر
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχ. Έτος: ……3Ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ………
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Ενημέρωση για eTwinning
Σχολική εργασία αγγλικών
The Heavens Declare The Glory of God… Psalm 19:1-4
Ελληνικά στο Clemton Park PS
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Ασφαλής χρήση του κινητού τηλεφώνου
Προπόνηση Εκρηκτικότητας
Οπτικές Ίνες Μαθητές που εργάστηκαν : Γαλακτίδης Παναγιώτης
Οροσειρές, Είδη δασών, Είδη βλάστησης
Future Active/Middle Indicative
Dr. Ralph D. Westfall January, 2009
Kanaka Creek School Teams Session January 30, 2018
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια Η Selena Gomez

Η Ζωή Της Σελίνα Γκόμεζ Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτησηπλοήγησηαναζήτηση Σελίνα Γκόμεζ Selena Gomez Πραγματικό όνομαΣελίνα Μαρί Γκόμεζ Selena Marie GomezΓέννηση22 Ιουλίου 1992 ( ) (23 ετών) Γκραντ Πρέρι, Τέξας, ΗΠΑΕθνικότητα ΑμερικανικήΥπηκοότητα ΑμερικανικήΙδιότηταΗθοποιός - ΤραγουδίστριαΕν ενεργεία2002- σήμεραΎψος1.65 μ.ΓονείςΡικάρντο Τζόελ Γκόμεζ Αμάντα ΤίφιΣυγγενείςMπράιαν Τίφι (πατριός) Σάρα Γκόμεζ (μητριά) Πρισίλα ΝτεΛεον (ξαδέρφη)ΑδέλφιαΓκρέισι Έλιοτ Τίφι Βικτόρια Γκόμεζ Γκόμεζ στο IMDb Πολυμέσα σχετικά με το θέμαδεδομένα ( π σ ε ) ΤέξαςΗΠΑ Γκόμεζ IMDbΠολυμέσα σχετικά με το θέμαδεδομέναπσε

Συνέχεια Η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez), γεννημένη ως Σελίνα Μαρί Γκόμεζ (Selena Marie Gomez) στις 22 Ιουλίου 1992, στο Γκραντ Πρέρι του Τέξας, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός & φωτομοντέλο. 22 Ιουλίου1992Τέξας Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά Οι Μάγοι του Γουέβερλυ ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές ταινίες. Το 2014, κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με την δισκογραφική εταιρία Hollywood Records, "For You" το οποίο ήταν μια συλλογή τον μεγαλύτερων επιτυχιών της, τόσο σε συνεργασία με τους "The Scene", όσο και ως σόλο καλλιτέχνιδα. Αργότερα, η ίδια ανακοίνωσε πως είχε ξεκινήσει να δουλεύει στο δεύτερο σόλο άλμπουμ της, μαζί με την Interscope Records. Τον Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ του DJ, Zedd, σε συνεργασία με την Γκόμεζ, το "I Want You To Know". Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς σε συνεργασία με τον ράπερ A$AP Rocky, κυκλοφόρησε το πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ της, το "Good For You". Οι κριτικοί συνέχαιραν την Γκόμεζ για την νέα μουσική της πορεία και τόνισαν πως έχει πλέον ωριμάσει. Το περιοδικό Rolling Stone, τοποθέτησε το τραγούδι στο νούμερο 18 στην λίστα για τα καλύτερα τραγούδια για το πρώτο μισό του Στις 8 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ως δεύτερο single από το άλμπουμ της, το τραγούδι Same Old Love. Το δεύτερο σόλο άλμπουμ, Revival, της κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου 2015 και πήρε θετικές κριτικές. Οι κριτικοί επίσης σημείωσαν τη βελτίωσή της σε σχέση με την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.Οι Μάγοι του Γουέβερλυ

Η μόδα στα όριά της

Νέο λουκ μαλλιών

Ευχαριστούμε πολυ Η πρώτη θεατρική ταινία της Γκόμεζ Ramona & Beezus (ελλ.:Η Ραμόνα και η αδερφή της) έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου του 2010 και απέσπασε θετικές κριτικές.[13] Το Μάρτιο του 2010, το περιοδικό Variety ανέφερε ότι, η Γκόμεζ επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Monte Carlo (ελλ.:Μόντε Κάρλο), δίπλα στην Λέιτο Μίστερ και στην Κέιτι Κάσσιντυ. Στην ταινία, η Γκόμεζ έπαιξε το ρόλο της Γκρέις[14]. Για να προετοιμαστεί για το ρόλο, η Γκόμεζ έμαθε να παίζει πόλο και επίσης έκανε δύο εβδομάδες φωνητικής εκπαίδευσης για να μάθει δύο διαφορετικές βρετανικές προφορές.[15] Τον ίδιο χρόνο η Γκόμεζ επιβεβαίωσε ότι, η τέταρτη χρονιά της επιτυχημένης σειράς του Disney Channel,Wizards of Waverly Place, θα ήταν η τελευταία[13][14][15]

Ευχαριστούμε πολυ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ