Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Advertisements

Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς.
Σας πληροφορώ ότι ανοίγω καινούργιο οδοντιατρείο. Παρακαλώ διαδώστε το. Ειδικές προσφορές σε όλους τους φίλους που μου συστήνουν νέους πελάτες. Κάντε Click.
Διαδικασία εγκατάστασης SPSS Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο «Ο Υπολογιστής μου» 2. Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του CD-ROM.
Μια πολύ Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Welcome to... A Game of X’s and O’s
Κάνε κλικ στο σωστό νούμερο
Ο Θεός Μας Καλεί Μάθημα 1 – Ο Θεός Δημιουργεί τον Κόσμο Βήματα Πίστης Παλαιά Διαθήκη Τόμος 1.
Instructions: Maria is in town … but where is she exactly? Look at the route on the map. Which places did she visit after she left the hotel? Double click.
Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού.
Σε λίγες στιγμές από τώρα θα μπεις μέσα σ΄ έναν μαγικό κόσμο.
HAVE OR HAS HAVEN’T OR HASN’T. Xρησιμοποιούμε το ρήμα για να πόυμε ότι κάτι ανήκει σε κάποιον. (CLICK TO LEARN!)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΚ. χρυσός άργυρος ήλιο οξυγόνο ψευδάργυρος υδρογόνο νάτριο άζωτο πυρίτιο σίδηρος χλώριο άνθρακας.
Click to add subtitle Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (μέσα από την Εκπαίδευση) Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (μέσα από την Εκπαίδευση) Το Πρόγραμμα.
‹#›. Η Πρώτη Επίσημη Εφαρμογή για την μεγαλύτερη ομάδα παιχτών!  Ο ΟΠΑΠ απαντά στην ανάγκη των Παιχτών για επίσημη και ακριβή ενημέρωση με την νέα εφαρμογή:
Χρονικός Προγραμματισμός Έργων (Εργαστήριο) Ενότητα 2: Βασικές έννοιες στο σχεδιασμό και τη διαχείριση έργου Κλεάνθης Συρακούλης, Επίκουρος Καθηγητής,
Click to add Text Σπάνια ζώα Μαργιάννα,Ελεάννα. Λεοπάρδαλη Αμούρ Ρινόκερος της Σουμάτρα Γιγαντιαίο καλαμάρι Αγριόγατα Πρίστης ή «ξυλουργός καρχαρίας.
Click to add Text Φυσικά φαινόμενα Μαργιάννα Άννα ΣΤ’1.
Archimedean Academy Mr. Panagiotis Tsakalis 3rd/4th Grade Greek Language Days/Months/Seasons Pronunciation & Spelling Review Study Packet *Click anywhere.
ΕΡΓΑΣΙΑ: Με αφορμή ένα βιβλίο σχεδιάστηκε μια φιλαναγνωστική δραστηριότητα που να εμπλέκει τις νέες τεχνολογίες. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :
Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4.
Τσιανάκα Ε¹, Σταματιάδης Ε², Βενιζέλος Μ².
M. PARKIN, M. POWELL, K. MATTHEWS
Κοινή γνώμη Κατσίρας Λεωνίδας, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ13, Νομικών - Πολιτικών Επιστημών, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.
Βήματα Πίστης Παλαιά Διαθήκη Τόμος 1
Βήματα Πίστης Καινή Διαθήκη Τόμος 2
Συμβουλευτική Ψυχολογία
Ιούλιος 2017.
Στη βασιλεία του Θεού δε θα μπει,
Δομικά Πεδία της Σελίδας του Μαθητή (Αναλυτικά) – Ενδεικτικά Παραδείγματα
Όποιος θέλει να με ακο-λου- θήσει, ας απαρνηθεί τον εαυτό του
ΧΠΕ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2ο Κατανόηση του έργου ΝΕΟΛΑΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής
Ιερεμίας 21:8 σας έδωσα τη δυνατότητα Λέει ο Κύριος, να διαλέξετε
ΟΜΑΔΑ Γ΄ Φύλλο εργασίας
ο Υιός του Θεού ήρθε στον κόσμο:
ΟΜΑΔΑ Α΄ Φύλλο εργασίας
Στης Ζωής τη Θάλασσα Ταξιδεύοντας
που έχουν χάσει το δρόμο τους
Ψαλμός 86:11 Το δρόμο σου Κύριε δίδαξε με θα στην αλήθεια σου και πάνω
Οικοδόμημα Είσαι το του Θεού Ο Σαύλος γίνεται Καινούριος Άνθρωπος
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
Παρουσίαση και Ανάλυση της Χρήσης του forum
των δικαίων τη συμπεριφορά Γιατί ο Κύριος εκτιμάει
Ιωβ 23:10 Κι όμως αυτός ξέρει το δρόμο που βαδίζω εγώ· κι όταν με
Βήματα Πίστης Καινή Διαθήκη Τόμος 2
Βήματα Πίστης Καινή Διαθήκη Τόμος 2
Ιωάννης 14:6 η αλήθεια και η ζωή. ُΕγώ είμαι η οδός, στον Πατέρα
Βήματα Πίστης Καινή Διαθήκη Τόμος 2
Δημιουργώ με το Animoto ένα μήνυμα για την Ιστορία
Στης Ζωής τη Θάλασσα Ταξιδεύοντας
Ο Θεός Φροντίζει για Μας
Να τον ο ένας άλλο όπως εγώ σας Ιωάννης 15:12 αγάπησα
LibreOffice Writer
Ο Θεός Φροντίζει για Μας
Τίτλος πτυχιακής εργασίας
Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα
Τα παράδοξα των καιρών μας
Λειτουργικά Συστήματα
Μια πολύ Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Vocabulary Builder: Unit 7 Modern Greek Pronunciations
Audacity lesson.
Mastering NT Greek Greek  English English  Greek
Create Advising Report for Scheduled Appointments
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Stelar Evolution in PTERIDOPHYTES Types of Steles in Pteridophytes & its Evolution
Sample Slide Random Slides From This PowerPoint Show
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα! Κάντε click εδώ!

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα!

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα!

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα!

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα!

Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το ματς. Είναι η στιγμή που όταν όλα αρχίζουν να …θολώνουν και αυτό είναι μόνο η αρχή! Και αυτό γιατί με το πρώτο σφύριγμα ξεχνάμε τα πάντα, τα προβλήματά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητα… και το μόνο που μας νοιάζει είναι η νίκη! Γιατί η ήττα… δημιουργεί συναισθήματα που δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις. Πόσο μάλλον το επόμενο πρωί, που πρέπει να πας στη δουλειά και να αντιμετωπίσεις το συνάδελφο στον οποίο έχεις …εκτεθεί ανεπανόρθωτα την προηγούμενη μέρα. Είμαστε όμως απαιτητικοί, ακόμα και στις νίκες της ομάδας μας. Τα αγαπημένα μας ματς είναι αυτά με τις πολύ έντονες συγκινήσεις. Αυτά που κρίνονται στον πόντο, στο τελευταίο λεπτό, σε μία φάση. Θέλουμε να νιώθουμε σαν τον επιθετικό όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνει μπροστά στο τέρμα και είναι μόνος του εκεί, νιώθουμε την αγωνία του τερματοφύλακα που ίσως να είναι αργά για να διαλέξει προς πια γωνία να πέσει. Θέλουμε την αδρεναλίνη μας να χτυπάει κόκκινο. Τέτοια ματς ευχόμαστε να παρακολουθούμε. Βέβαια, σε αυτά τα ματς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην είσαι εσύ αυτός που πανηγυρίζει στο τέλος. Και τότε, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον δρόμο για το σπίτι -και εύχεσαι να είχες χάσει την ευχή να παρακολουθείς συναρπαστικά ματς. Αρχίζεις λοιπόν ήδη να ψάχνεις την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξεις την επόμενη μέρα… «ήμασταν καλύτεροι, δεν ήθελε η μπάλα να μπει, θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο»… αλλά ότι και να λέμε, ξέρουμε ότι δεν αρκεί μια ρεβάνς για να αντέξεις την απογοήτευση της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι λοιπόν που όλα αρχίζουν να μικραίνουν, μαζί και η ελπίδα ότι θα ρεφάρουμε στον επόμενο αγώνα, και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί, όμως δεν φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει κάτι… φτάνει μόνο αυτό το κάτι για να φτάσουμε εκεί, στο έναν και μοναδικό στόχο. Και αυτό το κάτι είναι η επόμενη αγωνιστική. Όταν θα έχουμε προεξοφλήσει ξανά τη νίκη, ακόμα και το σκορ, και θα περιμένουμε να ξαναμπεί η ομάδα μας στο γήπεδο. Και τότε, θα αρχίσει πάλι η καρδιά μας να χτυπάει σα σφαίρα. Και αυτό μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, η νίκη! Τότε σαν άλλος Φοίνικας, γεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Τότε χυνόμαστε στους δρόμους, και βλέπεις μια μεγάλη παρέα ενήλικων παιδιών να γελάνε στη βροχή, να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Γιατί στο κάτω κάτω… όταν κερδίζει η ομάδα σου, τότε ζεις την πιο όμορφη μέρα!

Όταν όλα θολώνουν και είναι μόνο η αρχή, Δεν σου αρκεί μια βραδιά για να αντέξεις, Όταν φτάσεις στο τέρμα και είσαι μόνος σου εκεί, Ίσως να' ναι αργά να διαλέξεις. Όταν χάσεις το δρόμο, Όταν χάσεις μια ευχή, Δε σου αρκεί μια ρεβάνς να γυρέψεις. Και όταν όλα μικραίνουν και ψάχνεις γιατί, Δεν σου φτάνουν μονάχα οι λέξεις. Φτάνει μόνο ένα κάτι για να φτάσεις εκεί, Που η καρδιά θα χτυπάει σαν σφαίρα. Να γεννιέσαι απ' τη στάχτη, να γελάς στη βροχή Και να ζεις την πιο όμορφη μέρα.... Την πιο όμορφη μέρα!

Κάντε click πάνω στο λογότυπο Novasports (θέλει ήχο)