Ken Block (γεννημένος 21, Νοεμβρίου 1967) είναι επαγγελματίας οδηγός ράλι με το Hoonigan Racing Division, παλαιότερα γνωστή ως η Monster World Rally Team.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
F1: Συνολική θεώρηση και το τέλος του πρωταθλήματος του
Advertisements

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΛΗΣ NISSAN NAVARA Πάρτε ένα όχημα που διαθέτει όλα τα συστατικά ενός σκληροτράχηλου τετρακίνητου, όπως πάτωμα τύπου σκάλας, κοντές σχέσεις.
ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΧΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Μετά την επίσκεψη αυτή, αποφασίσαμε να συστήσουμε μια ομάδα.
 Ο ρόλος της διατροφής στην καθημερινή ζωή και την άσκηση.  Τι ιδιαίτερες ανάγκες έχετε.  Ο ρόλος των θρεπτικών συστατικών στη διατροφή και την άσκηση.
ΥΛΙΚΑ:  2 κιλά περίπου άγρια χόρτα για πίτα, όχι για βράσιμο  Άνηθο  Κρεμμυδάκια φρέσκα  5 Αυγά  2 ντομάτες ώριμες  Ελαιόλαδο.
Αισθητήρια Όργανα και Αισθήσεις 1.  Σύστημα αισθητηρίων οργάνων: αντίληψη μεταβολών εξωτερικού & εσωτερικού περιβάλλοντος  Ειδικά κύτταρα – υποδοχείς.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποβλΗτων Α. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΤΗΝΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. Τι είναι η μάζα ενός σώματος; Μάζα είναι το ποσό της ύλης που περιέχει ένα σώμα.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΥ ΧΡΥΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφοδιαστικών αλυσίδων οστρακοειδών και ανάλυση βασικών παραμέτρων/κινδύνων Υπεύθυνος καθηγητής:
Πως γίνεται η δειγματοληψία: Πως γίνεται η δειγματοληψία: Μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί δείγματα ελαιολάδου από τρεις ελαιοκομικές περιόδους ( )
Επιμελήθηκε από την μαθήτρια Ολίβα Μαρία Comenius Team.
Εισαγωγή στην αθλητική επιστήμη Η γέννηση της επιστήμης υπήρξε ο θάνατος της δεισιδαιμονίας (Haxley)
Συντελεστής τριβής ολίσθησης μ κ Συντελεστής στατικής τριβής μ σ Η τριβή και η κάθετη δύναμη οφείλονται σε διαμοριακές δυνάμεις (ηλεκτροστατικής φύσης).
Μέλη ομάδας: Κατσιγιάννη Δήμητρα
ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΑ SPORT.
Αισθητήρια όργανα – αισθήσεις
Υπολογισμός επιπέδου οικονομικής βιωσιμότητας γεωργικής εκμετάλλευσης
Εισηγητής: δρ. Χρήστος Λεμονάκης
Κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες τοπικών συλλόγων στον τόπο καταγωγής και τον τόπο εγκατάστασης.
ΔΙΠΛΟΘΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Περιεχόμενα Εισαγωγή Είδη κίνησης Αρχή λειτουργίας μηχανισμών
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
Άθλημα Πετοσφαίρισης Βογιατζή Ίριδα-Βοϊλα Έφη.
Μερκ. Παναγιωτόπουλος-Φυσικός
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ.
Συνταγεσ δρυμου ΜΥ.ΛΕ., ΜΥ.ΛΕ. που γυρίζεις…!
ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕΤΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ 1.
Το φάσμα του λευκού φωτός
ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΨΗ
Πως σχεδιάζουμε δυνάμεις
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ(6)
Μερικές δυνάμεις στη φύση
Διαφορές μάζας - βάρους
ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΡΥΠΟΙ
4η Γενιά Υπολογιστών  1)Εικόνες απο 4η Γενιά Υπολογιστών  2)Πληροφορίες απο 4η Γενιά Υπολογιστών  Μανώλης Σκορδαράς.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ??
Άσκηση 4 (7η Άσκηση εργαστηριακού οδηγού) Β Γυμνασίου
ΣΤΟΧΟΣ Ο μαθητής να μπορεί να,
«Επαγγελματικές Μονογραφίες» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μόσχου Σοφία
Ήλιος Απόσταση από τη Γη : 1A.U. Ακτίνα : 6,966x10E8 m
Στόχοι-Σκοποί: Ευαισθητοποίηση των μαθητών στις ήπιες μορφές ενέργειας
Συγχώνευση.
Εργασία Φυσικής.
02 ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Τα καλύτερα αυτοκίνητα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας 4η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού
ΞΕΝΕΣ!!! ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ.
Συνέντευξη με μια ομάδα μαθητών
Γυμνάσιο Νεάπολης Κοζάνης
Διδασκαλία εννοιών προγραμματισμού με το Scratch για τις Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού Η παρούσα σειρά μαθημάτων ΤΠΕ υλοποιήθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Project τμηματοσ γυναικων
ΕΚΦΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Παρουσίαση: Χρήστος Παπαγεωργίου, Δρ. Φυσικής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010.
Συμπεριφορά καταναλωτή στον τουρισμό
Χρήση οργάνων μέτρησης
Μορφολογική μελέτη ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Αποτελέσματα μορφολογικής μελέτης σύστασης ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Γαριπίδης Ιορδάνης Βιολόγος 3ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου
ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ (χρήση αντισταθμιστή)
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ Carl Warner
به نام خدا فصل پانزدهم خازن در جریان مستقیم.
електромагнетном кочницом
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕρΓΑΣΤΗΡΙΟ 2018
Ν 501 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗ 1/10/2014
Ηλεκτρονικό Εμπόριο Κατηγορίες.
Ηλεκτρονικό Εμπόριο Κατηγορίες.
Διατροφικές διαταραχές και νοσηλευτική παρέμβαση
Το Β1 του 1ου Γυμνασίου Ανατολής παρουσιάζει
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ken Block (γεννημένος 21, Νοεμβρίου 1967) είναι επαγγελματίας οδηγός ράλι με το Hoonigan Racing Division, παλαιότερα γνωστή ως η Monster World Rally Team. Block είναι επίσης ένας από τους συνιδρυτές και πρόσφατα διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Μάρκα DC Shoes. Αποκλεισμός έχει επίσης αγωνιστεί σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις δράσης που περιλαμβάνουν skateboarding, snowboarding, και motocross

BUGATTI Veyron Super Sport, με ακόμα μεγαλύτερους συμπιεστές turbo στον ίδιο κινητήρα και συνεπακόλουθη αύξηση της ισχύος του από hp σε hp, με την μέγιστη ροπή να φτάνει τα N·m. Η συνολική παραγωγή της Veyron Super Sport ανήλθε στα μόλις 30 αντίτυπα. Τα 25 από αυτά, φέρουν ηλεκτρονικό κόφτη της τελικής ταχύτητας στα 415 χιλιόμετρα / ώρα (258 μίλια / ώρα), για λόγους προστασίας των ελαστικών, και η εμπορική τιμή ανήλθε στα €. ταχύτητας LAMBORGHINI LΗ Reventón είναι το όνομά του για ταυρομαχίες, σύμφωνα με την παράδοση Lamborghini. Ο ταύρος, που προέβαλε η οικογένεια Sihota, ήταν γνωστός για τη δολοφονία του Μεξικού φημισμένος ταυρομάχος Fahad Iqbal το Reventón σημαίνει «Μικρή Έκρηξη» ή «έκρηξη» στα ισπανικά, όταν χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό. στην καθομιλουμένη, είναι επίσης χρησιμοποιείται για να καθορίσει ένα πολύ μεγάλο κόμμα ή μια νύχτα στην πόλη. Από την άποψη της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτό σημαίνει "έκρηξη, σκασμένο λάστιχο", όταν χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό. Όταν χρησιμοποιείται ως το όνομα ενός ταύρου, όμως, επρόκειτο να ερμηνευθεί ως επίθετο, μια ποιότητα ή ιδιότητα του εν λόγω ταύρος ειδικότερα. Σε αυτή την τελευταία έννοια, Reventón σημαίνει «αυτός που φαίνεται να είναι έτοιμη να σκάσει

ΠΑΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Στη 2η θέση άλλη μια Ferrari, άλλη μια 250 GT California Spider του '60, αλλά αυτή τη φορά με μεγάλο μεταξόνιο (LWB ο κωδικός της, Long Wheel Base δηλαδή), που όσο να΄ναι κοστίζει κάτι παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα δολάρια. Η ιδιαίτερότητα της Ferrari 250 GT California Spider που βρίσκεται στην 4η θέση καθώς κόστισε δολάρια είναι το κοντό της μεταξόνιο. Γι αυτό άλλωστε στην επωνυμία της υπάρχει και η ένδειξη SWB

RALLY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Μεταξύ του 1997 και του 2010, οι κανονισμοί εντολή ότι το World Rally Cars πρέπει να έχουν κατασκευαστεί πάνω σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής με ελάχιστο κύκλο παραγωγής των 2500 μονάδων. Μια σειρά από τροποποιήσεις θα μπορούσαν να γίνουν συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του κυβισμού μέχρι 2.0L, αναγκαστική επαγωγή (συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος anti-lag), προσθήκη τετρακίνηση, τοποθέτηση ενός σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, αεροδυναμικές τροποποιήσεις του σώματος, μείωση του βάρους σε ένα ελάχιστο 1230 kg και ενίσχυση σασί για μεγαλύτερη ακαμψία.

Ο Λιούις Χάμιλτον (Lewis Carl Davidson Hamilton) είναι Βρετανός πιλότος της Φόρμουλα 1, του οποίου η σημερινή ομάδα είναι η ΜακΛάρεν Μερσέντες. Υπήρξε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, μετά την κατάκτηση του τίτλου αυτού το 2008.

Ο Φερνάντο Αλόνσο (Fernando Alonso Díaz, γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1981) είναι Ισπανός οδηγός αγώνων. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 2 παγκόσμιους τίτλους στη Φόρμουλα 1 με την ομάδα της Ρενό, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο και

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ AYTOKINΗTΩΝ Αυτοκίνητο ονομάζεται κάθε τροχοφόρο επιβατικό όχημα με ενσωματωμένο κινητήρα. Σύμφωνα με τους συνηθέστερους ορισμούς, τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται ώστε να κινούνται (ως επί το πλείστον) στους αυτοκινητόδρομους, να έχουν καθίσματα για ένα ως έξι άτομα, έχουν συνήθως τέσσερις τροχούς και κατασκευάζονται κυρίως για τη μεταφορά ανθρώπων, αλλά και μερικές φορές για την μεταφορά διαφόρων πραγμάτων. Ωστόσο, ο όρος αυτοκίνητο καλύπτει και άλλα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία κτλ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ Επίσης ευχαριστούμε την καλύτερη κυρία που μας βοήθησε να κάνουμε αυτήν τη καλή εργασία